Infidelitatea, in functie de zodie

Zodia Racului

Ofera o alta perspectiva asupra a ceea ce inseamna stabilitate intr-o relatie. Daca ar exista un cuvant care ar putea caracteriza numai el relatiile cu cei sub influenta acestui semn, acesta ar fi „siguranta”. Daca un Rac se simte in siguranta intr-o casatorie, va fi un partener extrem de fidel si loial. Chiar si atunci cand sunt probleme in relatie, el se va crampona de iluzia ca lucrurile se pot aranja si pot reveni intr-o matca linistita. Racii sunt oameni „de casa”, care se simt bine in familie, iar caminul este pentru ei un templu si relatiile ii fac sa se simta in siguranta. De fapt, se tem sa ramana singuri si de aceea, sunt si foarte posesivi: nu gelosi, e o diferenta.

Cei care sunt gelosi (precum Scorpionii sau Berbecii), o fac indiferent cata atentie li se acorda, pe cand Racii ofera destula libertate partenerelor atata timp cat se simt protejati. In schimb, vor fi raniti si suspiciosi mult timp daca sunt inselati: cel mai adesea nu vor incheia relatia, dar vor chinui partenerul infidel cu multa subtilitate. La randul lor, sunt vulnerabili la ispite atunci cand se simt neglijati. Au o instabilitate emotionala care iese la vedere in momente critice si desi sunt foarte saritori cand ceilalti membri ai familiei au probleme, le este greu sa gaseasca tarie pentru ei. In general, este greu pentru un Rac sa decida sa se desparta: sunt deranjati de remarci umilitoare, de raceala sufleteasca si de dezordinea din caminul conjugal (ma refer mai mult la atmosfera, nu la curatenie), care le zdruncina sentimentul de siguranta.


Zodia Leului

Ofera doua extreme: ei pot fi cei mai fideli barbati sau sa-si insele partenerele, dar sa pastreze in continuare casnicia sau, in cazuri in care chiar nu se mai poate, sa se separe cu demnitate. Ei se bat cu perseverenta si eficienta pentru persoana iubita, dar odata castigata reduta, stiu sa o respecte si o trateaza cu generozitate. Sunt extrem de vulnerabili la laude, chiar si la cele nerusinat de exagerate si daca nu le vor primi de la partenera, macar din cand in cand, cu siguranta ca se va gasi o reprezentanta a sexului opus sa le ofere, deoarece adesea sunt barbati frumosi, sau care fac oricum impresie puternica. Ei mai au un atu considerabil fata de ceilalti barbati si un buton de alarma pentru consoarte: sunt oameni care fac bani, fie ca sunt slujbasi, dar neaparat in functii de conducere, fie ca isi conduc propriile lor afaceri.

Reprezentantii acestei zodii au, in general, pasiuni durabile si sunt credinciosi femeii iubite, mai ales daca aceasta are calitati care sar in ochii tuturor. Dar chiar si celor mai fideli dintre ei, le place sa flirteze pentru a-si testa puterea de seductie, indicator al nemaipomenitelor lor calitati (pe care le au sau doar si le atribuie). Viata erotica este extrem de bogata la acesti nativi, iar partenerele care nu raspund cu aceeasi disponibilitate, sunt primele candidate la cele inselate. Alte motive de separare ale Leilor sunt: critica persistenta, desconsiderarea calitatilor sale si vulgaritatea. Toate acestea le submineaza orgoliul si sentimentul lor acut de demnitate.

Zodia Fecioarei

Este singurul semn zodiacal reprezentat de o femeie, ceea ce se reflecta sub forma unei trasaturi feminine la ambele sexe si anume pedanteria sau atentia, adesea exagerata, asupra detaliilor. Fecioara este unul din cele mai putin predispuse semne spre infidelitate si mai ales spre divort. Are un sentiment al sacrificiului si o oroare de a-si expune intimitatea in fata societatii, incat a trece printr-un divort este pentru ea un cosmar mai infiorator decat sa suporte ani de zile sau chiar o viata intreaga o relatie nesatisfacatoare. In schimb, sunt foarte eficiente in a-si pedepsi partenerul care le-a tradat, reusind sa-i faca viata un calvar si apoi sa faca pe victima absoluta.

Mai mult, Fecioarelor nu le place sa-si asume riscuri si prefera seriozitatea si traditia. Barbatul Fecioara este unul pudic si chiar si atunci cand are o aventura, el va fi foarte rezervat, deoarece ii place discretia. Nu este nici foarte romantic, iar viata sa erotica poate avea unele episoade mai fierbinti, dar in general, nu este prea bogata.

 

Barbatii Fecioara sunt familisti (desi exista un procent apreciabil care prefera celibatul) si evita sa fie infideli, sau o fac cu maxima discretie, deoarece isi doresc un camin linistit, fara tensiuni si ordonat. Barbatii Fecioara sunt dispusi sa ierte multe, dar sunt totusi cateva lucruri care, daca persista, ii pot determina sa se separe. Unul din cele mai importante este risipa financiara si imediat urmeaza infidelitatea, deoarece ei au un inalt simt al corectitudinii. Vulgaritatea, ca si critica exagerata, desi ei insisi sunt inclinati spre critica, ii deranjeaza iarasi destul de mult.

Zodia Balantei

Barbatii din aceasta zodie pot fi, pe buna dreptate, cei mai vanati pentru o casatorie. Ei pot imbina, intr-un mod miraculos, iubitul, amantul, prietenul si sotul intr-unul singur. Sunt gentili, sociabili, comunicativi, atenti, dar...nu stralucesc prin loialitate conjugala. Nimeni nu e perfect, nu-i asa? Pentru barbatii celorlalte zodii poate parea de neinteles succesul de care cei din zodia Balantei se bucura printre reprezentantele sexului opus.


Chiar daca nu are frumusetea Leului, banii Capricornului, tandretea Racului, onestitatea Fecioarelor, inteligenta Gemenilor sau misterul Scorpionilor, barbatul Balanta reuseste cu un zambet si cu o vorba dulce acolo unde ceilalti esueaza. Dar zambetul si vorba dulce sunt risipite cu darnicie oriunde si oricui, asa ca posibilitatea de a i se raspunde cu aceeasi moneda creste exponential.

Contrar a ceea ce se crede, desi balanta este simbolul echilibrului, ei sunt excesiv de instabili, tocmai pentru ca ei cauta echilibrul perfect. A impaca si amanta si nevasta si uneori prietena (pentru ca ei pot fi prieteni intimi cu femeile) poate fi o chestiune careia sa-i dedice intreaga lor energie. Sunt foarte sensibili si vulnerabili la frumusetea fizica, asa ca intotdeauna vor fi atrasi de femeile frumoase si cochete; de aceea, partenera care doreste sa-l pastreze alaturi trebuie sa fie mereu atenta la cum arata si cum se imbraca.


Un barbat-Fecioara i-ar atrage atentia; cel in Balanta si-ar „clati” ochii cu alta priveliste mai placuta, in timp ce ar putea face, culmea, un compliment consoartei neingrijite. Ei sunt adesea superficiali in alegerile lor, fie ca este vorba de sotii sau de amante. Barbatii Balanta fug de plictiseala si de urat: o partenera anosta si neingrijita va fi parasita, mai devreme sau mai tarziu.

 

Comentariile 1-50 din 139

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicolae pe 4 Ian 2020, 18:48
    Zodie și sănătatea

    cei sau cele ce schimb mai des partnerul de viață sunt și cei mai bolnavi, la oncologie .

    0
    0

  • Annda pe 6 Oct 2014, 13:27
    Mda.

    Sunt rac , nu sunt casatorita dar am o relatie de 2 ani cu un baiat care este in zodia balanta si pot sa spun ca nu este infidel, ba chiar ii arat eu cate o fata ..care arata foarte bine si este foarte frumoasa .. vreau sa zic ca el nu prea se uita dupa fete si nu m-a inselat pana acum , desigur nu bag mana in foc..dar vorba aia : cine te iubeste nu te inseala niciodata , pt ca nu este o greseala ci o alegere ! :) ..Daca s-au potrivit la unele persoane nu inseamna ca la toti se potrivesc , suntem diferiti , iar daca o luam astrologic : este vorba si de ascendent , luna in care se afla zodia , nu numai zodia :) .

    0
    2

  • aida pe 17 Nov 2013, 11:36
    barbatul taur

    da...sunt casatorita cu un barbat taur...si e adevarat,sunt perfecti atenti ,iubitori..u adevarat perfecti si viata este paradis alaturi de el....totoate si totul pana obtine ce vrea,sa fii a lui...dupa care-si pierde interesul...adio cu toate.Au fost situatii in care a uitat de aniversarea casatoriei,de aniversarea noastra ca relatie(cea de cand ne-am cunoscut),chiar si de ziua mea de nastere 2 ani la rand,de sf nicolae a facut cadou fetelor din birou(nesemnificative adevarat),dar de mine a uitat,in casa ca sa faca ceva trebuie sa-i repet mereu ce trebuie facut si minte mult,mi-e sila cand suntem impreuna si-l vad ca-i atrag atentia si altele si nu cred ca am spus tot...dar in conditiile astea spune ca ma iubeste,si in conditiile astea avem 2 copii,singurul motiv care ma tine langa el...nu stiu pana cand

    3
    2

  • alexandra pe 14 Mar 2013, 06:00
    barbatul pesti

    desi pestii iti dau impresia ca esti cea mai importanta persoana din viata lor ,acestia nu se feresc sa-si gaseasca in orice moment alta jucarie si sa lase totul balta de odata , iar dupa ce s-au plictisit de jucaria respectiva se inotrc la tine folosind acelasi santaj sentimental .In concluzie pe cat sunt de sensibili si vor sa ii ajute pe ceilalti ,pe atat sunt de egoisti cu iubita sau sotia.sunt niste mincinosi , care te insala in ultimul hal , te face sa te indragostesti pana peste cap si nu poti trai fara ei iar apoi te dezamagesc lasandu-te fara niciun rost in viata.

    13
    2

  • andreea pe 4 Oct 2012, 17:17
    infidelitate

    zodiile gemeni, berbec si sagetator sunt zodii infidele in general asa ca evitati cat de cat nativii din zodiile astea, pestii sunt niste mincinosi notorii inventeaza tot felul de lucruri ca sa se dea mari in fata prietenilor pe care-i au!;)

    11
    1

  • vica-graf pe 4 Iun 2012, 22:45
    pesti si pest

    eu as spune ka sunt fericita caci suntem ambii in aceeasi zodie,,si ne impakam de minune,,nu pot sa spun nimik de rau ca si in horoskop la fel a spus asa..

    5
    1

  • gyggy pe 9 Mai 2012, 17:59
    pt robert

    gresesti ca-i faci pe plac berbecoaicei de langa tine.ia nu-i ma fa capriciile si ai sa vezi ca o sa zica ca si tine.fii un pic mai rece cu ea.ai sa-mi dai dreptate.

    0
    1

  • Robert pe 1 Mai 2012, 13:45
    Barbatul Rac

    Sunt Rac si sunt impreuna cu o femeie berbec. Este foarte pretentioasa si are niste figure in cap ca nu o inteleg cateodata. O citesc destul de bine dar ma baga in ceata cateodata ca nu mai stiu ce sa fac cu ea. Ceva sfaturi sa o fac mai intelegatoare ? Ii fac toate poftele si o ascult si vorbim foarte deschis totul e perfect pana zici ca intra dracu in ea si o ia razna. Ma pierd cand are fitze si nu stiu ce sa fac cu ea in momentul ala ...

    0
    4

  • Gi Rac pe 24 Apr 2012, 18:17
    Ea Rac si El Pesti

    Eu pot sa spun doar ca sunt cea mai fericita femeie din lume langa el Peste , divortata dupa un barbat in Feciara care m-a mintit 7 ani ,si cu care nu am avut nici macar pe sfert din fericirea pe care o am langa un Peste , eu pot spune ca sunt o norocoasa si il iubesc mult

    6
    1

  • ssori pe 18 Apr 2012, 16:59
    Balanta

    sal, eu sunt balanta, e tot adevarat pana la inselat, nu mi-as insela iubita nici cu pistolul la cap, si nici nu concep sa fie vorba de divort, in rest oricine iubeste frumosul si oricine vrea o domnita cocheta langa el, aaa si horoscopul de obicei e generalizat pe zodie, noi avand ascendenti diferiti si multe alte influente nu e posibil sa se potriveasca 100%, sa va faceti unu personalizat ca sa va iasa exact.

    4
    0

  • peste pe 30 Mar 2012, 19:45
    aberatii

    daca mai stati mult la discutii o sa ajungeti la concluzia ca toata lumea inseala pe toata lumea... Eu sunt peste si va spun ceva... Nu am inselat niciodata pe nimeni, chiar daca tentatii sunt la tot pasul si e normal sa fie. Pe de alta parte, pestii sunt cei mai sensibili din tot zodiacul si poate tocmai de aceea o mai iau pe aratura... Pentru noi orice deceptie atarna destul de' greu si ne cam scarbeste... Si sunt convins ca majoritatea incepem sa fi aproape mizantropi si deosebit de egoisti odata cu tecerea timpului datorita acestui lucru

    5
    1

  • laura pe 23 Feb 2012, 13:05
    capricor si balana

    asi vrea sa styu si eu daca asi putea fi compatibila cu barbatul balanta...si daca relatia noastra ar putea fi de lunga?s-au,de scurta durata?..

    8
    0

  • luanaiubita pe 27 Nov 2011, 14:27
    despre infidelitatea racului

    nu se potriveste deloc ceea ce scrie aici cu realitatea

    0
    0

  • jop pe 23 Aug 2011, 00:45
    pstiii

    pestii in speta fetele dupa experienta mea cu ele: alunecosi, provocatori, foarte sexy , le place viata dubla adica sot si amant, plang sa ti dovedeasca falsa iubire,cred ca trebuie sa ai un pic mai mult din toate sa tii in frau o femeie pesti... sunt intre 2 ape sau mai bine zis nici in apa nici pe pamant...poate or fi exceptii dar eu am intalnit doar asa ceva!

    5
    0

  • :x:x:x.....:x:x:x pe 18 Aug 2011, 17:58
    scz haroskopul

    scz vroiam sa scriu haroskop

    0
    2

  • :x:x:x.....:x:x:x pe 18 Aug 2011, 17:56
    sunt compatibila q sagetatorul..................yo sunt leu

    ma potryvesk ku sagetator?...............nu kred in ce sp horoskompul mere uneori sunt niste vrajeli:p......:p

    0
    5

  • FlyinGbutTerFlY pe 1 Aug 2011, 16:24
    In totalmente de acord!!

    Sunt nativa a zodiei Berbec si iubitelul meu e nativ a zodiei Gemeni, deci caracteristicile sus enumerate ne descriu intr'u totul!!

    0
    2

  • DIANA pe 15 Iun 2011, 03:55
    ZODIA SCORPION

    EU SUNT ZODIA SCORPION IAR SOTU ZODIA CAPRICORN,TOTI BARBATI IN ZODIA CAPRICORN SUNT HOTI SUNT PERVERSI,SI INSEALA CU USURINTA,NU DAU NIMIC DE LA EI DAR VOR SA PRIMEASCA.ASI VREA SA AFLU DACA NE POTRIVIM CA ZODIE

    5
    7

  • Ella pe 10 Iun 2011, 13:28
    barbatul balanta

    DA, barbatii balanta sunt foarte sensibili la frumusetea feminina, sunt foarte pretentiosi la modul in care arata partenera lor , insa daca te critica si chiar te jigneste cand nu le place noul tau stil sau faptul k ai dat bani prea multi pe haine si pe look!!!

    8
    2

  • patryk pe 7 Iun 2011, 03:34
    balanta

    -ma regasesk aici si ba kiar nu-mi vinie sa kred ka este adevarat 99 % .....nu ne pierdem ekilibru...................

    4
    1

  • Ela pe 21 Mai 2011, 22:11
    ....

    Nu este adevarat.prietenul meu e pesti si am o relatie de lunga durata cu el.in chestia asta cu zodiacul si personalitatea si maturitatea fiecaruia zic eu ca isi are o semnificatie!

    2
    2

  • Marius pe 11 Apr 2011, 12:59
    aoleu

    Sunt pesti si sa stiti fetelor ca au mare dreptate.

    6
    2

  • zodia pe 30 Mar 2011, 19:57
    pesti

    eu ma intreb, cine a scris articolul acesta, de unde are datele statistice si conculziile pe care le-a tras ? nu ma regasesc in descriere si nici nu am tendinte de infidelitate. imi pare rau ca trebuie sa va spun dar infidelitatea in randul barbatilor raci e mult mai mare. din cati barbati raci cunosc, niciunul n-a fost loial in cuplu.

    10
    0

  • tudor pe 25 Feb 2011, 10:54
    femeia berbec

    ce pot spune este ca am oferit tot ce trebuie si tot m-a inselat....era foarte rece in ultimul timp si am aflat de infidelitate asa ca feriti-va de berbeaca..nerecunoscatoare,uita binele facut,si e harnica pacat ca si la prostiinu credeam in horoscop dar se pare ca se mai nimereste..aveti grija,pacat ca infidelii atat barbati cat si femei n-au auzit de curatenia trupeasca!!!

    7
    4

  • iulya pe 24 Feb 2011, 11:08
    femeia rac

    pot spune ca mi'au placut aventurile, inselatu :)).. dar gatha asta a fost demult .. deci a uitat sa mai precizeze si partea asta in articol..vine o vreme cand te mai potolesti;)

    4
    5

  • andra pe 31 Ian 2011, 14:32
    racii inseala

    racii sunt cei mai instabili,inseala si cand dorm,e prapad fratilor!!!!feritiva de barbatii raci!

    9
    1

  • dee pe 23 Ian 2011, 03:58
    infidelitate voita sau indusa?

    Atunci cand iubesti,nu simti nevoia sa inseli ,iar daca persoana iubita stie sa te faca sa-ti doresti sa fii numai a/al ei...numai ca acum e la moda experimentarea unor astfel de practici,ele facand parte din cotidian ca si cum ai merge din cand in cand la cofetarie sa savurezi o prajitura.Nu degeaba prostitutia a luat amploare.

    9
    2

  • Alexx pe 13 Ian 2011, 22:32
    :P

    Pestii se obisnuiesc prea usor cu cineva daca se inteleg si nu sunt in stare sa insele. Chiar nu cred ca as putea sa apreciez pe cineva mai mult decat pe iubita mea pe care o am de 2 ani jumatate.

    2
    3

  • Geanina pe 13 Ian 2011, 14:39
    :)

    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-geanina1982

    2
    2

  • Cristina pe 29 Dec 2010, 18:36
    ***

    barbatii din zodia taur pot fi pe cit de loiali pe atit de imprevizibili,un lucru e cert...iubesc sa-si baricadeze sentimentele...e foarte greu sa-ti dai seama la inceput de ce intentii are.

    4
    3

  • Tiby pe 24 Dec 2010, 22:49
    sunt peste

    putin e adevarat...au fost perioade in care am avut doar "aventuri"...dar acum gata. am pus capat. eee...m-am indragostit, mai pe scurt. si desii se zice ca suntem foarte infideli, chiar si cu sotia / iubita, la partea asta zodiacul greseste. banuiesc ca daca iubesti pe cineva nu o-i fi prost s-o inseli...

    6
    2

  • Bianca pe 20 Dec 2010, 05:43
    pestii

    de moment e iubitu sa nu intelegeti gresit:D dar urmeaza sa ne casatorim:)

    1
    4

  • BIanca pe 20 Dec 2010, 05:42
    pestii

    pff iubitul meu si viitorul sot este pesti si nu este nmic adevarat din ce sespune mai sus de pesti:)

    2
    3

  • denisa pe 15 Dec 2010, 13:05
    pesti

    Da, pestii sunt cei mai predispusi la inselat din tot zodiacul (eu sunt peste) si asta pentru ca sunt foarte pretentiosi si daca nu gaseste, cauta dar sa nu aiba nimeni tupeul sa-l critice pentru asta mai ales ca momentele petrecute langa un peste au fost probabil pentru unii dintre voi cele mai romantice si speciale din viata voastra. Nu ii mai criticati si daca aveti un partener pesti si isi doreste altceva, daca il iubiti, il lasati sa faca acel altceva bine sau rau si apoi ii rupeti capul. Numai asa se trezeste la realitate. Si totusi, daca un peste iubeste cu adevarata si inatlneste o persoana buna, isi va da tot ce e mai bun din el, va lupta pentru persoana respectiva. Cu pestii nu-i de joaca, tine doar de partenerul opus sa-i ia mintile si toate se vor linisti de la sine. Eu sunt peste si partenerul meu este rac si ne intelegem de minune.

    2
    5

  • eu barbat peste pe 13 Dec 2010, 15:49
    pt mine sunt prostii

    eu sunt barbat din pesti, nici vorba de interese ascunse, inselat si altele grele de mai sus. eu am fost inselat dupa o relatie de 12 ani incheiata in urma cu 4 ani cu casatorie ...totul era ok ...pe draq. Balanta mi-a facut-o ...ea s-a bagat in altceva cu toate ca stia ca nu are nici un viitor relatia aceea, si acu sta si regreta, de ce? pt ca am fost foarte hotarat si am divortat. Zodiacul nu mi-a zis absolut nimic niciodata

    9
    0

  • E pe 8 Dec 2010, 04:07
    barbatul taur

    Nu stiu cum sunt toti taurii...dar barbatul taur pe care il iubesc e barbatul care am visat....frumos, puternic, sufletist, senzual, fidel...phhhhh sunt fffff fericita cu el...eu sunt zodia leu! ne potrivim perfect...

    3
    4

  • alyna pe 19 Nov 2010, 15:35
    scorpion

    ati nimerit perfect la zodia scorpioni eu si iubitu meu suntem scorpioni si ne intelegem perfect

    7
    0

  • loving3112 pe 28 Sep 2010, 18:04
    Adevarat?

    In cazul meu(fecioara)e foarte adevarat.....nu m-am gandit niciodata sa-mi insel iubitul si nici nu am fost tentata.Prietenul meu e capricorn si e caracterizat perfect insa.....nu stiu faza cu inselatu.....el zice ca nu dar eu nu pot avea incredere in barbati

    3
    1

  • maria pe 21 Sep 2010, 14:02
    femeia varsator cu barbatu peste

    as dori sa stiu eu sunt in zodia varsator,nascuta in 29 ianuarie 1981, si el este nascut pe 29 martie,vreau sa stiu daca ma potrivesc cu el ca si zodii,si in viata personala

    6
    3

  • daria pe 18 Sep 2010, 09:30
    barbatul sagetator si varsator

    la barbatul sagetator, este adevarat ce se spune ca poate divorta dupa ani si ani, mi s-a intamplat mie cu fostul sot - sagetatorul inseala fara scrupule, iar despre barbatul varsator, este adevarat ca ofera independenta parteneri asa cum si el si-o doreste.

    5
    1

  • danyk pe 29 Aug 2010, 21:33
    Bravo lala

    Toti oamenii sunt fideli at cand iiubesc,indiferent de zodie:),asa ar trebui sa gandeasca toti,dar totusi mai sunt si exceptii,caci cu timpul barbatii se plictisesc si o iau pe "aratura".Asta depinde de fiecare om in parte

    1
    1

  • lala pe 26 Aug 2010, 12:05
    lala

    FECIOARA ESTE FOARTE FIDELA.... NUMAI CAND IUBESTE CU ADEVARAT...DE FAPT TOTI OAMENII CAND IUBESC CU ADEVARAT NU INSEAMA....

    3
    0

  • loredana sz pe 22 Aug 2010, 14:46
    zodia berbec bato vina

    eu sunt berbec si am avut parte de un barbat tocmai berbec diferenta era de 3 zile la data nasterii,la inceput eram febletea lui apoi mam trezit inselata tocmai cu una urata pe langa mine, tocmai el care avea o parere rea despre cumnatul lui care isi insela sotia(sora lui) habr nu au sa aprecieze cand au ceva bun langa ei.sunt tacuti retrasi si inselatori(grija mare la berbeci fetelor mai ales la cei care par stabili,

    4
    0

  • petre pe 20 Aug 2010, 20:57
    infidelitatea...bato' vina...

    am o femeie peste..si e fff inselatoare..la cea mai mica cearta ..cand ii spunca ne despartim .. ea nu se opune..cand ii spun ca nu are voie in klub..ea zice ca iese...si to ttimpul face numai invers decat trebuie sa faca. Pestii sunt prea indiferenti fata de partener..si stau ca sugativele ..pana nu mai au ce suge din tine... apoi altu si iar altul.. sunt fff incerti in ceea ce fac... sunt dupa cum bate vantul... dupa bani ..masini ..golani..se incanta din orice sperantza de ai fi mai bn ... chiar daca aude o minciuna.. sau o promisiune nematerializabila... deci ..zodia peste este alunecoasa, instabila, uneori insensibila, si intr-o apa tulbure ..de unde uneori nu mai stie pe unde e intrarea si unde e iesirea...

    6
    0

  • SIM pe 6 Aug 2010, 13:29
    GRESIT

    BARBATII DIN TAUR SUNT CEI MAI INCAPATANATI SI FOARTE AFEMEIATI.

    10
    0

  • steli pe 5 Aug 2010, 20:54
    zodia gemeni

    Da este adevarat gemenii sunt cei mai infideli parteneri , ne indragostim repede si ne trece si mai repede , ne plictisim si cautam ceva nou , flexibili ,energici ,dar si destul de delasatori fara ambitie prea mare , doar cand este vorba de a obtine ceva personal suntem mai lingusitori pana ne atingem scopul ,deci zodia gemeni e cea mai parsiva zodie va zic eu

    4
    2

  • danuta pe 30 Iul 2010, 18:27
    barbatul scorpion

    sotul meu este scorpion,este barbatul perfect din toate punctele de vedere

    11
    1

  • natalia pe 11 Iul 2010, 23:19
    Zodia Pestilor

    pff...iubitul meu... e pesti...in tinereta kam era feteleu.... dar acum nuu:Pdar numa sa aflu de amante...pff.. so terminat cu el :)):)):))

    3
    2

  • taurul pe 6 Iul 2010, 14:31
    Taurul

    sunt persoane rela.............

    4
    3

  • ionut pe 30 Iun 2010, 10:04
    gemeni

    Noi suntem cei mai buni facem sex total

    6
    3
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod