Lucruri pe care o femeie nu le va recunoaște niciodată în fața unui bărbat

Din când în când, ne place să ne alintăm. Uneori, ne place să depindem de bărbatul de lângă noi și adorăm câte o sesiune de răsfăț din partea lui.
Vrem un barbat capabil sa ne tina piept atunci cand iese felina din noi, dar care oricand poate sa aiba grija de noi de parca am fi un pui neajutorat de pisica.

Suntem sofisticate si mintea noastra e mai „obraznica” uneori decat cea a unui domn. Ne purtam asa cum ne cere societatea, suntem diplomate si la locul nostru, pentru ca asa am fost invatate ca trebuie sa fim.

Ne plac barbatii atat de puternici si siguri pe ei incat sa nu se fereasca de o lacrima razleata. Testam masculii, suntem atente la fiecare detaliu, avem un radar pentru disperare si altul pentru promisiuni fara consistenta.

Uite alte lucruri pe care o femeie nu le-ar recunoaste nici in ruptul capului:

Dezgropam morti, facem pe Hercule Poirot si scormonim pe bune trecutul fiecarui barbat care ne place


Toate astea se intampla in mod natural.

Sapam prin Facebook ca un catel de vanatoare.
Ne uitam la pozele tale, la fostele iubite, la prietenii tai, la fratele celui mai bun prieten al tau sau la cumnata vecinei cu care ai fost odata la un gratar, prin generala.

Cand nu ne ocupam noi de asta, efectiv, avem oameni. Pentru asta exista cele mai bune prietene cu ochi de vultur si tactica impecabila.

Data viitoare cand postezi ceva pe o retea sociala, ia aminte si nu o arde aiurea. O sa fii prins.

Nu putem tine un secret


Aproape ca ne pare rau, serios!

Nu vrem sa fim nasoale, dar in principiu, cu mici exceptii, tot ce ne spuneti o sa ajunga la un moment dat sa fie dezbatut macar cu inca o amica apropiata.
Cand specificati ca ceva “trebuie sa ramana intre noi”, in “noi” e inclusa automat prietena cea mai buna. Transferul de informatie se face oricum prin telepatie – haha, glumita! Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod