Mai ţii minte primul sărut?

90% dintre oameni îşi amintesc mai bine primul sărut decât detaliile exacte ale momentului în care şi-au pierdut virginitatea.
Potrivit unor cercetători americani, 90% dintre oameni îşi amintesc mai bine primul sărut decât detaliile exacte ale momentului în care şi-au pierdut virginitatea.

Cum era normal, femeile pun un preţ mare pe această atingere a buzelor şi fac mii de planuri despre modul în care ar trebui să aibă loc acest eveniment, iar atunci când se întâmplă, pot trăi o dezamăgire totală. De ce? Pentru că nu a decurs conform planului făcut cu mult, foarte mult timp înainte. La această concluzie au ajuns oamenii de ştiinţă americanii.

Bărbaţii, în schimb, percep sărutul ca pe o poartă deschisă spre o partidă de sex. O gândire cam primitivă, nu-i aşa? Sau poate doar se grăbesc şi nu mai au răbdare să... vâneze prada, să o curteze.

Potrivit cărţii "The Science of Kissing: What Our Lips Are Telling Us", un bărbat poate să facă o femeie să se îndrăgostească de el dacă o sărută foarte scurt, de multe ori. Cum este posibil? Cu această "tehnică" îi transmite femeii respective testosteron şi, astfel, o determină să se obşinuiască cu gustul lui şi apoi să se îndrăgostească de el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod