Intalneste barbatul din vis de Dragobete

Este o problema obisnuita pentru o fata singura. Si nu pentru ca nu ar avea cu cine sa se intalneasca, ci pentru ca toti barbatii disponibili duc lipsa de calitatile pe care...

Este o problema obisnuita pentru o fata singura. Si nu pentru ca nu ar avea cu cine sa se intalneasca, ci pentru ca toti barbatii disponibili duc lipsa de calitatile pe care le cauta. Si pentru ca Dragobetele este doar la un pas de noi si nu exista nici un tip interesant la orizont, perspectiva de a ni-l petrece in pat cu un castron de floricele in fata telenovelelor pare a fi de preferat unei alte intalniri dezastroase.

Ei bine, anul acesta nu ar trebui sa se intample astfel. Cu ajutorul catorva sfaturi din partea noastra si a serviciilor de dating oferite de site-ul www.amore.ro, de data aceasta nu ar trebui sa ratezi ocazia de a intalni barbatul visurilor tale si de a petrece o extraordinara Zi a Indragostitilor alaturi de acesta.

Probabil cea mai potrivita modalitate pentru tine de a face acest lucru este si cea mai rapida cale de a-ti fixa cateva intalniri cu persoane interesante on-line. Daca nu ai incercat niciodata sa apelezi la astfel de servicii de dating, de ce nu ai incepe acum? Insa, primul lucru pe care trebuie sa-l faci inainte de toate este sa-ti raspunzi la urmatoarele intrebari pentru a gasi barbatul potrivit in cel mai scurt timp cu putinta.

1. Care este genul tau?

Multe dintre noi ne petrecem viata cautand si alegand acelasi tip de partener o data si inca o data, chiar daca ni se potriveste sau nu. Este foarte important sa-ti analizezi cu atentie dorintele pe care le ai in legatura cu un potential partener: trasaturi fizice, varsta, personalitate si caracter, preocupari, pasiuni si interese, convingeri religioase si spirituale, nationalitate. Scrie totul pe o hartie si studiaza-le. Priveste din nou lista si gandeste-te daca mai exista cateva atribute pe care ti-ar placea sa le gasesti la viitorul partener si noteaza-le.

S-ar putea sa descoperi ca referirile tale sunt la aceeasi "relatie de rutina" care ti se potriveste mai mult sau mai putin. Insa, analizand mai bine genul de barbat pe care il cauti in felul acesta, inainte de a incepe sa-ti dai intalnire cu cineva, ai putea sa-ti deschizi mintea si ochii catre noi oportunitati de a-ti mari sansele de a-l intalni pe acel "El".

2. Unde il cauti?

Nu este nimic neobisnuit la persoanele care isi cauta un partener sa-l caute, fara succes, in aceleasi si aceleasi locuri. Probabil ca acestea frecventeaza aceleasi cluburi sau pub-uri sambata de sambata, intalnind aceleasi persoane si intrebandu-se de ce nu gasesc niciodata persoana potrivita. Intalnindu-te astfel cu aceleasi persoane, probabil veti deveni prieteni, dar in felul acesta iti reduci sansele de a intalni partenerul potrivit pentru tine.

3. De ce vrei sa-l cauti?

Raspunsul pare evident, dar de fapt pot exista multe motive diferite pentru care vrem sa ne gasim un partener. Tocmai te-ai despartit de fostul iubit si imediat iti cauti un nou partener ca sa te distrezi? Sau te-ai saturat de toate relatiile de scurta durata pe care le-ai avut si acum iti cauti marea iubire a vietii tale? Diferitele tipuri de intalniri tind sa ajunga la rezultate diferite.

De exemplu: un club de noapte iti poate oferi o poveste scurta de dragoste, in timp ce o agentie matrimoniala va incerca sa-ti gaseasca un partener de lunga durata. Serviciile de dating oferite de www.amore.ro iti pot oferi diferite tipuri de intalniri - fie ca iti doresti o relatie de prietenie, sau doar ca sa te distrezi, sau o poveste de dragoste pe toata viata - si datorita imensei banci de date si a numarului in crestere a membrilor sai, iti poate oferi toate acestea foarte repede.

Cum iti poti mari sansele de a intalni persoana potrivita on-line? Iata cateva sfaturi:

  • Completeaza formularul cu cat mai multe date despre tine si cu cat mai multa sinceritate. Profilul pe care ti-l faci iti va da sansa de a spune eventualilor parteneri tot ce vrei sa stie acestia despre tine. Completandu-l cu sinceritate, vei salva multe ore de discutii si te vor ajuta sa gasesti persoana potrivita intr-un timp foarte scurt.
  • Nu fi tentata sa minti sau sa eviti detalii importante. Daca va intalniti, toate acestea vor iesi la suprafata si isi va da seama ca ai mintit, iar acest lucru distruge din start orice promisiune a unei relatii de lunga durata. Orice detaliu legat de varsta sau de greutate poate fi important in ochii celuilalt. Pentru ca exista atat de multe persoane cu care te poti intalni on-line, va conta foarte mult sinceritatea. Daca nu stii exact cum sa te descrii sau ti-e greu sa faci acest lucru, roaga o prietena sa te ajute.
  • Foloseste o fotografie. S-ar putea sa nu-ti placa sa-ti trimiti poza prin email pentru a fi vazuta de persoane pe care nu le cunosti, dar oricine isi doreste sa stie cu cine sta de vorba. S-ar putea crede ca ai ceva de ascuns daca nu vrei sa iti arati fotografia. Si acest lucru iti poate pune o piedica in plus in cautarea jumatatii potrivite.
  • Alege-ti porecla cu grija. Nu trebuie sa te identifici cu numele real in aceasta banca de date inainte de a fi pregatita sa faci acest lucru. Iti poti alege orice nume iti place. Oricum, fa acest lucru cu mare grija. Poreclele sau numele de alint pot parea amuzante pentru prieteni sau familie, dar on-line ele pot parea ciudate sau laudaroase. Este foarte important sa eviti orice fel de risc de genul acesta.


Poti avea un start bun daca:

Citeste intregul profil al unei persoane inainte de a incepe sa vorbesti cu aceasta.

Sa-i spui cuiva de la bun inceput ca iti place cum arata, poate parea a "fluierat" in semn de admiratie, nu? Nu te grabi cu astfel de lucruri. Analizeaza cateva minute bune toate informatiile pe care le-a pus in profil si in felul acesta vei gasi multe lucrurie pe care sa i le spui. Ia-ti suficient timp. Nu este o idee buna sa incepi o conversatie cu o persoana noua daca esti pe fuga. Acest lucru nu va face o impresie prea buna de la inceput! Sa comentezi putin asupra profilului sau fotografiei lui (politicos, bineinteles) va arata interes din partea ta si va avea un efect mai puternic decat obisnuitul "ce mai faci?" sau comentariile despre vreme.

Elimina intreruperile. Este foarte important sa tii seama de astfel de lucruri cand iti dai intalnire on-line. Poti sfarsi prin a trimite un mesaj dragastos cui nu trebuie daca nu te concentrezi suficient la ceea ce faci.

Pastreaza un ton vesel si plin de umor. Chiar daca ai avut o zi de cosmar, nu acum este momentul sa vorbesti despre asta. Este bine sa privesti intalnirile pe internet ca si cum te pregatesti pentru o petrecere. Priveste banca de date pentru a gasi cea mai interesanta persoana de acolo si apoi demareaza o conversatie.

Nu intra pe net daca ai o stare proasta; doar vrei sa-ti arati latura buna, nu? Evita detaliile legate de problemele personale, nu fi agresiva si nici nu vorbi de viitor. Doar pentru ca nu vezi persoana cu care stai de vorba, asta nu inseamna ca regulile de politete nu se aplica. Pentru primele discutii pe care le veti purta on-line, fa ca acestea sa fie cat mai scurte. Daca simti ca nu este persoana potrivita pentru tine, spune-i-o politicos.

Intalneste-te in siguranta

Chiar daca discutiile si intalnirile pe net sunt destul de sigure, exista totusi cateva masuri de precautie de care trebuie sa tii seama atunci cand iti fixezi o intalnire fata in fata cu cineva.
Nu te lasa dusa de val doar pentru ca simti ca stii cu cine ai de-a face. Pe site, identitatea ta nu este descoperita si depinde de tine sa lasi anumite lucruri sa fie cunoscute si altele nu. Iata totusi cateva sfaturi pentru siguranta ta:

  • Niciodata nu da detalii despre adresa sau numar de telefon inainte de a avea deplina incredere in acea persoana.
  • Pentru o prima intalnire, ar fi bine sa mergi impreuna cu o prietena si sa organizezi o intalnire la o cafea sau un pranz si nu pentru cina. Un partener bun iti va intelege precautia.
  • Platiti amandoi nota. Unele persoane interpreteaza acceptarea platii unei mese ca fiind o invitatie ca lucrurile sa mearga si mai departe.
  • Anunta-i pe prieteni unde mergi si spune-le la ce ora sa te astepte sa te intorci. Poti stabili o anumita ora la care acestia sa te caute pe telefonul mobil sau acasa.
  • Nu te urca in masina celui cu care te vezi si nici nu-l invita acasa in primele saptamani ale intalnirilor voastre.
  • Fa-i cunostinta cu prietenii tai cat mai repede cu putinta. Daca acestia se arata impotriva, considera ca acesta este un semnal de alarma.
  • Niciodata sa nu accepti sa faceti sex de la prima intalnire. Nu cunosti suficient de bine persoana pentru a sti cum se va comporta cand veti ramane singuri.


Urmeaza aceste sfaturi si visurile iti vor fi indeplinite pe masura!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod