M-a inselat cu cea mai buna prietena...

Cine nu a citit sau nu a auzit despre o astfel de situatie? Poate ti s-a intamplat si tie si, in mod sigur, nu a fost o situatie tocmai placuta. De cele mai multe ori, tradarea...
Cine nu a citit sau nu a auzit despre o astfel de situatie? Poate ti s-a intamplat si tie si, in mod sigur, nu a fost o situatie tocmai placuta. De cele mai multe ori, tradarea in dragoste doare enorm, mai ales cand cea care ti-a inselat increderea este prietena ta cea mai buna, asa cum o considerai tu.

Tocmai cea careia te confesai in momentul in care intampinai orice problema, mai ales de ordin sentimental... Se poate intampla oricarei dintre noi, de aceea trebuie sa iti alegi prietenii cu grija si, poate, sa fii mai retinuta in declaratii. Totusi, cand ajungi intr-o astfel de postura, ce poti face? Care este solutia cea mai buna?

In cazul nefericit in care ai ajuns sa fii inselata de catre iubit cu cea mai buna prietena, primul lucru pe care l-ai putea face ar fi acela de a incerca sa nu te invinovatesti. Este normal sa fii afectata de situatie, sa te intrebi de ce ti se intampla acest lucru si cu ce ai gresit tu ca el sa se te raneasca in acest mod. Viata poate fi nedreapta cu noi de multe ori, dar acest lucru nu ni se datoreaza intotdeuna numai noua.

Daca relatia este una de durata, acest pas gresit al lui poate fi si din pricina slabei comunicari dintre voi.
Se spune ca barbatii, prin natura lor, sunt poligami, desi nu sunt de acord cu aceasta ipoteza. Si femeile sunt capabile sa insele, chiar si cu cel mai bun prieten al iubitului, dar atunci cand exista respect si dragoste, intervin anumite limite.

Poate datorita programului incarcat pe care il aveti, lipsei de timp petrecut impreuna, problemelor care isi fac aparitia mai mereu, apar si neintelegerile pe plan sentimental, iar prietena cea mai buna a ta pare si cea mai buna solutie pentru el de a iesi din acest impas emotional. Ideal pentru voi, ca si cuplu, ar fi sa comunicati, sa va spuneti aceste pasuri, sa cautati raspusnuri si le puneti in aplicare, evitand astfel o situatie de acest fel.

In cazul in care acest lucru s-a consumat deja, trebuie sa iei masuri, chiar daca sustii ca il iubesti si ca nu poti trai fara el. Este clar un moment pe care sperai sa nu il experimentezi niciodata in viata, dar cum il gestionezi? De cele mai multe ori, razbunarea pare sa fie rezolvarea unei astfel de probleme. Inainte sa suni cel mai bun prieten al lui si sa ii propui o iesire la o cafea, gandeste-te daca merita efortul! Nu intotdeauna ce iti este la indemana, este si cel mai indicat de "folosit"! Si pana la urma, respectul de sine este mult mai important decat o razbunare, care te poate urmari toata viata si iti poate crea o impresie proasta despre propria persoana.

Dar nu alege nici varianta izolarii de ceilalti sau a amagirii continue.
Nu te ajuta cu nimic sa te inchizi intr-o carapace, sa te victimizezi si sa refuzi realitatea asa cum e. Ti s-a intamplat si tie, ca si multor femei de altfel, dar asta nu inseamna ca nu poti sa o iei de la capat, sa iti traiesti viata si sa fii mai fericita ca oricand.

In ceea ce o priveste pe "cea mai buna prietena" a ta... daca a acceptat avansurile iubitului tau, dovedeste faptul ca nu ti-a fost niciodata prietena. Poate nu trebuia sa fii atat de explicita in descrierea problemelor pe care le aveai cu iubitul tau, pentru ca exista posibilitatea ca ea sa fi profitat de faptul ca aveti unele disensiuni, a stiut punctele slabe ale relatiei voastre si a actionat. De aceea este de preferat ca neintelegerile pe care le ai cu iubitul tau sa le discuti mai intai cu el, sa incercati sa gasiti voi rezolvarea acestora.

Il iubesti atat de mult, incat preferi sa ignori faptul ca te-a inselat, sa nu ii spui ca ai aflat si sa continui relatia ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat? Niciodata nu este o idee foarte buna! Cu timpul, aceasta ignoranta te va durea foarte mult, vei ajunge sa nu mai ai incredere in propria persoana si exista posibilitatea ca cei doi care te-au tradat sa te tradeze in continuare.
Dragostea poate insemna multe lucruri, dar niciodata umilinta!

Si iertarea poate fi o solutie... De cele mai multe ori, dragostea te invata sa ierti si sa faci lucruri pe care nu credeai ca vei fi capabila sa le infaptuiesti vreodata. Simplul fapt ca iertam ne umple de fericire si ne da un sentiment de impacare cu propria persoana. In acest caz, este greu, mai ales ca sunt implicate doua persoane dragi, care ti-au inselat increderea. Le poti pierde sau poti accepta sa faca parte din viata ta in continuare, desi ambele situatii iti pot face mult rau.

Depinde numai de tine daca esti capabila sa treci peste aceasta situatie, daca ai puterea sa ii privesti in ochi si sa ii consideri inca iubitul tau, respectiv, prietena ta, daca nu cea mai buna prietena. Ar putea fi coplesitor pentru unele dintre noi sa ne intalnim cu cele doua persoane, care odata ne-au fost cele mai de incredere, si sa incercam sa fim cum a fost, adica de nedespartit.

Ca o concluzie...


Important este sa nu iti pierzi increderea in tine, in cei din jur si mai ales in barbatii pe care ii vei mai intalni, pentru ca nu toti sunt la fel; in cazul in care te-ai decis sa inchei orice relatie cu asa-zisa prietena si cu iubitul, nu trebuie sa iti fie teama ca nu vei mai intalni alti prieteni pe umarul carora sa versi o lacrima, dar poate putina discretie nu ar strica. Daca vrei sa continui relatia cu iubitul care te-a inselat cu cea mai buna prietena trebuie sa fii constienta ca te supui unei situatii cu risc maxim: exista posibilitatea sa mai "calce stramb" si poate data urmatoare te va parasi pentru alta prietena de-a ta.
Ridica-ti fruntea, sterge-ti lacrimile si continua sa crezi ca fericirea exista si pentru tine!
 

Comentariile 1-50 din 87

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aNoNiM pe 4 Dec 2012, 16:12
    Mi-a fost furat de cea mai buna prietena

    Am nevoie de un sfat.....Eu il iubeam mult pe acel baiat ,dar din intamplare prietena mea mi-a facut o farsa cu un alt baiat. Si atunci prietena mea i-a spus iubitului meu ca sunt cu cineva imp si imi bat joc de el. El o crezuse, dar eu inca il iubesc . Cum sa fac sa il am din nou:*:*:*......

    0
    0

  • anonim pe 2 Iul 2012, 09:07
    salutare

    buna am nevoie de un sfat..stau cu un tip de aproape 7 luni si o tinem ascunsa de tatal meu el este sever.comunicam aproape in fiecare zi dar nu ne prea putem vedea.el a zis sa luam o pauza si asta am si facut.in acest timp am mai vb dar rar si aici a intervenit asa zisa mea buna prietena...greseala mea cea mare a fost k ii povesteam tot si ea a stiut k noi luasem o pauza.dp perioada de pauza am decis sa reluam relatia si el mai zis k sa culcat cu ea din razbunare deoarece eu am iesit in oras cu niste amici un amic fiind si fostul meu dar nu am avut nimic de a face q el.problema a fost k am facut niste poze pe care ei le-au postat si el a vazut asta si de aceea el sa razbunat k eu am iesit si el nu a fost cu noi.nush ce sa fac am ramas socata.probabil am gresit k nu lam luat si p el dar asta nu da dovada k trebuia sa faca acest lucru.noi de la inceputul relatiei am zis k nu ne ascundem nimic si a avut curajul sa imi zica ce sa intamplat...cred k a facuto din singuratate k nu prea ma intalneam cu el dar poate so fi facuto cu altcineva si park nu imi era asa cum imi este ca a facuto cu asa zisa prietena a mea...va rog mull dati un sfat k nush ce sa fac....ps.si pe viitor aveti grija pe umarul cui plangeti k se dovedese a fi o mare greseala.multumesc

    0
    0

  • AmyC pe 4 Mar 2010, 02:52
    Ce faci cand sotul de inseala cu cea mai buna prietena si Nasa de cununie ???

    Am citit tot ceea ce s-a scris pana acum, pe acest forum, si incerc sa ma impac cu ideea ca nu sunt singura care i s-a intamplat. Dar .. ce folos ? Sotul meu a fost barbatul vietii mele, prima mea iubire platonica, la 14 ani, dupa care viata ne-a despartit si ne-a "adunat" dupa cativa ani, cand eu aveam deja un copil de 1 an si jumatate, despartita de fostul sot... Ne-am reintalnit absolut intamplator si am inceput sa locuim impreuna. Pentru copilul meu, el este "tati". Prietena mea din liceu s-a casatorit si ea, are 2 copii si toti acesti ani - 16 la numar - am fost 2 familii f. bune prietene, cu o multime de amintiri comune, de distractii la munte, la mare, in tara, in strainatate... In urma cu 1 an au cumparat o casa pe care o renoveaza langa noi... De curand am aflat ca de 6 luni au relatie: sotul meu cu nasa de cununie, cea mai buna prietena a mea! Am inceput sa banuiesc ca sotul meu are o relatie atunci cand au inceput visele, in care simteam ca este cineva din grupul nostru de prieteni (40-50 de ani ca varsta)...apoi, prin eliminare, am ajuns la ea, desi ne petreceam fiecare week-end impreuna, cu familii, nu mi-am dat seama mai devreme. Am inceput sa fac investigatii si am obtiut dovezi ale tradarii lor, numai asa am putut obtine marturisirea de la sotul meu ! Au trecut 2 saptamani de la "darea cartilor pe fata" si nu stiu ce pot face... incerc sa-l iert (el mi-a spus ca am fost si am ramas femeia vietii lui, si ca a facut-o doar din curiozitate), dar nu reusesc. Nu ma pot abtine sa nu-l tachinez, sa nu-i arunc in fata aluzii la tradarea lui. Nu pot descrie in cuvinte ceea ce simt. Nu cred ca poate intelege decat cineva care a trecut prin o astfel de experienta a vietii. Nu pot intelege cum au calcat in picioare orice principiu al casatoriei, prieteniei, loialitatii... tocmai unul cu celalalt, cum au putut sa-si bata joc de mine si de sotul ei, cum au putut sa ne priveasca in ochi atatea luni si sa manance la aceeasi masa cu noi, el s ama lase sa ma destainui ei, ea sa ma asculte si sa comenteze de el ...?! Iertati-ma, nu mai pot continua .. sunt prea multe de spus/scris. Nu caut sfaturi sau compatimire, nu incerc decat sa inteleg cum au putut??

    2
    0

  • nico pe 18 Feb 2010, 14:31
    inselatul

    eu consider,at cand o persoana inseala este VINOVATA vointa,intradevar sant cazuri cand partenerul inseala din anumit motiv,dar alteori din vointa si ispita.caracterul unei persoane uneori poate fi fatarnic si din pacate sentimentele nu se pot educa,eu consider k absolut oricine face ceva pt ca simte.Gusturile dulci ale ispitelor pana la o anumita varsta,at cand potenta scade si regreta nu se potolesc,nu sant transparente si in anumite privinte se pot acoperi fara urma.increderea in ziua de astazi in oricare dintre parteneri e oarba si in unele cazuri simplul fapt ca esti indragostita esti prostita total si orbita de lucruri mul prea grave ce nu trebuiesc permise sub nici o forma.iubirea totdeauna a avut parte de suferinta,dezamagiri,probleme,dar cand vine vorba de inselat nu mai e vorba de iubire ci doar tradare si e eul sau propriu mai presus de toate principiile vietii

    1
    0

  • kitty kat pe 29 Mai 2009, 13:21
    am patzit`o j io..

    sunt in aceeashi situatzie..desi eram impreuna de 8 luni..s`a combinat pe mess cu ink vreo 3..kiar dak mi`a spus`o..nu crek a facut bn..j io sunt pusin cam orogiloasa j poate ii spun lucruri ep care n`ar trb sa le auda de la mn..dar totuji..8 luni ..nu cred k tre`a sa ishi bata joc de ele..

    0
    2

  • mihaela pe 8 Nov 2008, 01:50
    inselata d 3 ori

    mama !!!c istorii avetzi aici fetelor!credeam k numai mie mi s ntampla!da parca 50% din femei trec prin asta.am 21 de ani si park as avea40 zau.hai sa va povestesc ceva...aveam16 ani si am inceput prima mea relatie c un tip d la mine din liceu.a durat un an si jumate,a plecat in spania.dupa 3 luni am lasat scoala si m am dus dup el.in autocar am cun o fata.mergea tot in madrid,ne am imprietenit blabla.am inceput sa iesim toti 3.a durat rel mea cu respectivu ink un an in madrid.i amprins in patu meu impreuna,,,ne am despartit el a plecat in romania...dupa un pic de timp am inceput sa ies c un...marocan.am stat un an jumate m a inselat cu o spanioloaica am aflat si se fini.am ter si cu el.apoi am inceput sa ies c un roman.un tip de care era imposibil sa nu te ndragostesti..arata soper.am stat 3 luni si m a nselat cu una mai nasoala k noapte,l am iertat.pagina alba si ne am impacat,numai k a inceput sa profite kt putea,imi cerea tot timpu bani si blabla...marocanu in timpu asta se tinea scai d mine,msj,sms uri o gramada.am ter cu tipu repectiv si m am impacat cu marocanu,dar astazi 7 noiembrie 2008 la ora 11 seara aflu k in timp c era cu mine inainte sa ne despartim a fost cu o fata de 18 ani el are 23 si ea era virgina si....s a ntamplat dezvirginarea...acum ea nu prea l lasa in pace.am vb cu ea,frumos,apoi am trecut la amenintari.dar....e nebuna fata dupa primul om din viata ei..si mai dur e k maine 8 noiembrie e ziua mea d nume,mihail si gavril si ziua de nastere...nu stiu c sa mai fac..cineva poate sa mi dea un sfat???va rogg

    0
    0

  • ema_7 pe 2 Nov 2008, 19:47
    ...

    el a facut un "casting" intr-o seara la o petrecere. mi-a acordat mai multa atentie, mi-a zis ca ma place, ca doreste sa avem o relatie, m-a sarutat. prietenei mele nu stiu daca i-a spus aceleasi lucruri, cert e ca s-au sarutat (versiunea lui: ea m-a sarutat, versiunea ei: el m-a sarutat, concluzie comuna: nu a fost nimic). i-am povestit ce s-a intamplat si daca are vreo obiectie. s-a uitat in ochii mei si a zis ca nu e nimic intre ei si nu are nimic impotriva. pe toata durata relatiei mele cu el ea spunea tutror ca i-am furat prietenul, in fata era cea mai buna prietena. cand s-a terminat totul intre mine si el, s-a dus la ea si au avut o relatie impreuna. ea l-a inselat peste tot cu toata lumea inclusiv in casa lui de fata cu el. daca ar fii sa povestesc tot as umple pagini intregi. ma consider vinovata de multe din cate s-au intamplat, ca ii stiam cum sunt si am crezut in ei, am fost sincera, am cautat sa rezolv intr-o maniera ptr toti. nu ma simt vinovata ca i l-am luat ca l-a avut si a demonstrat ca nu il vrea decat din ambitie. am gresit ca am acceptat aceasta relatie si am lasat un om sa isi bata de joc de mai multe persoane.

    0
    0

  • Daniela pe 30 Oct 2008, 17:06
    Nu conteaza...

    :( :-< Ce pot sa zic na..poate`s un copil la 17 ani..:( Prietena mea cea mai buna mi`a furat prietenul il iubesc in continuoare..:( Dintre mine si ea a ales`o pe ea..:( El vrea doar sa se razbune pe mine.....:(( EL are 22 d ani shi eo 17 ...:( prietena mea ,,cea mai buna" are 15 ani...Nici prieteni lui nu`s de acord k relatia astha...:( :-< Poate nu stiu ce e aia iubire..:( dar nu mai pot kredeti`ma ka numai pot:( il iubesc...am inceput sa scriu poiezii din kauza lui:(

    0
    0

  • alexa pe 26 Oct 2008, 03:51
    la fel...

    as avea nevoie de niste sfaturi...am nevoie urgenta de niste raspunsuri......va rog frumos cine ma poate contacta la adresa bonbonika_ale@yahoo.com

    0
    0

  • Daria pe 17 Oct 2008, 22:32
    traiesc de 2 luni absurdul

    cel care imi era ca sot (asa credeam, ne-am luat casa impreuna acum 2 ani si desi nu ne-am casatorit, i-am crescut si copilul 1 an si jumatate) m-a inselat acum 2 luni cu una de la serviciu. mi-a marturisit ce mi-a facut, m-a intrebat daca il pot ierta, ca o sa-i treaca, l-am iertat, desi sufletul se facuse tandari. De-atunci nu stiu daca s-a mai culcat cu aia, dar IN FIECARE SEARA vorbeste cu ea la telefon o jumatate de ora, o ora, sms nenumarate ... la inceput credeam ca ea e cea care insista cu nesimtire, ca ne intreerupeau sms-urile si soneria telefonului si in cele mai intime situatii. Dupa o perioada am cedat si am inceput sa fac scandal in timp ce el vorbea nestingherit in bucatarie. A ajuns sa stea cu telefonul in buzunar permanent, sa sara in alta camera cand simte apelurile, incat scandalurile s-au marit, s-au accentuat. Discutii interminabile, insa mi-am dat seama cea el isi doreste ca asta sa se perpetueze fara sa-i pese de ce-mi face. am inceput sa am reactii necontrolate, tremur cand aud telefonul, inima o ia razna, simt ca cedez, nu mai pot. Mi-a zis de nenumarate ori sa nu-mi fac griji ca n-am de ce, dar de cateva zile mi-a zis ca el face ce vrea si ca eu sunt cea care imi fac rau, nu el. eu nu stiu incotro s-o apuc...omul, care de 3 ani credeam ca este jumatatea mea, intelege viata lui altfel.Nu mai e persoana de dinante. Eu ocup doar o parte din viata lui ( ca n-ar vrea sa renunte la mine), dar el vrrea mai multe ca, deh, "musulmanii cum au mai multe neveste?". Va rog sa-mi dati un sfat ca nu stiu ce sa fac, ma simt neputincioasa...si franta in fata acesteisituatii pe care nu credeam ca o s-o traiesc... Stiu ca sunt una din multele care au patit-o, insa sunt incapabila sa gestionez criza in care am intrat fara voia mea.

    0
    0

  • carmen pe 17 Oct 2008, 12:30
    iubesc neincetat

    nu mai vreau!!!m-am saturat sa tot fiu parasite pt nimicurile ce le crede el

    1
    0

  • theo radu pe 26 Sep 2008, 14:24
    pt lidia

    draga lidia, nu ma intereseaza povestea ta, iar acesta nu este un forum pe care ai deschis propriul subiect, este un articol care are sectiune de commenturi, pe care nu tu o detii. deci lumea e libera sa comenteze pe langa povestea ta pana i se acreste.

    1
    0

  • lidia pe 26 Sep 2008, 10:34
    t

    si iarasi spun...daca nu ai o vb buna , macar incearca sa te abtii. nu esti femeie...tocmai...nu ai de unde sa stii cum si ce simt. iar daca ai rabdare sa-mi citesti povestea, si binevoiesti sa-mi raspunzi vei vedea ca o sa-ti raspund la randu-mi cu multumiri.

    1
    0

  • theo radu pe 25 Sep 2008, 21:39
    pt lidia

    ok am inteles, multumesc ca m-ai lamurit, pur si simplu nu imi venea sa cred ca cineva o ia in serios pe Elena si i se adreseaza cu atat de multa admiratie. inca ceva: nu-s femeie!

    0
    1

  • lidia pe 25 Sep 2008, 21:04
    pt theo

    nu cred ca trebuie sa demonstrez nimanui nimic. daca nu va intereseaza subiectul, daca nu este loc de o vb buna , va rog sa va abtineti. uite/te si pe e/girl si trage te rog singura concluziile...

    0
    0

  • theo radu pe 24 Sep 2008, 23:45
    lidia nu crezi ca ai limba cam incarcata ca sa fii reala?

    Poti te rog sa postezi ceva la subiectul ala de pe egirl de care zicea Gloria (un raspuns pt junelight care am vazut ca te-a intrebat ceva)? (http://www.egirl.ro/forum/post_63896.html asta e link-ul daca ai uitat) Sa vedem si noi daca Florenti (cea de acolo) = lidia cea de aici ;) Multumesc anticipat.

    0
    0

  • lidia pe 24 Sep 2008, 21:10
    pt elena

    stimata doamna elena, am citit comentariile. incerc sa triez din sfaturi, sa decid ceea ce e mai bun pt mine. Cum ma ridic? Cum sa merg inainte?Cand sa mai am incredere? Cat sa-l mai astept? Cand se intoarce? In ce circumstante? Multumesc anticipat pt raspunsuri

    0
    0

  • Elena pe 20 Sep 2008, 21:52
    Pentru @lidia

    @lidia, Am recitit cazul tau ! Mi-am notat tot! Trebuie sa fiu linistita ! Este week-end! Am pregatit mancarea pentru maine; vin copiii la masa! N-am avut timp, crede-ma, sa-ti raspund si nici nu pot acum; sunt franta! Te rog frumos reciteste sfaturile date unei doamne, care, finalmente, nu le-a meritat ; vei vedea ce spune drept multumire! Situatia ei are ceva comun cu a ta, numai ca tipa are 45 de ani! Dupa ce vei citi si comment-urile mele , incepand cu 10 sept. 2008, ora 9, 57, plus urmatoarele, sa-mi spui daca ai gasit vreo solutie! daca te-au ajutat cu ceva ! Si...daca mai ai nevoie de mine! Cazul tau ncerc sa-l rezola - sau dupa ce pleaca ai nostri, sau luni dimineata, ca d.a,. merg la lucru . Fii fericita ca esti tanara! Ai trecut, si tu printr-o experienta ! Bifeaz-o ! Nu plange ca s-a intamplat! Fii incantata ca s-a petrecut ! Zi mersi ca ai vazut cum mai sunt unii barbati ! "Asa se caleste otelul" ! Asta e VIATA adevarata ! Fii optimista! Nu s-au terminat barbatii ! Va aparea cel care te merita! Niciodata n-am cum sa te conving ca situatii ca a ta sunt , al doilea subiect, dupa SOTII inselate, tradate de un individ, care este - si nemernic, si prost - ! Zeci, sute de cazuri ca al tau mi-au umplut chitantierul ! Asteapta-ma ! Si eu te astept ! Somn usor, fata minunata ! @ P.S. Mesajele mele pentru a o ajuta pe @juana se afla tot aici, dar la articolul:"DE CE NU SUNA BARBATII" Citeste tot ! "Citeste-ma "! Tot @ Elena semnez!

    0
    0

  • lidia pe 20 Sep 2008, 16:02
    pt elena

    Stimata doamna, am citit mesajele postate de catre dvs. si am incredere in sfatul dvs. Nu am mai fost casatorita, am 27 de ani. Stiu ca situatia mea este poate una banala, ca timpul le va rezolva pe toate, dar avand in vedere ca e totusi problema mea si face parte din viata mea, ma framanta si ma doare. Din acest motiv am cautat un sfat, o parere, un alt punct de vedere macar... Tot din acest motiv mi/am expus problema, cum bine spune Gloria si pe alt sight. Raman indatorata acelor care mi/au raspuns si m/au sfatuit, mi/au alinat durerea sau m/au condamnat. Nu am posibilitatea sa apelez la sfatul unui profesionist dar in acest cadru, si prin amabilitatea d/nei Elena, ma bucur ca voi beneficia de el.

    0
    0

  • gloria pe 19 Sep 2008, 21:53
    da

    am avut eu un prof de mate mai psihoterapeut decat tine ;) oi avea tu experienta, dar cu logica sa nu te lauzi. fii mai modesta Elena, poate asa te crede cineva. daca ai avea atata experienta nu ai injura in stanga si in dreapta orice om care nu e pe deplin deacord cu tine. asta nu e metoda de psihoterapeut, si nici de om intelept........nu te crede nimeni, femeie! renunta!! sfatul meu prietenesc: mai bine iti alegi alt pseudonim si schimbi putin atitudinea, poate asa gasesti niste "adepti". mi s-a facut prea mila de tine.

    0
    0

  • Elena pe 19 Sep 2008, 20:40
    Experienta, @gloria, experienta!

    Si faptul ca nu sunt Dna de Mate sau de Fizica, si nici Dna economista, care se pierde in calcule si tabele s.a.m.d ! Sunt Dna care - de o viata - , a folosit "miracolul Cuvantului" - bine simtit si spus - ca sa tamaduiasca !

    0
    0

  • gloria pe 19 Sep 2008, 19:56
    ...

    Nu ti se pare ciudat ca la 1 rand tu raspunzi cu 11? Medicamente, Elena, Medicamente! =)))))

    0
    0

  • Elena pe 19 Sep 2008, 18:18
    Prietena????

    @gloria, nu am spus ca eu, in viata mea, n-am avut ....prietena??? Stii cu cine am fost, totusi, prietena, pana la un punct? Cu o colega de la cls.1-4, dar, s-a maritat in Germania si...nu mai am pe nimeni! Sunt amica sincera si buna "cu toate si cu niciuna "! Asta e cea mai diplomata "postura"! Deci, cum sa-mi fac, tocmai aici, sub palaria virtualitaii....o prietena! Tu stii ce conotatie are acest cuvant??? Tu stii ce implica acest cuvant??? Tu sau alta nu puteti fi cu mine( si eu cu voi) decat un OM normal, care simtiti ce vrea un alt Om normal pe acest site! Aaaa! ca am dorit sa ajut aproapele meu!??? Da ! Asta am dorit ! Atat ! Cine a simtita"aura" mea, Dzeu sa-l binecuvanteze!

    0
    0

  • gloria pe 19 Sep 2008, 13:03
    hopaaaaa

    ce faci Elena, acum te imprietenesti cu mine??

    0
    0

  • Elena pe 19 Sep 2008, 08:17
    Nu mai am timp......

    .....iar de la 25 sept.2008, voi iesi totalmente de pe site. Vei vedea. Am un Simpozion si mai incep si Universitatile de la 1 oct. ! Gata cu vacanta ! Dar, acum 5 minute, m-am "luptat" cu un.....mascul. Du-te la art. "DE CE NU SUNA BARBATII???" tot de aici, de pe www.eva.ro, si ......"citeste-ma", inca o data ! Si incearca SA MA CREZI si SA MA SIMTI ca-s "anormal de normala", nu NEBUNA cum m-au facut forumistele astea - ele viitoare paciente ale cabinetelor de Psihologie - ! Si sa dea Domnul aici sa se rezolve ca sa nu ajunga, si la Spital, la psihoterapeut !!! Asa lume bolnava este pe aici ca unele tipe au halucinatii; cica noi doua am fi aceeasi persoana! Cel putin tu, @gloria, care stii ca "eu sunt eu si tu esti tu", tu, cel putin, sa-ti dai seama cat sunt de ...bolnave si invidioase ! Doamne, iarta-le ca nu stiu ce ai facut ! @ Bye!

    0
    0

  • gloria pe 18 Sep 2008, 19:11
    tictac tic''tac tic'tac tic'tac

    astept cu nerabdare si nelamurire profunda un raspuns, o continuare..graieste, Lidia! or Elena macar. :)

    0
    0

  • gloria pe 18 Sep 2008, 12:47
    suspect

    de ce lidia a postat acelasi text si pe alt forum..cuvant cu cuvant??? e aceeasi cu cea de acolo, sau tu Elena iti inventezi "paciente" copiind probleme de pe alt forum si postandu-le aici sub pseudonim? hmmmm... tre sa recunosti ca e suspect, stimata mea doamna Conf. Univ. Dr. Elena.....

    0
    0

  • Elena pe 18 Sep 2008, 08:37
    Ptr.@lidia, cu dragoste.....

    .....si cu rugaciunea la IISUS ca tu, fata minunata sa ma crezi - ca pe MAMA ta virtuala! Sunt psihoterapeut ! Am 55 de ani! De 31 de ani salvez femei ca tine! Am o viata implinita din toate p.d.v., inclusiv copil realizat in RO si mai am si un nepot, de 14 ani, care ....s- a indragostit de sefa clasei! Ii sunt , si lui...confident! Asa...la secret ! Citeste, te rog, mai intai, toate comment-urile mele, de aici, de pe www.eva.ro de la 4 articole( cauta-le cu rabdare) ! Acestea sunt: @1. "Am fluturi in stomac si ce bine e !"; @2. " M-a inselat cu cea mai buna prietena a mea...";@3. "De ce nu suna barbatii? ";@4. "Orgasmul.....pentru incepatoare". Am intrat, prima data, pe un site de dame( in rest intru numai pe site-uri profesionale, ca altfel, am fi morti!), intrucat am un Congres si se poarta "Lumea virtuala" , adica "Psihologia individului in lumea virtuala"; asta e tema si normal ca trebuia sa vad CUM sunt FEMEILE AICI ! Cred ca voi scrie , si o carte! Du-te sa vezi cat am fost de umilita si jignita! Plus ca m-au facut AGRAMATA ! ca nu stiu sa scriu corect ! Etc., etc., etc. La un moment dat, a trebuit sa vorbesc, si despre mariajul meu, ca sa CONVING si... nu-ti spun....m-au trimis deja la Spitalul de NEBUNI! DECI , daca tu, citind gandurile mele empatice, vei intelege ca nu sunt NEBUNA, ai incredere in mine si ca iti pot da un sfat, atunci , ti-l voi da, cu toata dragostea. Astept sa "ma citesti" si sa-mi spui daca ai incredere in sufletul meu mare si in experienta mea de 31 de ani cu CAZURI, mii , ca al tau ! Mii ! [ Nu se plang femeile , nici 20 % de : saracie, de soacra, de copii, de job, de colegi, cat se plang si se dau de ceasul mortii din cauza partenerului / sotului ! Mai vreau sa-mi spui cati ani ai si daca ai fost casatorita, vreodata ! Te astept si iti promit ca "TE FAC BINE" , dar, numai daca ma asculti "matematic"! Cu stima si sinceritate, Elena

    0
    0

  • cine e? pe 17 Sep 2008, 22:04
    ?

    esti tot tu? http://www.egirl.ro/forum/post_63896.html

    1
    0

  • lidia pe 17 Sep 2008, 21:35
    pentru elena

    M-am despartit de logodnic pentru ca ma inselase. A tot incercat sa ma induplece dar eu nu si nu. Am avut o relatie foarte frumoasa si eram fericiti. El a primit un post ff bun si o gramada de bani si a inceput sa se schimbe, sa-si caute alti prieteni, distractii in discoteci...eu m-am afundat in munca ca sa-i/sa-mi demonstrez ca si eu sunt capabila sa evoluez pe scara profesionala. In perioada asta s-a intamplat sa intalneasca pe cineva.... Acum suntem despartiti de aproape 3 luni, in primele saptamani m-am simtit foarte bine, eliberata de toate reprosurile lui si de toate gandurile negre in ceea ce il priveau. Eram convinsa si multumita de decizia luata. Acum nu mai e asa, nu-mi mai pot reveni din tristete, nimic nu ma mai consoleaza. Nu ma mai pot apropia de nimeni, desi am avut ocazia, simt ca nu imi trebuie. M-am cufundat din nou in munca, in treburi casnice, in iesiri dese cu prieteni dar imi e tot mai greu. Indiferent ce fac imi aduc aminte de el. Dragostea asta nu vrea sa moara, nici macar sa paleasca...e tot mai mare. Il visez in fiecare seara ... si ce e mai cumplit e ca il vad in fiecare zi, suntem de un an colegi de servici. Arat tot mai bine fizic, psihic insa sunt distrusa. Vreau sa cad la pace cu trecutul dar ceva nu ma lasa. As vrea sa ma impac, sentimental imi mai doresc o sansa. Rational insa nu e bine. Lui i-am dat de inteles ca nu mai vreau nimic, el nu mai insista acum, s/a consolat cu altcineva. Nu stiu incotro sa o mai apuc, ce sa mai fac? Cat o sa mai dureze starea asta pana ma linistesc?Sau cum sa ma apropii de el? Pentru o parere, raspuns, sugestie va multumesc anticipat

    1
    0

  • ciocolata_amaruie pe 16 Sep 2008, 23:29
    pentru missVanessa

    multumesc foarte mult pt ideile date, iubita :) voi tine cont de ele...si multumesc tuturor carora mi'au dat cate o idee....acum sunt intr'o pasa foarte proasta a vietii mele si chiar am nevoie de voi :) va pup si aveti grija de voi :* cat despre el..ne mai intalnim asa din cand in cand....cand are el chef mai mult(odata la 2-3 zile)...mai vorbim...sau ne iubim..depinde de situatie...oricum nu va mai dura mult asta...deja m'am saturat.....vreau sa renunt la el...dar totusi inseamna ceva pt mine si mi'e greu..nu prea stiu ce sa fac... si ea...am ajuns la concluzia k un buna si un pa nu ma doare sa zic...in rest nimic...:) si aici e vb de respect, ma respect pe mine, nu pe ea ;) :* v'am pupat :*

    1
    0

  • calendar pe 15 Sep 2008, 22:02
    situatie diferita

    nu este chiar asa .Prietena mea cea mai buna pe vremae aceea era obsedata de el in timp ce el nu o putea suporta .in final ne-am casatorit ,suntem fericiti ,si atunci intreb care-i vina mea de ce sa -mi refuz fericirea? daca nu eram eu era alta,nu?

    1
    0

  • calendar pe 15 Sep 2008, 21:53
    situatie diferita

    pe sotul meu il cunosc de cand aveam 14 ani si tot de atunci suntem iubiti cu mentiunea ca in anul2001 am oficializat relatia.Vreau sa va spun ca

    1
    0

  • Elena pe 15 Sep 2008, 20:18
    @lidia, imi pare rau!

    Nu poti decat AICI! Nimeni nu stie cine suntem! Eu nu pot sa ma afisez, cata vreme sunt , si persoana publica! Oamenii din jirul meu - NUMAI colegii - , ar mai avea ceva de PIZMUIT si de barfit! De aceea nici cartile mele nu pot sa mi le fac publice!Nici n-am semnat ca mi le promovez sau ca mi le vand eu! Totul a facut Editura ! O singura carte, la viata mea, am publicat-o cu banii mei si am dat pe ea ...."o garsoniera", atat de mult m-a fraierit un escroc !dar il iert; datorita acestei cartoi, am urcat SUUUUUUS de tot! Cu ea "am datlovitura", remarcandu-ma ! ! In rest, imi vand truda sisifica, la Edituri de prestigiu, pe 10 % din vanzari, c-asa-i in RO a noastra! Ca la nimeni! Si... mai dau si 10% impozit la Stat ! "C-asai in tenis", vine vorba lui Nea Tomnita Caragiu ! Vrei sa stii ceva? esti a 2-a persoana care imbratisezi Sistemul meu de valori si care nu ma jignesti, trimitandu-ma sa ma , si internez la NEBUNI! Sa-ti dea Domnul numai binele pe care il tot propag eu de vreo 3 saptamani pe acest site si de o viata, ca specialist si OM ! Astept sa -mi pui orice fel de intrebare! Vreaiu sa te ajut ! Mi-e nespus de bine cand ajut! Imi fac timp si iti voi raspunde, sigur ! Noapte buna !

    1
    0

  • lidia pe 15 Sep 2008, 17:55
    pt elena

    Stimata doamna, apreciez cuvintele dvs si va respect parerea. Se poate sa o cer si in particular?

    1
    0

  • moaca pe 15 Sep 2008, 15:43
    prietena,,cel mai mare dusman''

    Nu fii trista,treci mai departe si traieste-ti viata.Arata-i ca esti mai fericita fara el,fii indiferenta,asta este cea mai mare pedeapsa pt el ca nu te-a facut sa suferi.

    1
    0

  • Elena pe 14 Sep 2008, 20:11
    Nu pot crede ca ma VREI !!!!

    N-am prea mult timp liber. Stau pe NET , pe site-uri profesionale! Acasa mai intru sa ma delectez si sa lupt cu ...nesimtirea, destrabalare, lipsa celor 7 ani de acasa, lipsa de civilizatie, cu lipsa TOTALA a credintei sau cu FARISEISMUL( mereu am zis ca ATEII sunt mult mai onesti! Recunosc ca nu cred!) etc. Sa ne intalnim nu cred ca e posibil! dar am mai scris la 3 articole si du-te sa vezi cum sterg cu mine pe jos TARFELE ! Mai e un strop si trebuie sa ma internez la nebuni! Asa au receptat ele mesjul meu! Abia acum inteleg de ce barbatii se incurca , sistematic, cu asemenea specimene: ca le place ca sunt cretine, ca "nu stiu sa plimbe o litera din Baie pana in Dormitor!" si le duc usor de nas ! Aceste articole sunt tot aici, la www.eva.ro : 1. Orgasmul ....pentru incepatoare; 2. Am fluturi in stomac si ce bine e.; 3. De ce nu suna barbatii (la telefon) Citeste-le si incearca sa intelegi tot ce am vrut sa le invat pe acele fete! Astept , si parerea ta ! Daca vrei sa ma mai intrebi ceva, intrreaba-ma, aic i! Iti voi raspunde, cu toata dragostea, cu siguranta ! Sa te ocroteasca Dzeu si cat bine ti- / v-am daruit eu, aici , atata sa va dea, cu "asupra de masura "!!! Noapte buna !

    1
    0

  • Annn pe 14 Sep 2008, 15:58
    PENTRU ELENA

    pe mine ma intereseaza pe unde mai scrii? gasi.....ma intereseaza !!! trebuie sa inteleg mai multe sa te cunosc apoi.. cineva trebuie sa faca galagie, incotro civilizatia? nesimtirea? tupeul? astea fac parte din viata noastra!! te izbesti de ele.... trebuie vesnic sa le inghitim din presa, tv. chiar si internet, unde mizam pe civilizatie, se ascund unii dupa pseudonime si uita si minimii 7 ani de-acasa??? da-mi sa vad ce ai mai scris, sunt interesata. Sau, gaseste o cale sa ne reintalnim.:))) Am nevoie de puterea ta, de credinta si implicarea ta, te astept.

    1
    0

  • Elena pe 11 Sep 2008, 16:32
    Erata !

    Scuza-ma, @vicki, am vrut sa scriu:"FELICITARI !" Toata lumea poate face "licente computericesti!" Din varii motive! Bye !

    1
    0

  • Elena pe 11 Sep 2008, 16:30
    Fekicitari@vicki !

    Da , esti de felicitat si de admirat, dar nu pentru ca esti printre putinele feminine, care au inteles MESAJUL meu, dorinta mea de mai bine , in viata unor femei care traies precum cartitele( inca nu s-a oficializat "amanta"!, dar nu mai este mult, ca prea sunt multe!"! ) Sunt persoane care nici nu stiu care este diferenta dintre "iubita" - pur si simplu - si....'amanta", care deja este ceva cumplit - si pentru CUIBul in care a aparut ADULTERUL, din cauza ei, si pentru EA, AMANTA, care, din experienta stiu ca , mai tarziu, i se va plati cu aceeasi moneda sau....si mai rau! Deja tu ai sesizat , si asta! Sa-ti dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume si fii convinsa ca, intelegandu-ma pe mine, o nevinovata terfelita si bestelita aici AICI, IISUS isi va pune un "autograf" pe frumusetea caracterului tau ! O sa te intrebi: "De ce totusi ma lupt cu "morile de vant"????Pentru ca eu, ca si crestina sincera, atat cat trebuie sa fie un om normal, stiu de la parintii mei ca BIBLIA spune: "Daca stii ca poti face un BINE si nu il faci, si acela e mare pacat !" Atata am dorit - AICI - sa ajut, sa deschid ochii, sa fac un BINE! De la 1 oct.2008, nu voi mai avea timp nici "sa mor", atat sunt de implicata, ocupata si e nevoie de mine, in lumea reala ! Best wishes, my Dear @vicki !!!

    1
    0

  • dada pe 11 Sep 2008, 14:53
    vicki, daca esti reala

    nu te grabi sa tragi concluzii cu Elena, ca s-ar putea sa ai un soc daca citesti si alte articole unde a comentat si a injurat ca in mahala femei care nu i-au facut nimic.

    0
    0

  • vicki pe 11 Sep 2008, 13:41
    pentru Elena si pentru toti ceilalti

    da, comunicam intr-o lume virtuala in care lipseste orice fel de cenzura, mai ales pentru unii. sunt intru totul de acord cu doamna Elena, imi place sa vad ca priveste fiecare situatie ca pe o lectie de viata. si eu am fost singura multi ani, dar nu am acceptat barbati insurati pentru ca nu imi place sa ma irosesc in legaturi sterile, nu-mi plac surogatele, imi place sa traiesc la lumina, nu pe ascuns, Doamne ce umilitor! eu vreau totul sau nimic. Da, Elena, ai fost forfecata exact de acele persoane care au facut lucruri condamnabile, deliberat, dar au sarit cu gura ( a se citi: cu tupeu) ca sa-si mascheze sau sa-si justifice comportamentul imoral. sunt de aceasi parere, ca totul se plateste in viata. multa sanatate tuturor si Dumnezeu sa va lumineze!

    0
    0

  • missVanessa pe 11 Sep 2008, 12:06
    pt. CIOCOLATA AMARUIE...

    Iubita..daca ma lasi as vrea sa te ajut cu o parere si un sfat ca mai mult nu pot face..Nu sti cum sa te comporti cu """prietena ta""" ...?? IGNORANTA, INDIFERENTA...foloseste asta..ea nu a fost o prietena adevarata , a fost ca multe altele...niste false..deci daca ii pasa de tine si avea putina...(nush cum sa ma exprim aici..) minte, educatie...in fine Iti zicea ea prima,si tot ea sarea sa te salute..dar ce sa ii ceri??? Uita de existenta "gunoiului" acesta ...cat despre fostu tau pr e ok ca ati ramas prieteni...Acum pune punct la povestea asta si gandeste-te la tine,ca sigur esti o dulce, ai grija de u si incepe ceva nou...:D:D.. Ah si in legatura cu "pe cine cred.." pe "aia" in nici un caz ca nu s-a atins de ea etc...daca era asa rabdatoare si fata serioasa nu se "incurca" cu el imediat DUPA...si acum nu mai conteaza cine spune adevaru...te pup si sper ca o sa fi ok bye

    0
    0

  • Annn pe 11 Sep 2008, 09:54
    dedicatie Elenei......

    Multumesc ELENA cred ca s-au spus destule, uneori e bine sa-i lasi pe oameni mangaiati de prostia lor, cum e "cartea_e_bratara", unii se simt bine in mediul lor de ce sa-i schimbi?, hi hi hi. Mie nu mi-ai parut analfabeta sau nuj cum, esti revoltata ca si mine de litera dreptatii, in civilizatia actuala(care tinde catre nicaieri) e greu sa-ti exprimi si o parere, ce sa le faci? pe unii trebuie sa-i lasi sa dea cu capu' sa vada, apoi sa-ti stea pe limba asa un :ti-am zis eu" pe astia eu nu-i bag in seama, nu merita sa misti un muschi sa-i schimbi.lasa-i asa!! va doresc numai bine, sa se intample numa' de bine !!oricum se intampal ce ne meritam fiecare , dupa fapta si rasplata. ce sa-i faci, ne credem noi oamenii supremi, ma si buseste rasul......nu va mai intreceti in postari jenante, uneori e bine sa mai si taci, vb. ceea, "daca taceam filosof ramaneam" Vorba unuia, FACEM SA FIE BINE. AM ZIS!! Vorba altuia:VORBELE BUNE NU STRICA DINTII!! LA REVEDERE, am incheiat aici ca mi-e sila.Brrrrr

    0
    0

  • Elena pe 11 Sep 2008, 09:12
    Ptr. @elena 130

    Multumesc, din suflet, @elena ca existi!!!! Mi-am revenit din soc! De 2 saptamani sunt calificata in fel si chip! Deci, ti-ai dat seama ca nu sunt nici analfabeta, nici agramata, nici NEBUNA, ci sunt empatica si vreau sa AJUT! Ca muiere si ca specialista ! Am avut si mai am un strop de timp liber, pana la 1 oct., cand incep cursurile! Am un palmares si o prestanta - prestatie, in lumea reala, demna de invidiat! Dar aici, in lumea virtuala, m-am ingrozit ! Am vrut sa scriu un articol, dar voi scrie o carte, fara a da nick-urile, ci numai "tip-uri umane"! Asa se poarta la noi! Tipologia umana cu angoase, metehne si idealuri ! Relativ la sotul meu, fii convinsa ca este asa de pornit pe femei, incat pe toate femeile( n-are ce face de mama si de sora lui) le trimite:"la munca, reala"! Da, mi-e teama sigur ca mi-e teama, cand eu, de o viata tratez 80% numai femei inselate de nemernici! Sunt "o strategie"( asta este "un termen" al nostru, in Psihoterapie), cata vreme - CEL MAI GREU PE LUMEA ASTA, acum, ESTE SA TII UN BARBAT < LEGAT DE GLIE>, NUMAI AL TAU, - , cata vreme sunt atatea !!!" Stai linistita ca nu m-am suparat! Mereu am spus si am crezut ca , daca "tipi" la cineva, cu toata dragostea, o faci ca sa-l ajuti, o faci pentru ca-l respecti sau il iubesti, daca e copilul/sotul tau ! Te sfatuiesc, la randul meu, sa n-ai asa mare incredere in sotul tau! Este, si el barbat si, tot ceea ce apartine masculilor, s-ar putea, independent de vointa lui, sa-i apartina! Ancestral, vorbeste gena in ei ! Fii, deci, si tu, vigilenta! Sa nu dea DOmnul sa-mi dai dreptate, vreodata, si sa zici: "Mai, cata dreptate a avut o BABA pe NET, iar eu n-am crezut-o !!!" O viata implinita iti doresc, alaturi de cei dreagi , Elena

    0
    0

  • elena130 pe 11 Sep 2008, 08:17
    pentru elena si pitiboanca

    Lucrurile privite din exterior par simple si e usor sa dai sfaturi atata timp cat nu te privesc. Incerc pentru tine, pitiboanca, asa cum ti-a sugerat si elena sa incerci sa gasesti un barbat care nu are obligatii de familie. Daca nu renunti va fi greu mai tarziu, vor aparea probleme multe, mai ales la cel care are copii. Va fi greu si pentru el pt. ca va avea obligatii in doua parti si de aici vor aparea nemultumiri, reprosuri si de la tine si de la familie, si tot timpul va fi cineva nemultumit iar el va trebui sa faca fata la toate si de aici pana la conflicte nu va fi mult. Asta te va astepta daca il alegi. Si e pacat sa treaca anii si sa iti dai seama ca nu a meritat. Pentru Elena: Eu cred ca tu traiesti tot timpul cu preocuparea sa il feresti pe sotul tau de "ispite". Nu e o solutie asta. In legatura cu cea la care nu i-ai dat nr. de telefon, daca tot ti-a fost frica, nu te-ai putut gandi ca ar fi putut sa i-l dea sotul pe al lui? E o supozitie, sigur nu s-a intamplat asta dar era posibil. Nu e o solutie "paza", nu-l poti supraveghea permanent, incearca sa ai incredere in el si sa-l lasi cate un pic si liber, familia nu e inchisoare. Scuza-ma daca te-a suparat parerea mea, nu asta mi-a fost scopul.

    0
    0

  • Cartea_e_bratara_de_aur pe 10 Sep 2008, 22:19
    Cica "sa fii o strategie". Ceee?

    Uite cine ne da lectii ! O semi-analfabeta care a scapat nesupravegheata la calculator. Cum, "sa fii o strategie"? Auzi! Tu, ca persoana, sa fii "o strategie"! Elena, ai omorat gramatica si logica aici pe site. Asa ca, lasa calculatorul si intoarce-te la cratita. Bati campii rau de tot si mai citesc si alte proaste si cine stie ce iese. Daca ai avea o gandire corecta, echilibrata si sanatoasa insotita de o exprimare gramaticala pe masura, as mai zice sa incerci sa dai lectii aici. Dar, NU E CAZUL TAU.

    0
    0

  • Pt tanti elena pe 10 Sep 2008, 21:49
    Biancutza

    Elena, de ce te ataci ?? Nu am zis nimic de tine. Am zis de alea care tin CU DINTII de un barbat. Dar, se vede treaba ca te-ai simtit cu musca pe caciula si ai sarit la injurii. Stai blanda ca pe unul care te-a luat pe tine, nu l-as vrea eu pentru ca il suspectez ca e ori papagal ori, redus mintal ori sub papuc. ori slab de caracter ori toate astea la un loc. Si in al doile rand ai zis ca esti la varsta a 3-a !!!!! Si eu sunt muuult mai tanara de atat, asa ca mi-e indiferent unul ca al tau. La varsta ta femeile se gandesc la nepoti si MAI PUTIN la masculi. Ah, si inca ceva : sunt maritata, dar nu sunt o nevasta disperata.. E o mare diferenta. Nota bene. ;)

    0
    0

  • clemence pe 10 Sep 2008, 12:29
    pentru Vlad

    Draga Vlad , ai pus punctul pe i. Asa e. Se pare ca noi nu valoram nimic fara un posesor de pantaloni. Cred ca fiecare femeie simte ca e facuta spre a trai in cuplu, ca pentru asta a fost creata. E ceva ciudat poate, dar eu am avut mereu nostalgia cuplului, desi sunt independenta financiar, sunt destul de emancipata. Nimic nu se compara cu a trai in doi, a impartasi cu cineva bucuriile vietii, a le savura impreuna. Si-apoi, de vina e si societatea, care o judeca pe femeie in functie de acest aspect.

    0
    0

  • Elena pe 10 Sep 2008, 11:34
    Felicitari, @Annn!!!! Dixit !

    @Annn, EUUUUUUUUUUUUUUUUUU, eu iti dau dreptate, femeie superba la minte ce esti ! Sa te tina Dzeu asa si sa stii ca asa va fi toata viata! Eu asa am stiut sa ma port , 33 de ani! Si n-am gafat! N-am cum sa-l mai pierd tocmai acum, cand am inceput a 2-a luna de miere! Vei vedea !Ann, ce viata minunata va steapta, si "in toamna vietii"< iar, "in iarna vietii"( asa cum zicea mama), sa vezi cat de mult te simti BINE si in SIGURANTA, si numai pentru simplu fapt "ca-i vei simti RESPIRATIA sotului tau...in CEAFA" ! Atat daca se va intampla, va fi tamaduitor pentru SUFLET, la acea varsta ! Asa sa te @Annn, ajute Dzeu! Asa sa le ajute pe toate femeile -sotii romance adevarate ! Mereu am spus ca NU EXISTA PRIETENI in afara "LEGENDEI" familiei tale, adica - prieten - iti este numai MAMA, TATA, FRATE, SORA si, mai apoi, BARBATUL si COPILUL tau ! ATAT! Si chiar, si aici, mereu noi, femeile, trebuie sa avem "un as in maneca"!"Sa fim o strategie"! "A gestiona" un camin seamana enorm de mult cu a gestiona , supernisim, o FIRMA! @Annn , cata dreptate ai ! Te felicit, fata draga ! Doamne, ajuta !

    2
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod