Un barbat si o femeie care flirteaza la sala de sport

Locuri unde îți poți găsi un iubit: altele decât Facebook!

Reţelele de socializare au ajuns cele mai folosite pentru a cunoaşte oameni noi, însă mai există şi alte locuri unde poţi găsi un iubit pentru o relaţie stabilă
Chiar dacă Facebook-ul este un loc unde poţi cunoaşte oameni noi şi să stabileşti întâlniri cu băieţii din anturajul prietenilor tăi, totuşi mai există şi alte modalităţi prin care îţi poţi găsi un iubit. Multe iubiri s-au aprins în urma unor întâlniri date pe Facebook, dar şi foarte multe persoane au trecut prin experienţe nu tocmai plăcute în urma întâlnirilor online.

Cu cât te vei gândi mai puţin la scopul final, acela de a întâlni dragostea vieţii tale cu atât mai mari vor fi şi şansele să deschizi ochii în jurul tău şi să întâlneşti pe cineva special.
Acest lucru se poate întâmpla oriunde, însă este important să ai o viaţă socială activă pentru că dacă vei petrece tot timpul la seviciu şi acasă între patru pereţi îţi dai seama că nu ai cum să întâlneşti oameni noi. Cu cât vei fi mai activă şi vei merge în diverse locuri pentru a face lucrurile care-ţi plac, cu atât vei avea şanse mai mari să îţi găseşti un iubit sau chiar jumătatea.

Prin urmare, iată câteva locuri în care îţi poţi găsi un iubit şi care nu au legătură cu Facebook:

1. La sala de sport


Asta nu înseamnă ca de mâine să te duci la o sală de sport doar urmărind acest obiectiv clar de a-ţi găsi un iubit. Dacă eşti preocupată de felul în care arăţi şi înţelegi importanţa sportului asupra sănătăţii atunci acesta trebuie să fie scopul care trebuie să te determine să îţi faci abonament la o sală de sport.
Odată ce vei frecventa cu regularitate sala de sport poţi să legi prietenii interesante care pot să evolueze în ceva frumos.


2. La cursuri de dans


Dacă ţi-ai dorit mereu să faci cursuri de dans nu mai amâna această decizie şi încearcă să-ţi faci timp pentru ele. Pe lângă faptul că vei face mişcare făcând exact ceea ce-ţi place poţi să întâlneşti oameni interesanţi de care să fii atrasă. Discuţiile se pot purta foarte simplu cu atât mai mult cu cât deja aveţi un punct în comun din moment ce vă găsiţi în acelaşi loc.
Dacă eşti mai timidă şi îţi este greu să începi o discuţie, acest hobby te poate ajuta să treci peste o primă piedică în calea fericirii tale.


3. La târguri, conferinţe, expoziţii


Veţi avea din start subiecte de discuţie şi este una dintre cele mai simple modalităţi de a întâlni pe cineva care este la fel pasionat ca tine de anumite lucruri care v-au adus în acel loc. Prin urmare, îţi va fi uşor să discuţi cu un necunoscut despre un subiect comun, iar apoi totul poate să meargă de la sine în funcţie de feeling-ul fiecăruia.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Simina pe 19 Aug 2023, 21:35
    sa vorbim

    sa uiti sa poti merge mai departe sa poti vorbi

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod