Mai sexy intr-o clipita!

Vrei sa ai aura unei seducatoare adevarate, dar ai nevoie de un imbold pentru a fi sexy si atragatoare? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta.
1) Joaca-ti rolul. 

Prietena mea, Emily, este frumoasa de pica, dar se ascunde in spatele unor costume si a unei coafuri sobre, cu parul strans in coada. Destul de recent, eram la un club si o aud deodata spunandu-mi: "Celelalte fete sunt in centrul atentiei. Eu nu am fost niciodata. Cred ca din cauza faptului ca ele poarta bluze cat un sutien si fuste despicate pana la brau". "Iar tu, Emily, pe de alta parte, nu esti deloc imbracata ca o vampa, nu?" i-am raspuns eu cu regret.

"Adica vrei sa arat ca ele?" m-a intrebat si a inceput sa o imite pe una dintre fetele care trecuse pe langa noi.
Em este un mim excelent - si chiar si cu deux-piece-ul pe ea, tot se transformase intr-o pisicuta foarte sexy. "O, da", i-am raspuns. "Dar n-as putea fi niciodata asa. N-as mai fi eu." "Iar daca nu ai mai fi tu, ce?", i-am strigat si am tras-o cu forta in baie.

Parul lasat pe spate, nasturii de sus ai camasii descheiati, fara sacou, singurul lucru care mai ramasese de facut era sa-si ridice fusta mai sus. Ea se privea oripilata, dar, in acelasi timp, fermecata de rezultat. "Corect, facem un experiment. Iesi de aici si prefa-te ca esti tipa care a trecut pe langa noi." Pusa pe sotii, a facut ceea ce i-am cerut.
In mai putin de zece minute un tip a si intrat in vorba cu ea. Cu lectia invatata, Em si-a mai relaxat garderoba si limbajul trupului, permitandu-si sa fie sexy. 


2) Accepta ideea ca schimbarea este buna. 

Majoritatea oamenilor adora rutina tinzand sa se opuna oricarei schimbari. Creierelor noastre le place ca pana si gandurile pe care le avem sa fie mereu aceleasi. Atunci cand ceva ni se intampla, mintea noastra compara informatiile noi cu ceva asemanator din trecut si cauta modele recognoscibile. Apoi ea prevede ce va urma sa se intample in viitor.
Cu alte cuvinte, mintea ta incearca sa faca astfel incat experientele de viata similare sa se sfarseasca la fel. Asta inseamna ca vei face mereu ceea ce ai facut intotdeauna, si vei primi mereu ceea ce ai primit de fiecare data. Este OK daca esti multumit cu viata pe care o ai, dar nu prea placut, daca nu te satisface deloc. Fii constient de acest lucru si nu lasa acest proces sa-ti distruga sansele de schimbare. 


3) In loc sa te imbraci pentru a acoperi partile trupului care nu-ti plac, imbraca-te pentru a le pune in evidenta pe cele de care esti multumita.

Prin aceasta metoda, vei observa ca stilul tau de a aborda cumparaturile va fi cu totul diferit si te vei trezi ca ai cumparat haine mai sexy.
De asemenea, te vei simti mult mai bine in pielea ta. 

 
Informatii preluate din cartea "Superflirt", de Tracey Cox, Editura Litera International, www.litera.ro
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ala pe 18 Apr 2007, 09:11
    Sa fie schimbarea buna?

    Atunci, cand nu ai decolteul adanc, sau ai o bluza pana la baza gatului si esti apucata de sani in plina strada, atunci, cand ai fusta pana la jumatatea genunchiului si auzi flueraturi in urma ta, oare iti mai doresti sa fii sexi?

    0
    0

  • anca pe 21 Aug 2006, 11:38
    o femeie este sexy dc se simte bine in pielea ei

    sunt de parere ca o femeie este sexy dc se simte bine in pielea ei...atitudinea conteaza ff mult la o femeie...deci dc tu te vezi sexy si ceilalti o sa te vada sexy:)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod