Minciunile esentiale in casnicie

Cine crede cu adevarat ca sinceritatea totala este reteta unei casniciifericite? Daca esti tu aceea, probabil ca iti vei semna, intr-o buna zi,condamnarea la divort. Nu o spunem noi, ci psihologii.

Cine crede cu adevarat ca sinceritatea totala este reteta unei casniciifericite? Daca esti tu aceea, probabil ca iti vei semna, intr-o buna zi,condamnarea la divort. Nu o spunem noi, ci psihologii.

In timp ce nimeni nu ar putea sa te incurajeze sa iti minti partenerulin mod regulat, exista cateva situatii cand o "gogosica" plasatainteligent poate face diferenta dintre armonie sau declansarea celuide-al treilea Razboi Mondial.

Daca vrei sa ramaneti impreuna, fericiti,ia in consideratie cateva situatii unde iti poti plasa "gogoselele":

1. Fostele

Intr-o lume ideala, nici unul dintre noi nu ar avea in palmares"fosti" sau "foste". Ei/ele arunca o umbra intunecata asupra relatieicurente. Murim de curiozitate sa aflam detalii despre fostele lorrelatii, dar uram raspunsurile pe care le primim.La randul nostru, cadin intamplare, "aruncam" informatii despre "fostii", suficient pentru ane alege cu un umar rece timp de o saptamana.

Iata cateva reguli de baza:
Fara laude
Orice comentariu favorabil referitor la trecutele iubiri, oricatde sumar ar fi facut, se va transforma intr-o adevarata odisee inmintea partenerului pana cand ajunge la concluzia ca ti-ai ratat mareadragoste. Deci, povesteste cat mai putin despre "oaia neagra" sau,daca e musai sa zici ceva, fa-o cat mai plictisitoare si nesemnificativa.
Minimizeaza
Chiar daca ai avut in trecut o relatie de durata, nu ezita sa spui,cu orice ocazie, ca, chiar daca partenerul era OK, nu ti s-au aprinsprea tare calcaiele dupa el.

2. Familia

Lasand laoparte glumele, este o realitate ca multe dintre noi avemrelatii, hai sa zicem, delicate, cu socrii, mai ales cu soacra. De cese intampla asa este unul dintre misterele eterne ale vietii de familie.Sotul va fi intotdeauna incantat de vizitele surpriza ale parintilorsai. Nu te grabesti sa il aprobi cu prea mult entuziasm si chiar nu tepoti abtine de la remarce critice.

Probabil ca va deveni un arici care-siindreapta tepii impotriva ta. De ce? Sunt parintii lui. Chiar daca parestrigator la cer, niciodata nu vei castiga expunandu-ti adevaratelesentimente fata de mama sa. Critic-o si el o va interpreta ca pe otradare, iubeste-o si va simti ca se unelteste o conspiratie impotrivasa.

3. Prietenii

L-ai intalnit si te-ai indragostit de el. Apoi, i-ai intalnit pe prieteniilui...
Este un alt mister al vietii faptul ca barbatul pe care il iubesti vreasa isi petreaca timpul alaturi de oameni pe care, daca ar fi nevoie,ai ocoli doua blocuri pentru a nu-i intalni.Inevitabil, unul dintre eiva deveni cavaler de onoare la nunta voastra si, prin urmare, va veni,constant, in vizita, pentru discutii despre fotbal sau calculatoare,comportandu-se ca si cum ai fi invizibila.

Solutia? Nu ii marturisi niciodata adevaratele sentimente fata de"malefica fiinta", pentru ca, altfel, vei fi tratata in schimb cu ti maimulte ore petrecute alaturi de aceasta.

Incurajeaza-ti sotul sa iasacat mai des cu prietenul. IsI va aprecia intelegatoarea sotie iar tu,din fericire, te vei afla din ce in ce mai rar in compania "maleficeifiinte".

4. Sexul

Iti face masaj intr-un mod mai nepriceput decat al unui sadic maseurturc? Spune-i asta si te vei trezi pedepsita la o perioada buna deevitare a preludiului. Este timpul sa inveti arta prefacatoriei. Spune:"mmm, ce bine e, imi place cu adevarat cand faci asta", indrumandu-imainile asa cum iti place tie. Astfel nu vei atenta la demnitatea luisi nici la binele muschilor tai.
Si, venind vorba de dorinta: cand crede ca ai avut un orgasm, nuil contrazice. Urmeaza intrebarea cea mare: "marimea conteaza?" IIdatorei viitoarei tale stabilitati psihice sa il convingi caa)marimea nu conteaza si b)el este perfect pentru tine, oricum. Cel mai bun. Cesa ne mai ascundem dupa deget, cel mai mare (chiar daca nu e adevarat).

5. Banii

Niciodata sa nu ii spui adevaratul pret al unui cadou pe care ti l-aifacut recent. Cel mult jumatate.

Va fi, oricum, socat.

6. Dansul

Stilul sau de dans iti aminteste de leganatul unei gute atarnate de oundita. Oricat de tentant ar parea, nu ii marturisi niciodata parereata. Orice barbat care se avanta pe ringul de dans vrea sa afle ca arealura lui Rod Steward in tinerete, asa ca l-ar lovi in prinul orgoliuluisa afle ca este seamana cu orice altceva/altcineva in afara de acesta. Celmai bine e sa nu cometezi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod