Infidelitatea, in functie de zodie

Studii recente au dezvaluit ca 50-60% dintre barbatii casatoriti se angajeaza in relatii extraconjugale la un moment sau altul, pe durata relatiei lor. Este posibil insa ca procentul sa fie mai ridicat.
Studii recente au dezvaluit ca 50-60% dintre barbatii casatoriti se angajeaza in relatii extraconjugale. Este posibil insa ca procentul sa fie mai ridicat. Aproape orice mariaj se va confrunta mai devreme sau mai tarziu cu o „prietenie” in afara relatiei si care poate fi emotionala (relatie platonica) sau fizica. Experienta de interpretare a peste 2000 de astrograme mi-a oferit posibilitatea de a recunoaste atat anumite tendinte spre infidelitate ale celor care au Soarele sau Ascendentul in anumite zodii, dar si anumite tipare care se repeta in astrogramele celor care insala sau sunt inselati.
 
In primul rand, am observat ca inclinatia spre a fi nesincer intr-un parteneriat, este mai specifica anumitor zodii decat altora. Apartenenta Ascendentului sau a planetelor personale precum Soarele, Luna, Venus si Marte la anumite zodii, creeaza premisele aparitiei tentatiilor care se pot transforma sau nu in adulter (in functie de mai multi factori care „pluseaza”).
 

Zodia Berbecului

Confera o predispozitie spre a cauta noi provocari, ceea ce ii face pe cei care au planetele de mai sus in aceasta zodie, ca prim candidati spre a fi lipsiti de loialitate. Berbecii sunt cei mai aprinsi parteneri, barbati sau femei, plini de curaj si nerabdare si adeptii dictonului ca „in dragoste este permis orice”. Parerea lor buna despre ei insisi are nevoie, de-a lungul timpului, de confirmari si reconfirmari. Ei isi urmaresc obiectul dorintei cu o inversunare redutabila, atata vreme cat inca nu sunt siguri ca acesta a fost cucerit pe deplin.

Dar pe cat de repede se aprind, pe atat de repede isi pierd si interesul, mai ales daca sunt siguri de admiratia si dragostea neconditionata a partenerului sau partenerei. Sunt mari amatori de sex si un partener care este mai putin dispus, prin natura sa, sa puna pe primul plan al relatiei acest aspect, ii va determina pe cei care sunt influentati de aceasta zodie sa caute satisfactie in alta parte. Barbatii Berbeci sunt posesivi si gelosi, incapatanati si orgoliosi. Sunt atrasi de femeiele foarte delicate, frumoase si pe care le pot domina. In concluzie, un barbat care are Soarele, Venus sau Marte in aceasta zodie, nu este cea mai buna alegere pentru o casatorie, daca nu va mentineti atractia „in priza”.
 

Zodia Taurului

Este caracteristica pentru fidelitate, dar si pentru multa posesivitate. Cei care au planetele personale Soarele, Luna si Venus in aceasta zodie sunt foarte senzuali si acaparatori fata de persoana iubita. Nu am spus ca nu pot insela, dar mult mai rar si atunci sunt statornici chiar si in relatia extraconjugala. Adesea, au aventuri de lunga durata si sunt la fel de constiinciosi in acestea precum sunt altii in casatorie, ceea ce se poate numi „fidelitate simultana”. Barbatii-Taur sunt cei care apreciaza orice le incanta simturile, fie ca e vorba de parfumuri, de atingeri sau chiar de o mancare buna.

Pe cat de imprevizibili sunt Berbecii, pe atat de usor poate fi anticipat modul de comportament al celor care au Taurul ca semn al conduitei afective. Ei sunt foarte incapatanati si daca intr-adevar se hotarasc sa se desparta, nu prea mai exista sanse sa revina, orice argumente sau stimulente ar mai aduce partenera. In celalalt sens, e si foarte greu sa scapi de asemenea parteneri, chiar daca nu mai sunt satisfacuti de relatie, pentru ca schimbarile nu le sunt pe plac si tin mult la tabieturi si obisnuinte. Ii enerveaza foarte mult sa fie refuzati sa faca dragoste, sa nu le mai faceti mancare sau sa cheltuiti aiurea pe tot felul de lucruri.
 

Zodia Gemenilor

Notiunile de constanta si fidelitate sunt aproape incompatibile cu natura lor, daca aceasta zodie se afla intr-un rol dominant. Astfel o femeie care are Soarele in Gemeni, dar Luna si Venus in semne fidele precum Capricornul, Fecioara sau Leul, va avea un comportament afectiv mult mai stabil. Aceasta zodie nu pune pret pe moralitate, oferind celor caracterizati de ea, o personalitate multipla. Sunt acei oameni care iubesc mai multe persoane, in diferite etape ale vietii sau chiar simultan; se indragostesc repede si intens, dar rareori sentimentele lor dureaza. Curiozitatea si lipsa lor de responsabilitate ii atrage catre noi experiente.

Sunt sensibili la partenere intelectuale si sunt extrem de expeditivi in consumarea fizica a relatiei. La randul lor, sunt extrem de distractivi, comici innascuti, cu un ascutit simt al observatiei. Relatia cu un Geaman este 50% prietenie si dupa aceea urmeaza partea afectiva sau sexuala. Singura sansa de a-ti tine partenerul Geaman langa tine este de a te reinventa, de a aduce mereu ceva nou, fie ca e vorba de subiecte, aspect fizic sau experimente erotice. Gemenii pleaca daca se plictisesc sau daca sunt cicaliti cu tot felul de lucruri comune.
 

Comentariile 101-139 din 139

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miariki pe 19 Dec 2009, 13:24
    sotie de copricorn

    total adevarat imi recunosc caracterul sotului in caracterizare

    1
    0

  • didi pe 16 Dec 2009, 09:12
    peste

    am si eu un peste,ce sa va zic,e un amant perfect,bag mana in foc pt el ,snt sigura ca nu m-a inselat in acesti 20 de ani,asta pt ca am stiut cum sa il fac sa fie mort dupa mine,in schimb desi are prea mult bun simt si se poarta frumos si grijuliu uneori exagereaza si e prea cicalitor,prea previzibil,ma sufoca,eu snt varsatoare si sufar de independenta si cnd ii spun are impresia ca vreau sa-l insel.

    1
    0

  • diana pe 14 Dec 2009, 17:36
    barbatul leu

    prietenul meu e leu si intr-adevar i se potriveste perfect: he's the king, e foarte generos si "stralucitor" , dar ii trebuie tot timpul asigurari ca e the best :)

    2
    0

  • camelia pe 11 Dec 2009, 05:03
    capricorn

    e adevarat ce se spune in articol,in mare se potriveste foarte bine la capricorn, fecioara si pesti!!!!fugiti de pesti sunt niste magari care nu se gandesc decat la ei si la cum sa nu se implice intr-o relatie .mi-a trebuit mai bine de un an sa ma refac dupa o relatie cu un peste ,relatie pe care o regret teribil!!!in schimb capricornii si fecioarele merita tot respectul!!

    0
    1

  • b.dana pe 6 Dec 2009, 15:28
    infidelitate in functie de zodie

    foarte adevarat despre femea rac.cate o data as fi vrut sa fie un pic mai altfel.femea rac este pra pretentioasa si nu primeste pe cat poate sa ofere.

    1
    0

  • CiufYlici pe 4 Dec 2009, 13:45
    super:x

    Deci ai perfecta dreptate deoarece prietenul meu e capricorn si este exact asa cum la`i descris:

    0
    1

  • oana pe 3 Dec 2009, 00:58
    horoscop

    interesant,si chiar se potriveste...

    1
    0

  • diana pe 2 Dec 2009, 05:21
    tot pestii

    sunt cei mai prefacuti, au arta inselaciunii in sange. te duc cu lugu-lugu si te lasa atarnata la mal cand ti-e lumea mai draga...iar motivele...sunt necunoscute atat pentru ei, cat si pentru tine. exista si posibilitatea sa nu te insele, dar "sa li se rupa" de tine, iar tu, indragostita, sa zici ca esti vinovata pentru toate. nu vreau sa generalizez, am scris doar ce am patit eu in urma cu doar 3cateva ore...

    1
    1

  • diana pe 2 Dec 2009, 05:16
    pesti...

    greu cu pestele...am patit-o de doua ori si nu stiu care a fost mai grav.pe prmul l-am gasit "in delegatie" la cafeneaua "noastra" preferata, iar pe al doilea il iubeam mai ceva ca pe soarele de pe cer, pana am aflat ca statea cu mine din interes si nu mai putea suporta dragalasenia mea fata de el. cu pestii ai impresia la un moment dat ca iti apartin pe vecie, ca nu ar face nimic sa te deranjeze, dar abia ei stiu cum te-ar face sa suferi, sa devii frustrata ca esti dfemeie. si altceva, mai grav...se intalneste pe ascuns cu presupusele tale prietene!

    1
    0

  • ysabellissimma pe 29 Nov 2009, 01:41
    INIDELITATE IN FUNCTIE DE ZODIE

    DA RELATIV E ADEVARAT ORICUM CE ZICE DESPRE VARSATORI SI RAC SE CAM POTRIVESTE K ACESTE ZODII AU CARACTERE COMUNE SI GANDURI ASEMANATOARE ;)

    3
    0

  • danniella pe 27 Nov 2009, 22:19
    despre gemeni

    dap...ma regasesc in cele spuse despre gemeni...dar la mine mai regases c un amanunt sau detaliu...imi place sa impresionez( sau cad trepede in "gaura neagra") daka nu simt ca sunt apreciata...depinde si de anturaj si influente...

    1
    1

  • L-O pe 26 Nov 2009, 11:00
    E Foarte Adevarat

    E adevarat despre barbatul fecioara...kiar dk eu sunt o fire mai incapatanata el mereu este langa mne...:X...De Aceea Eu sunt Capricorn si el Fecioara e adevarat ce se scrie despre Fecioara...e calm si are rabdare poate de asta il iubesc enorm...de knd sunt q el viata mea a capatat un alt sens...Liniste Fericire si Iubire:X...

    3
    0

  • ELY17D pe 25 Nov 2009, 16:57
    pestii....cei mai falsi!

    Da fetelor,fugiti de pesti!Inca incerc sa ma vindec dupa ce iubitul meu pesti m-a dus intr-o lume de vis timp de un an si apoi m-am trezit ca mai exista si o fosta/actuala in viata lui de multi ani.Sunt niste nemernici, chiar daca vor sa para iubitii perfecti.Sunt cei mai mincinosi, asa ca aveti grija!Nu va lasati inselate sa nu suferiti ca mine.Credeti-ma e cumplit...

    0
    1

  • ELY17D pe 25 Nov 2009, 16:55
    pestii....cei mai falsi!

    Da fetelor,fugiti de pesti!Inca incerc sa ma vindec dupa ce iubitul meu pesti m-a dus intr-o lume de vis timp de un an si apoi m-am trezit ca mai exista si o fosta/actuala in viata lui de multi.Sunt niste nemernici, chiar daca vor sa para iubitii perfecti.Sunt cei mai mincinosi, asa ca aveti grija!Nu va lasati inselate sa nu suferiti ca mine.Credeti-ma e cumplit...

    0
    1

  • andreea pe 24 Nov 2009, 19:42
    berbec femeie

    din nou in cazul meu nu se potriveste cele spuse mai sus am nevoie de mai mult preludiu...ca sa ajung la orgasm

    0
    1

  • TEO pe 20 Nov 2009, 20:41
    VARSATORII

    sunt extrem de falsi i,n aparenta dulci si f frumosi dar au caracterul f urat defaimeaza si vorbesc urat exact oamenii ce simt iubire ptr ei si pupa in fund oamenii ce ai trateaza cu kk .oricat de lunga ar fi relatia atunci cand te desparti de ei nu le pasa delok stiu f bine sa se detaseze sunt f indiferenti ca si cum nu au trait cu tine nici macar 2 zile

    1
    3

  • liudmila pe 18 Nov 2009, 21:08
    pestii

    eliminatii pestii........i pesci fuori dall acqua ........

    1
    0

  • deea pe 17 Nov 2009, 23:05
    Pestii,of,pestii...

    am iubit nebuneste un tip pesti,care dupa o perioada pasionala mi-a spus,brusc ca...are un copil si ca de fapt,este inca ''impreuna'' cu mama copilului...dar cica n-o iubeste,ca,deh,sta pentru copil...e real ce se spune despre ei,sunt adevarati don juani fara efort,te trezesti dusa de val si...esuezi singura pe mal.fetelor,atentie mare cand intalniti un peste...te zapaceste cu farmecul lui,e un amant desavarsit,dar cauta-ti-l bine prin buzunare,nu cumva are vreo poza cu fosta?!

    2
    1

  • manu pe 13 Nov 2009, 22:28
    am obiectii

    nu inteleg de ce se spune mereu de gemeni ca sunt infideli. din intamplare cunosc multi gemeni si b si f si eu sunt gemeni si sunt fideli.,adevarat ca vb mult, sunt comici si subiectivi dar infideli?!!

    1
    0

  • andra20 pe 10 Nov 2009, 20:02
    adevarat

    mda,f adevarat ce se spune despre barbatul fecioara!

    1
    2

  • Un peste pe 10 Nov 2009, 15:19
    Contradictii

    oare cum vine asta ca pestii sunt infidelii zodiacului, atata timp cat in tabel sunt cu predispozitie scazuta atat la infidelitate cat si la divort?? foarte interesant.....dar pot sa spun ca fiind peste cu ascendent in varsator ma recunosc aproape perfect in descrierile zodiilor respective....

    1
    0

  • maria pe 9 Nov 2009, 20:31
    varsator

    indiferent de zodie iti trebuie multa intelepciune ca sa intreti o relatie. Daca aveti grija sa nu se stinga focul, daca sunteti in stare sa nu va sufocati unul pe celalalt, daca reusiti sa fiti suficienti de delicati si atenti unul cu celalalt, indiferent de compatibilitatea dintre zodii veti fi fericiti. Fetelor, aveti grija cum ii tineti in pat si niciodata nu se vor uita peste gard. Fiti dragute, delicate, atente, faceti-i sa isi doreasca sa vina acasa si o sa fiti fericite

    0
    1

  • Loricika pe 8 Nov 2009, 23:15
    Ciprian1

    eu sunt in zodia fecioara...si nu ma regasesc...in schimb am ascendentul in sagetator...iar acolo ma simt de parca m-ar descrie pe mine....tare-s curioasa ce-mi rezerva viitorul:)

    2
    0

  • criss pe 7 Nov 2009, 21:06
    adevarat pentru taur si capricorn

    ufff...e incredibil cum te poti regasi in niste articole tiparite care in mod normal nu trebuiesc generalizate...dar cine generalizeaza??? nimeni ca greseste!!! super adevarat pentru taur si capricorn....

    1
    0

  • Flowers pe 7 Nov 2009, 18:27
    Doar adevarul....

    da da si prietenul meu este sagetator si este un fustangiu si jumatate , dar asta у adevarul ....

    0
    1

  • Ciprian1 pe 7 Nov 2009, 15:43
    ma regasesc totalmente in configuratzia de la Fecioara

    insa ma tem de amica mea care este scorpion si ar vrea sex 14h din 24. Asa o fintza nu cred ca poate fi si fidela,sau ma insel?

    1
    0

  • getaveronica pe 7 Nov 2009, 10:49
    leu

    eu am un leu .stiu ca este egoist.chiar daca ma iubeste ...in felul lui , nu o arata .eu sunt varsator , se pare ca nu ne prea potrivim.relatia noastra este dusa de la o extrema la alta .si totusi n as putea trai fara el .suntem impreuna de 18 ani . compatibili sau nu , el este jumatatea mea. 60% din studiu i se potriveste .

    1
    0

  • Elen pe 7 Nov 2009, 09:44
    Varsator

    Foarte bine ca il suporti asa cum este, sau ca macar incerci :) Eu sunt Varsatoare si am avut o relatie destul de frumoasa cu Fecioara, dar uneori, extrem de monotona! Acum iubesc un Leu, ma simt in al 9-lea cer, nu credeam ca exista barbat care sa intruchipeze perfectiunea.

    2
    0

  • Elen pe 7 Nov 2009, 09:42
    Varsator

    Foarte bine ca il suporti asa cum este, sau ca macar incerci :) Eu sunt Varsatoare si am avut o relatie destul de frumoasa cu Fecioara, dar uneori, extrem de monotona! Acum iubesc un Leu, ma simt in al 9-lea cer, nu credeam ca exista barbat care sa intruchipeze perfectiunea.

    0
    1

  • alebubu pe 7 Nov 2009, 00:42
    asa e:)

    sincer chiar asa e prietenul meu si asa il vad pe viitor....deocamdata ma vad capabila sa suport un varsator...combinatia fecioara-varsator merge(k eu il suport asa cum e)

    1
    0

  • alexandra pe 6 Nov 2009, 21:29
    zodia rac

    In cazul barbatiilor rac este o mare gresala ,barbatii in zodia racului sunt posesivi,uneori agresivi si vor tot cat despre infidelitati cred ca nu ar rata o ocazie pe cinste doar ca se gandesc la persoana iubita .

    4
    0

  • vesta pe 6 Nov 2009, 11:34
    zodii si indivizi

    Studiul de fata nu este litera de lege pentru fiecare individ, deoarece exista cazuri in care desi Soarele este intr-o anumita zodie, sunt multe alte elemente care schimba trasaturile de baza. Astfel, cineva poate avea Soarele in Gemeni, dar acesta poate avea niste aspecte care "fidelizeaza" barbatul respectiv si cand Luna sau Ascendentul se afla si ele in zodii "cuminti" e normal ca tendinta, in cazul particular respectiv, este alta.

    2
    0

  • maria pe 5 Nov 2009, 16:41
    infidelitatea in functie de zodie

    100% adevarat pt. scorpioni. Spun asta dupa 20 ani de casnicie cu un scorpion. Daca sti sa-l iubesti este ffffffff cuminte. Eu sunt varsator si dupa toate testele de compatibilitate intre zodii nu ar fi trebuit sa rezistam atata timp impreuna. Noi avem o casnicie destul de frumoasa si sper sa ramana asa mereu.

    0
    1

  • Bogdan pe 5 Nov 2009, 11:48
    varsator

    M-am recunoscut, din pacate insa, o femeie pentru varsatori este greu de gasit, avand in vedere "trend-ul" acesta cu casatoriile care a luat amploare.

    1
    0

  • dana pe 5 Nov 2009, 09:53
    e foarte corect...

    kiar se potriveste foarte bine gemenilor.....sunt persoane cu multe"fete"..si stiu exact cum sa se comporte kiar daca par a fi fideli...

    1
    0

  • anca pe 5 Nov 2009, 08:49
    nu e asa

    la gemeni nu ai nimerit-o.partenerul meu e total opus celor descrise.

    0
    1

  • Valentina pe 5 Nov 2009, 05:57
    ooo da

    prietenul meu e scorpion si i se cam potriveste tot ce e scris aici,dar treaba cu arhiva secreta nu e adevarata(cel putin nu in cazul prietenului meu) pt ca de cand l-am cunoscut mi-a spus absolut orice despre el...e adevarat k sunt firi dificile si chiar trebuie sa rezisti langa ei,dar eu zic k merita pt ca sunt ffff tandrii(sau al meu doar) si iubitori...la chestia cu zodiile sigur se adauga si educatia si temperamentul,deci e posibil sa mai fie si exceptii.:))

    1
    1

  • maryY pe 4 Nov 2009, 22:56
    true

    ffff adevarat despre rac:-o,,l-au descris absolut perfect pe iubitul meu...ce chestie..oricum ma bucur ca e "de casa" si ca o sa-mi fie alaturi la bine si la greu:x

    2
    0

  • emylly pe 4 Nov 2009, 20:58
    just

    este realitatea descrisa pentru zodiele taur si fecioara...

    3
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod