Mersul la cumparaturi - bucuria ei, disperarea lui

Pentru femei, cumparaturile sunt ca vorbitul. Mersul la cumparaturi nu presupune o necesitate sau un scop si se poate merge oriunde si chiar vreme de cateva ore. Nu este...
Pentru femei, cumparaturile sunt ca vorbitul. Mersul la cumparaturi nu presupune o necesitate sau un scop si se poate merge oriunde si chiar vreme de cateva ore. Nu este nevoie de un tel precis. Femeile considera mersul la cumparaturi un lucru care le intinereste si care le destinde, chiar daca in final doar privesc si nu cumpara nimic. Acest mod haotic de a face cumparaturi ar produce categoric oricarui barbat un accident cerebral in mai putin de douazeci de minute.

Pentru ca el sa se simta energizat, are nevoie de un obiectiv, de o tinta, de un program prestabilit. La urma urmei, el este cel care vaneaza pranzul - asta e misiunea lui. El vrea sa prinda repede ceva pentru a duce acasa.

Mergand la cumparaturi, majoritatea barbatilor ar face un atac cerebral dupa douazeci de minute de cautat imbracaminte. Barbatii devin nerabdatori si se simt frustrati intr-un magazin de imbracaminte, in vreme ce femeile probeaza haine dupa haine, asteapta comentariile lor si pana la urma nu cumpara nimic. Femeilor le place la nebunie sa probeze cat mai multe haine, pentru ca acest lucru corespunde unui tipar mental - o gama emotionala si sentimentala la nivelul careia fiecare haina in parte reflecta de fapt o stare de spirit.

Imbracamintea, in cazul barbatului, reflecta setarea tipic masculina a creierului - ea este previzibila, conservatoare si cu un scop precis. De aceea iti dai seama imediat cand un barbat si-a lasat nevasta sa ii cumpere haine. Barbatul care se imbraca bine de obicei lasa o femeie sa-i aleaga hainele sau este homosexual. Unul din opt barbati nu disting culorile si majoritatea asorteaza greu modelele. De aceea iti dai seama imediat cand un barbat este burlac.

Pentru a-l motiva pe un barbat sa mearga la cumparaturi, trebuie sa i se ofere criterii foarte clare - culori, dimensiuni, marci, stiluri - precizandu-i-se unde sa mearga la cumparaturi si cat dureaza. Furnizandu-i-se asemenea obiective clare (chiar daca o parte sunt inventate), veti constata cu uimire ca barbatul este de-a dreptul entuziasmat sa mearga la cumparaturi.

Cand o femeie probeaza o rochie noua si-l intreaba pe barbat: "Cum imi sta?", probabil ca va primi un raspuns simplu, de genul: "Bine" sau "Perfect". Ceea ce nu inseamna o bila alba pentru el. Pentru a obtine asa ceva, barbatul trebuie sa raspunda cum ar face-o o femeie, adica precizand cat mai multe amanunte.(...)

De exemplu, cand un barbat va spune: "Uau! Ce bine ai ales! Intoarce-te putin - sa te vad si din spate. Culoarea asta iti vine perfect! Si croiala iti scoate in evidenta silueta - iar cerceii se potrivesc formidabil. Arati splendid", majoritatea femeilor vor fi extrem de impresionate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod