Mituri despre fericirea în relații care ne fac, de fapt, nefericite

Mituri despre fericirea în relații care ne fac, de fapt, nefericite

Iubirea adevărată nu e ca-n filme. Nimeni nu se trezește cu fața la cel de lângă, încă cufundat în pernă și, minunându-se de frumusețea adiacentă lui, începe să-i spună cuvinte dulci.
In viata reala, declaratiile de orice fel nu se fac fara un spalat pe dinti prelabil. A, da, si sa fim seriosi, la prima ora nu se fac complimente, ci se deleaga treburile si se face programul zilei in curs.

Diminetile tandre in doi, cu sarutari prelungi, sunt prezente mai in toate filmele de dragoste si ne-au setat sa ne asteptam la asta si sa fim dezamagite ca nu avem parte de acele momente magice. Dupa cum va asteptati, am strans si alte mituri despre fericirea in relatii care mai mult ne incurca in viata de zi cu zi.

Iubirea trebuie sa fie ca-n povesti.
Magica, surprinzatoare, spontana


As vrea ca macar inceputul povestilor de dragoste sa fie asa si ne bucuram cum se cuvine de el, insa, mai departe de atat, nu se aplica aceste asteptari.

Adevarul este ca fiecare cuplu trebuie sa-si infrunte realitatea formata din cariera, programe de lucru, familie, sanatate si tot felul de obstacole pe care trebuie sa invatam sa le balansam.

Iubirea este de ajuns

Sper ca auziti cum ma rostogolesc de ras in fata unei asemenea fantezii.

Nu, nu este niciodata de ajuns, insa intelegerea reciproca, respectul si increderea formeaza o baza minunata pentru ca iubirea voastra sa prinda radacini zdravene.

O relatie sanatoasa de iubire nu arata deloc ca-n povesti

Cuplurile fericite nu se cearta

Repetati dupa mine: certurile sunt sanatoase daca sunt facute cu cap.

Mi-am dat seama ca relatiile grozave, pline de indragosteala pastrata cu sfintenie peste ani, au si ele parte de cearta, doar ca e altfel.
Certurile sunt pline de iubire si deloc focusate pe cine e de vina, ci pe ce putem invata despre celalalt. Mai important este ca oamenii aceia se iubesc si daca nu cad de acord de fiecare data. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod