Lucruri pe care ar trebui să i le spui iubitului tău în fiecare zi

Te-ai întrebat vreodată ce ai putea face în fiecare zi pentru a menține pasiunea și iubirea în relația ta? Nu este nevoie să cumperi cadouri sau să îi faci masaj în fiecare zi, chiar dacă partenerul tău nu s-ar supăra. Însă iată ce lucruri ar trebui să îi spui iubitului tău în fiecare zi!

4 lucruri pe care să i le spui iubitului tău zilnic


1. "Te iubesc!"


Deloc surprinzător, specialiștii ne sfătuiesc să îi spunem partenerului că îl iubim în fiecare zi. Pentru a menține scânteile și romantismul vii într-o relație, trebuie să îl îl faci pe partenerul tău să se simtă iubit, apreciat, respectat și adorat. De asemenea, trebuie să înveți să vorbești pe limba iubitului tău atunci când vine vorba de dragoste, pentru ca acesta să te audă cu adevărat și să simtă ca este special pentru tine.


2. "Mulțumesc!"


În momentul în care ești într-o relație de lungă durată, fiecare dintre voi are anumite sarcini. Poate că partenerul tău spală vasele, în timp ce tu prepari cina. El duce gunoiul, iar tu dai cu aspiratorul. Este foarte ușor să uiți de ajutorul pe care îl primești. De aceea, este important să îi spui în fiecare zi că îi mulțumești. Specialiștii în psihologie sunt de părere că ar trebui să apreciem lucrurile pe care le face partenerul zilnic, cu ajutorul unor comportamente specifice și cu un răspuns emoțional pe măsură.
De exemplu, îi poți spune: "Este atât de frumos din partea ta că m-ai ajutat la curățenie. M-am simțit apreciată." Iar dacă vrei să te asiguri că iubitul tău continuă să facă ceea ce îți place, un simplu mulțumesc poate să te ajute foarte mult. De asemenea, mulțumirile încurajează comportamentul său viitor.

3. Ce sa-i spui iubitului tau mereu: "Cum te pot ajuta?"


Atunci când partenerul tău se oferă să te ajute, acesta reușește să întărească relația voastră de cuplu. Chiar dacă ești obosită după o zi lungă, fă-ți puțin timp pentru a vedea cum îți poți sprijini partenerul.
În momentul în care îți ajuți iubitul în fiecare zi, vei consolida siguranța și încrederea din relația voastră. Iar empatia pe care i-o arăți îl va ajuta să vadă viața într-o lumină mai frumoasă, știind că te are aproape de fiecare dată când are nevoie.

4. "Cum te simți?"


Ai avut vreodată o ceartă cu partenerul tău, care nu părea a avea vreo soluție? Acest lucru se întâmplă de multe ori din cauza faptului că nu vă ascultați cu adevărat și nu știți ce se întâmplă mai departe de vorbele spuse la nervi. Dar atunci când te oprești din ceartă și acționezi cu compasiune, reușești să deschizi un canal de comunicare și conexiune între voi.
În loc să vă luptați, vă aprofundați relația.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod