Întrebări capcană pentru iubit: arta de a descoperi ce îți ascunde

Întrebări capcană pentru iubit: arta de a descoperi ce îți ascunde

Nu ai încredere în iubitul tău? Simți că îți ascunde ceva de la o vreme? Atunci a sosit momentul să îl supui unor teste care te vor ajuta să descoperi ce se întâmplă cu el.
Citeste cateva intrebari capcana pentru iubit si ce atitudine este indicat sa adopti pentru ca el sa nu realizeze ceea ce urmaresti!

Intrebari capcana pentru iubit

Nu doar limbajul corpului iti dezvaluie daca partenerul tau iti ascunde ceva, ci il poti face sa se dea de gol si singur. Iata ce intrebari capcana ar trebui sa ii adresezi si ce tactica este bine sa adopti!

Daca iubitul tau te minte ca a fost intr-un anumit loc, dar tu nu esti atat de sigura de acest lucru, incearca sa il faci sa se dea de gol.
Spre exemplu, daca iti spune ca a fost la un film, intreaba-l „Cum a jucat actorul X?" ori „Care a fost scena preferata din film?" Daca, in schimb, iti spune ca a fost intr-un local ori la un magazin, incearca sa afli adevarul printr-o intrebare simpla: „Nu te-ai intalnit si cu prietena Y ca a fost si ea acolo?"

Incerci sa afli daca partenerul tau te insala si nu stii cum sa abordezi problema? Iata care sunt cele mai bune intrebari capcana pentru iubit in acest caz! Cu siguranta daca il acuzi din prima, nu vei avea nicio sansa sa il faci sa se dea de gol.
Asadar, abordeaza problema cu calm si istetime. Intreaba-l „Cum arata femeia ideala pentru el?" Nu ar trebui sa te mire daca vei descoperi chiar descrierea amantei. O alta intrebare pe care i-o poti adresa este si aceasta: „Cum reactionezi cand o fata iti face ochi dulci?" Si urmarea: „Dar X mi-a spus ca te comporti altfel..."

Este important sa stii de la inceput ce planuri de viitor are partenerul tau de cuplu cu tine si cum vede el relatia voastra. Ca sa te asiguri ca nu va da inapoi, incepe discutia cu o intrebare simpla si directa.
Insa, ai grija, nu folosi cuvantul „discutie". Probabil ai observat deja ca reprezentantii sexului opus nu reactioneaza prea bine la el, asa ca este bine sa il eviti daca vrei sa afli ceea ce gandeste. O intrebare potrivita ar suna cam asa: „Ce ti-ai dori sa faci peste doi ani?" ori „Ce crezi ca vei face la anul pe vremea aceasta?" Daca esti pomenita si tu in raspunsurile lui, poti sa rasfli usurata, altfel ar trebui sa iti pui niste semne de intrebare in legatura cu sentimentele lui pentru tine. Citeste continuarea pe divahair.ro


divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod