Îți este frică de singurătate? Iată de ce nu ar trebui să te grăbești până nu găsești un suflet ca al tău

De câte ori ai auzit că nu este nimic în neregulă cu a aștepta persoana potrivită pentru tine? Din păcate, mulți oameni nici nu iau în considerare acest lucru când intră într-o relație.
Iar o relație doar de dragul unei relații, care are la bază chiar o frică de singurătate, nu este decât o pierdere a timpului. 

Te face să te grăbești frica de singurătate? Iată de ce ar trebui să îți aștepți sufletul pereche


Dragostea nu este atât de ușoară pe cât încercăm să o facem să pară. Și nu poți transforma o persoană care nu este menită să fie cu tine în sufletul tău pereche. Bineînțeles că există oameni cu care ne dorim ca lucrurile să meargă, dar acest lucru nu înseamnă că vor fi partenerii noștri pe viață în cele din urmă. 

Nu ar trebui să le oferi totul oamenilor care nu au ce căuta în viața ta.
Nu ar trebui să fii cu un partener care nici măcar nu încearcă să te ajute să crești. Câteodată, singurătatea reprezintă opțiunea mai bună și trebuie să accepți acest lucru. 

Poate că ți se pare foarte dificil să fii singur și să aștepți ca lucrurile mai bune să vină în viața ta sau cel puțin la un anumit nivel al potrivirii. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să refuzi să oferi șanse oamenilor care chiar merită o șansă, dar, de asemenea, nu ar trebui să te grăbești când vine vorba de relații. Există nenumărate lucruri pe care le poți face, nu trebuie să cauți instant o persoană cu care să fii în momentul în care ești singur.

O problemă a zilelor noastre este definiția dragostei și în ce constă oglindirea sufletelor.
Ajungem să fim în relații toxice din diferite motive și avem impresia că persoanele respective ar trebui să fie alături de noi până la sfârșitul vieții. Însă persoanele care abuză de bunătatea și iubirea ta nu ar trebui să fie deloc în viața ta, iar persoanele care te fac să te simți nedorit, nebun sau urât nu merită atenția ta. Iubirea nu ar trebui să te facă să mergi pe coji de ouă în preajma partenerului. Se presupune că iubirea îți aduce pe cineva în viață care te împinge spre realizarea visurilor tale și care te sprijină în orice îți dorești să faci în această lume. Uneori, aceste conexiuni parcă nu pot fi găsite nicăieri, însă nu ar trebui să te mulțumești cu un partener care te trage în jos.

Îți este teamă că nu vei găsi pe cineva cu care să trăiești viața mult dorită și ai impresia că ar trebui să-ți cobori standardele? Aceasta nu este chiar cea mai bună modalitate pe care să o abordezi.
Nu poți forța pe cineva să rămână în viața ta și nu ar trebui să te forțezi nici pe tine să fii cu o persoană care te folosește. Chiar și atunci când este greu, ar trebui să faci ceea ce este cel mai bine pentru tine. Meriți mai mult și trebuie să știi acest lucru. Dragostea te va găsi atunci când este momentul potrivit, iar persoana cu care ești menit să fii te găsi atunci când trebuie, nu te grăbi. Între timp, ar trebui să te concentrezi pe alte lucruri în viață, pentru că există mult mai multe lucruri decât relațiile. Învinge-ți teama de singurătate și lasă universul să-ți ofere toate celelalte lucruri! Ai nevoie de o persoană care îți oglindește sufletul, nu de cineva care îți sparge oglinda sau care vrea să te schimbe.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod