Infidelitatea in cuplu: tradare sau greseala

Este foarte clar... ai aflat ca te-a inselat! Simti ca este sfarsitul lumii. De ce ti se intampla tocmai tie aceasta tragedie? Ce ar trebui sa faci si, mai ales, cum ar...

Este foarte clar... ai aflat ca te-a inselat! Simti ca este sfarsitul lumii. De ce ti se intampla tocmai tie aceasta tragedie? Ce ar trebui sa faci si, mai ales, cum ar trebui sa reactionezi in acest caz pentru ca tu il iubesti foarte mult.

Ei bine, afla ca nu esti singura persoana careia i se poate intampla acest lucru. Infidelitatea este o problema cu care se confrunta foarte multe cupluri si tinde sa devina o practica frecventa a partenerilor implicati. Au fost realizate multe statistici pe aceasta problema si s-a ajuns la concluzia ca nu numai barbatii sunt cei care insala, ci si femeile.

Cu toate ca in majoritatea cazurilor, barbatii sunt cei mai "inclinati" spre aceasta ispita, asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam; si femeile mai "calca stramb".

De obicei, viata sexuala este strans legata de infidelitate. Daca unul din parteneri nu reuseste sa gaseasca si sa faca unele lucruri in cuplu, apeleaza la cineva din afara lui.

Dar sa nu ne abatem de la subiect. Ai fost inselata... ce e de facut acum? Sa continui relatia, sa ii mai dai o sansa partenerului, sau sa pui capat si fiecare sa isi vada de drum? Decizia o poti lua doar tu, dar incearca sa nu te lasi influentata de discutiile pe care le ai cu prietenele referitoare la aceasta problema a ta.
Le poti asculta, lua in considerare, dar incearca sa nu te lasi influentata de ele. De ce? Pentru ca mai tarziu este posibil sa regreti.

Se intampla de multe ori o ca singura problema de acest gen sa anuleze tot ce a fost frumos intr-o relatie de dragoste. Ajungi uneori sa te intrebi: oare a fost real sau am trait intr-o minciuna? Poate iubitul meu a fost asa de la inceputul relatiei sau poate, undeva, pe parcurs, ceva s-a rupt si nu am simtit, ocupata fiind cu jobul si cu planuirea viitorului nostru.

Nu este cazul sa te invinovatesti, dar ar trebui sa arunci o privire in timp si poate vei gasi acel punct in care parca ceva s-a schimbat in relatia voastra.
Este posibil ca acel punct nici sa nu existe, iar partenerul tau a profitat de faptul ca erai mult prea ocupata cu altele si si-a acordat aceasta libertate de a incerca si altceva.
 

Comentariile 101-133 din 133

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ghita pe 10 Mar 2010, 10:34
    buna

    eu sant divortat de 4 ani am 40 ani si credetima ca incerc sa-mi refac viata caut peste tot in ziare pe net sant multe disponibile dar numai pentru ajutor financiar numi trebuie o zana ci o femeie apropiata de varsta mea cu servici atat o iau cu hainele de pe ea ca casa am eu dar sa fie corecta si cinstita ca si mine si eu nu sant nici frumos dar nici urat asa si asa dar stiti vorba aia nui frumos cei frumos,e frumos ce-ti place apropo eu sant din arad mobilul meu 0752061692 va doresc la toate femeile multa sanatate si sa fiti tari nu va lasati la excrocii care inseala si va face sa suferiti

    5
    0

  • katy pe 21 Feb 2010, 14:54
    iubirea

    intr-o relatie,casnicie,ce-o fi ea,trebuie sa existe iubire,si aceasta iubire vine din tine,nu poti sa spui ca amanta sau amantul te iubeste mai mult,sau invers.Pe tine ca individ,trebuie sa te fascineze celalalt,adica ,zambetul,privirea,si orice,deci nu el sau ea trebuie sa te iubeasca,si este valabil,in ambele cazuri.Barbatii insala ca sunt idioti,si nu stiu sa aprecieze ce au acasa,si cand pierd ce au ,le pare rau,dar nu recunosc.Femeile cad in plasa de slabe ce sunt,crezand ca in acel mod se razbuna,dar nu este asa,tot ele vor fi desconsiderate,facand jocul barbatilor,sau pur si simplu au si ele nevoie de un partener,din cand in cand.Oricum e josnic si pentru unii,si pentru altii

    0
    1

  • blue lady pe 14 Feb 2010, 06:04
    oko p oki si dinte p dinte

    dupa o rel cu un barbat mai mare ca mine cu 11 ani...care nu era capabil d o relatie mai complexa decat cea sexuala ...timp in care eu mam indragostit d el...miam dat seama p parcurs k nu se merita sa iubesti un barbat...astia is setati genetic sa insele...noi dc nu am putea...aveti nev d mai mult testosteron?eu am incercat sal uit...sal dau jos d p piedestal...inselandu-l...functioneeaza!si ink f bine:D singurul detaliu...nu iam spus si nu a aflat nimic...asta pt k imi satisfaceam o nev si aceea de a ma simti puternik...la acelasi nivel cu el si sami dem mie ca el nu e atat d important pt atata timp kt am reusit sa il insel...deci...nu il iubesc cu adev...deci da-l dreq :D

    0
    0

  • kiti pe 12 Feb 2010, 15:30
    dar noi de ce inselam?

    pai....fetelor barbati oare cu cine inseala? nu tot cu noi oare femeile multe dintre noi singure sau poate chiar maritate sa recunoastem mai avem si noi din cand in cand de o aventura mai mica sau mai mare ......

    1
    4

  • Eveline pe 6 Feb 2010, 20:25
    Inselata dar vindecata

    Buna seara. da, am fost inselata si acum sunt vindecata, dar ceva a murit in mine, si credeti-ma ca asa ma simt bine, adica nu mai sufar ! Nu ma mai gandesc ce face el, nu il mai spionez, de ce ? pentru ca tot mie mi-as face rau. Dupa ce am trecut de criza si depresie, am inceput sa-mi pun intrebari, dar cea mai des a fost intrebarea : cum este mai bine pentru mine, sa plec sau sa raman cu el ? Raspunsul a fost sa ramn cu el dar sa ma detasez total atat afectiv cat si material. Nu sunt fericita dar sunt mai cumunicativa, mai atenta la nevoile lui, mai tacuta si mai putin obsedata de nefericirea mea si de persoana lui. ce fac acum ? Traiesc fiecare zi asa cum vine, astept sa vad daca destinul nu-mi scoate in cale alt om dar mai ales nu refac filmul tradarii lui. Uitarea e cel mai bun leac daca tot nu-l pot parasi din diverse motive. Nu plangeti, cautati solutii si actionati asa cum credeti ca va puteti gasi linistea interioara. Cum zice sefa mea, sunt lucruri mult mai grave decat asta ! Curaj, Eveline

    2
    0

  • flavia pe 19 Ian 2010, 01:39
    Daca iubesti...

    Traiesti dupa anumite reguli, respecti ani buni anumite principii si , deodata ...totul se duce pe apa sambetei...Iubesti! Pare un sentiment frumos, nobil...dar daca iubesti pe altul, nu pe cel care ti-e partener de ani de zile?! E bine? E rau?Ce te-a facut sa ajungi aici?! Nu credeai ca ti se poate intampla tie, erau subiecte de lectura usoara pana mai ieri...Acum nu mai gandesti asa, esti gata sa-ti dai si viata pentru cel pe care-l considerai doar prieten bun pana nu demult...Simti ca te pierzi cand ii auzi vocea, inima iti bate puternic atunci cand il simti aproape, abia astepti sa te stranga in brate...Cine poate spune daca e bine sau rau, frumos sau urat?! A iubi inseamna a-l pune pe cel drag pe primul loc, chiar daca uneori acest lucru doare.Te gandesti mai intai la binele lui si apoi la tine, incerci sa-l protejezi....

    5
    1

  • michelle pe 17 Ian 2010, 21:40
    nu stiu ce sa mai cred...

    Locuim impreuna de 3 ani si l-am prins de nenumarate ori ca vorbea pe mess si pe chat room cu alte femei. Imi spune ca o sa ne casatorim anul asta....dar nu stiu ce sa mai cred...nu mai am incredere in el Nu mi se pare normal ca un barbat sa vorbeasca cu alte femei ...atata timp cat este intr-o relatie.Ma gandesc ca poate ii lipseste ceva si asta cauta...el imi spune ca orice barbat intra pe chat room..i-am gasit chiar si o poza a unei femei in laptop.....ascult parerile voastre...si sotii sau prietenii vostri fac la fel?

    4
    0

  • Alexandra pe 9 Ian 2010, 19:58
    O noua perspectiva

    Nu sunteti atasate setimental de aceste persoane, ci doar de imaginea voastra in relatie. Aceste persoane, in viata voastra sunt doar niste coincidente, oricand pot fi inlocuite, trebuie doar sa aveti curajul sa va depasiti propriile temeri. Lucrati cu voi, puneti-va intrebari, de ce anume sunteti dependente, unele vor fi de: siguranta, unele de situata financiara, identificati problema vostra si lasati-l pe el/ea sa-si vada de propriile probleme. O data ce va schimbati modul de a gandi, vi se vor schimba si oportunitatile, o data cu asta vi se schimba viata. Si, sincer, meritati mai mult decat atat, aveti curajul sa va infruntati pe voi insiva si decideti ceea ce va doriti cu adevarat!

    2
    0

  • lili77 pe 6 Ian 2010, 03:42
    PT HI

    CRED CA ITI DAU PERFECTA DREPTATE .A CALCAT O DATA STRIMB O VA MAI FACE SI A 2 OARA CU SIGURANTA

    2
    1

  • lili77 pe 6 Ian 2010, 03:36
    sotul m-a inselat

    sunt in spania de 8 ani .aveam o casnicie fericita pana ,ajuta fata unei vecine care a locuit in bloc cu mine si tot odata prietena cu mine si mama mea.mama acestei m-a rugat s-o ajut ca fata ei sa vina la mine in spania sa munceasca si cum eu foarte credula ca nu am stiut ce poate aceasta podoaba de 21 ani am luat-o cu mine in spania in casa in care locuiam.dupa nici 5 luni de petrecut in spania fata a devenit amanta sotului meu .au avut o relatie de citeva lui dupa care am aflat chiar de la ia verficind fact.de tel.l.am iertat crezind ca nu a fost decit o data .apoi fata a marturisit ca ei au avut o relatie ce pt mine a fost un soc.asta sa petrecut acum 2 ani si acum tot mai traiesc clipele de cosmar in care mi.a marturisit ca m.a inselat.sincer merita sa mai stam impreuna doar ca avem un baietel.

    0
    1

  • cristina pe 29 Nov 2009, 12:48
    inselata

    Am fost 7 ani impreuna m-a inselat de 3 ori si l-am iertat,si eu l-am inselat si a suferit ft mult dar nu mi-am dat seama pt.ca am vrut cu adevarat sa ma razbun.am fost despartiti dar m-a cautat si am luat-o de la capat.1 an de zile am avut o viata dubla eram si cu el dar si cu altcineva mai in varsta pt bani.el stia lucrul asta si accepta situatia,imi zicea ca ma iubeste ca nu ma inseala pana cand am venit intr-o zi acasa si era cu altcineva in casa.nu mi-am imaginat niciodata ca voi suferii atat de mult ca as putea sa fiu in stare sa-mi fac rau sa nu imi mai revin.nu stiu ce sa fac sa merg mai departe si sa-l uit.incerc dar tot la el ma gandesc tot pe el il vreau ca sot si tata al copiilor mei.nu stiu poate este o obsesie...el nu mai vrea absolut nimic nici sa auda de mine.nu stiu ce sa fac .va rog dati-mi un sfat.

    0
    0

  • ananke pe 28 Oct 2009, 14:33
    pentru cattharsis

    Comentariul anterior era pentru tine cattharsis. Succes!

    0
    0

  • ananke pe 28 Oct 2009, 14:30
    Kill the traitor

    Salut! Din ce spui, chiar aveati de toate- poate de aici e. poate si neintelegeri, dar cred ca sunt inerente problemele intr-o familie, atata timp cat stii sa le gestionati si treceti peste ele. Dar in acest caz, cu doi copii, probabil si de cativa ani impreuna, cu succes si familial si profesional (din ce am inteles), e de neiertat. Parerea mea. Poate, totusi, vei gasi tu o modalitate sa schimbi lucrurile in lumea aceasta atat de rea. Tu ai inselat-o pina acum? Daca da, poate meritai, dar tot nu o justifica: e mama a doi copii; daca nu ai inselat-o: Bravo tie, iar ei toata rusinea din lume pentru ce a fost in stare. Gandeste-te in actiunile viitoare si la copii, chiar daca durerea ta nu poate masurata.El e casatorit? Sotia lui stie? Ar trebui. Au facut sex protejat? Atentie la diferitele riscuri - pe langa voi sunt si copiii. Succes!

    1
    0

  • cattharsis pe 25 Oct 2009, 14:58
    Sotia m-a inselat!

    Sunt un barbat tanar (30 de ani), lucrez in domeniul financiar, iar sotia in invatamant! Avem doi copii (un baiat si o fetita - limtele de vartsa 3.11 si 1.9 ani). In primavara si vara acestui an (2-3 luni) sotia mea a avut o aventura cu un patron din oras - intalniri si plimbari cu masina, etc. Intalniri la mine acasa. Au avut si doua relatii sexuale din care o data la el si o data la noi. Crezuse ca il iubeste, ca o iubeste etc, ca e marea iubire. Discutasera m,ai muolt in gluma (sau nu), si despre o eventuala despeartire a familiilor. El avea o familie asemanatoare (34 ani, cu o sotie tot in invatamant, doi copii-baiat si fetita, de aprox aceeasi varsta). Cand mi-a spus si a vazut ce distrus sunt a realizat ce a facut. Credea ca mie nu-mi pasa. Vazusem toate semnele, stiam ca se intalneste cu el pentrui meditatii, o intrebam daca e ceva, si de fiecare data ma asigura ca nu si ca totul e in regula. Suntem doi oameni maturi, si singura persoana pentru care ma temeam eram eu, dar nu pentru ea. Era cu capul pe umeri si sexul nu era chiar asa de usor de abordat cu ea; era o persoana onorabila, cinstita, despre care nimanui nu i-ar veni a crede. vreau sa spun ca eu am fost cel ce a incurajat-o sa fie sexy, sa fie increzatoare in puterile proprii. am ajutat-o sa se dezvolte! oricum am cam cvrescut impreuna. apropos - eu sunt si in midle management, si sunt mai mic cu doi ani decat ea. poate aceste info va ajuta sa va formati o idee. as vrea si parerea voastra.

    0
    0

  • jeni pe 17 Sep 2009, 12:23
    inselata de prieten

    Dragi Eve, am dat totul in relatia cu el,l-am iubit si-l iubesc nebuneste, l-am iertat pentru infidelitatea lui, dar in unele zile ma simt execrabil, o sa innebunesc, dati-mi un sfat , va rog.

    0
    0

  • alis pe 9 Mar 2009, 22:40
    si-a batut joc

    prietenul{de fapt fostul} ma insela de cateva luni fara sa-mi dau seama,pana cand am inceput sa observ ca nu mai era acelasi,gasea mereu motive sa nu nu entalnim,ma jignea de cate ori avea ocazia,a indraznit chiar sa traga in mine,si nu am mai suportat.am pus capat relatiei in ziua cand am implinit 4ani de cand eram impreuna.el totusi acum ma cauta,imi spune ca ma iubeste,ca din vina mea viata lui nu mai e aceeasi bla bla bla.printre care am aflat si faptul ca acum umbla cu mai multe femei odata,iar acum ma intreb daca nu cumva facea toate lucrurile astea tocmai de cand eram impreuna.oare am fost asa de oarba?am avut incredere deplina in el,l-am iubit foarte mult,am trecut peste parinti pentru el...iar el asa m-a rasplatit.Asta-i viata,te loveste exact cand te astepti mai putin!...si totusi e foarte dureros si trist!!!

    1
    0

  • mihaela pe 16 Ian 2009, 00:23
    inselata

    cu actualul meu prieten am fost si anul trecut...am si locuit impreuna si ne-am despartit....dupa o perioada de 9 luni ne-am reimpacat...la inceput facea orice sa ma impac cu el,se injosea in fata prietenilor numai pentru al ierta! Intr-un final l-am iertat...o perioada a fost totul roz,facea in asa fel incat sa-mi dau seama k el s-a schimbat,dar nu a fost asa.A inceput iara sa nu-mi mai dea atentie,sa faca ce vrea el...si a trecut asa o zi,doua,o sapt si m-am tot intrebat oare ma inseala?intr-o sambata seara trebuia sa iesim,dar a aparut ceva...mi-a zis k s-a intalnit cu baietii si k nu are nici un rost sa merg si eu pt k sunt numai baieti...ceva nu se lega,presimteam ceva...mi-am luat inima in dinti si l-am urmarit...am ajuns in fata la bar nu am intrat am trimis pe altcineva,era numai el cu inca un baiat si o fata...a plecat si am incercat sa merg dupa el sa-l prind,dar nu am ajuns sa-l prind pt k i-am pierdut urma....am mers acasa la el,de fapt in parcare unde isi lasa masina...nici urma de el...am stat ceva timp acolo si nu a aparut...am plecat si a 2 a zi il intreb la ce ora a ajuns acasa si mi-a zis k devreme,dar a mai stat in parcare k i s-a stricat masina si a umblat la ea...nu mi-a recunoscut nimic...am inceput cu crizele,dar tot degeaba.Spuneti mi ce sa fac

    0
    1

  • maria pe 12 Ian 2009, 18:07
    infidelitate

    si eu am fost inselata. dupa 6 ani de casnicie fericita am aflat ca sotul meu ma inseala.Aceasta veste am primi-o tocmai cind eram insarcinata .Acum am nascut si avem o fetita minunata pe care o iubim amandoi dar din nou am aflat ca el si-a continuat reletia si cu amanta.Nu stiu ce sa mai fac , il iubesc dar nu pot accepta acest lucru.Nu as vrea s-o despart pe fetita noastra de tatal ei dar nici aceasta nu-i casnicie. Spune ca ma iubeste si vrea sa raminem o familie, dar nu stiu cit se mai poate acest lucru.Nu am crezut ca poate sa doara atat de tare acest lucru. Nu stiu daca voi mai putea sa am incredere in el chiar daca se va schimba.

    1
    0

  • simone pe 16 Aug 2008, 23:45
    hi

    buna.si pe mine m-a inselat prietenul in 2 ani de cand suntem impreuna de nenumarate ori. l-am iertat si acum ne intelegem mai bine decat inainte, el zice ca ma iubeste mai mult dar pt mn a scazut mult in ochii mei.nu il mai iubesc ca inainte.suntem impreuna din nou dar nu stiu pt cat timp, nici daca mi-ar da zece inele nu m-as casatori cu el. sfat: sa nu va casatoriti cu o persoana care v-a mintit sau v-a inselat. o va face mereu.

    1
    0

  • FairLady pe 13 Aug 2008, 18:51
    cinstita de la inceput pana la sfarsit

    Daca el sare in cap, de ce sa sar si eu!! Chiar daca el a gresit primul, nu esti mai buna decat el, daca menti relatia si il inseli. Intai termina relatia astfel incat tu sa nu ai nici o vina si apoi esti libera sa faci ce vrei in viata ta. Mai tarziu o sa-i para rau ca te-a inselat si a dat peste alta care ii va plati cu aceeasi moneda. Asa s-a intamplat in cazul meu si a fost mai bine pt mine ca am fost cinstitta de la inceputul relatiei pana ne-am despartit! Acum pot sa ma uit in oglinda fara sa o sparg cu reflectia chipului meu!!

    0
    0

  • lavinia pe 12 Aug 2008, 21:09
    pt Zumba

    Te felicit pt ce ai spus exact aceasta este si parerea mea...si eu traiesc intr-un stres continuu cu partenerul meu, avem 9 luni impreuna am vorbit de casatorie ne-am si mutat impreuna dar acum cam incepe sa-mi dea de gandit caci mai tot timpul primeste bipuri cu nr. necunoscut....de la cine? nu stiu(si el zice ca nu stie), si nici nu pot eu sa-l urmaresc zi de zi, iar cand deschid acest subiect incepe exact el la atac (ca doar asta le e tehnica) sa acuze ca ma uit incolo si incoace...iar de recunoscut ceva nu ar recunoaste asta e clar. Si atunci incep si ma macin inlauntrul meu si ma gandesc.."pai daca acum imi face asa ceva?' dar dupa casatorie...ma gandesc ca asta merita toti sa calcam si noi stramb ca ei oricum o fac...cel putin pana acum asta mi-au zis f. multe femei.

    0
    1

  • lili77 pe 12 Aug 2008, 16:07
    as vrea sa iert

    ......si as vrea sa uit ca dupa 15 ani de casnicie a plecat si restul adica copii sunt problemele mele,chiar daca am fost fidela in relatie nu a ajutat,chiar daca am tinut cu dintii sa ne fie bine tot s-a destramat.Nu cred ca exista barbati buni.

    1
    0

  • zumba pe 12 Aug 2008, 05:37
    niste lepre

    Pai, asa se procedeaza: striga in gura mare ca el nu stie nimic si te face de rahat ca tu ai facut-o! Perversi ordinari. Merita sa fie inselati pe capete! Inainte de-a o face ei!

    1
    1

  • uechi maria pe 11 Aug 2008, 16:17
    boli sexuale

    dar ce te faci atunci cand stai sotie cuminte si afli ca ti-a facut cadou o boala care nu se pote dobandi decat .....pe cale sexuala .! iar el sa recunoasca ......pace!ba din contra crede ca l-ai inselat tu!si de aici cum mai poate decurge viata ?merita sa lupti pentru alesul inimi ?

    1
    0

  • damian pe 11 Aug 2008, 15:21
    am fost inselat sau nu?

    buna...ma numesc damian...am 24 ani, am o relatie cu o fata de 5 ani....acum 2 luni am observat un comportament ciudat la ea....si (desi inainte nu controlam mail-uri, telefoane, mess-ul si toate alea...adica mergeam pe incredere totala) am verificat ultimele discutii ale ei pe messenger sa ma linistesc, dar din pacate am avut dreptate... vorbea cu un baiat din italia, unde urma sa mearga in urmatoarele 2 saptamani. (sa fiu mai clar..eu am verificat mess-ul pe 1 iulie... cand am vazut k ceva nu e in regula am continuat urmarirea discutiilor ei cu acel baiat pana pe data de 13 iulie, iar atunci nu am mai putut rezista deoarece s-a ajuns sa se vorbeasca in discutia lor despre subiecte cum ar fi: ce vor face ei cand vor fi impreuna in italia, care va rezista mai mult in pat, ce le-ar place sa isi faca unu altuia... in intimitate sau in public...si chestii de genu...sa isi declare dragostea...in fine). i-am reprosat toate aceste lucruri, i-am aratat arhiva discutiilor, care o salvasem. dupa ce am discutat cu ea si am vrut sa ma despart de ea...ea spune k ii pare enorm de rau, k a fost greseala vietii ei si k nu era nimic intre ei doi...(ar fi trebuit sa plece in italia la parinti pe 25 iulie, dar nu a mai plecat). in momentul de fata nu stiu ce sa fac... sa o iert, sa o cred pe cuvant ca nu se va mai intampla niciodata...mi-e frica sa nu patesc la fel peste 3-4 ani, sa mai fiu si casatorit, si cu 2-3 copii:D ar fi mult mai nasol.... si ca sa va faceti cat de cat o idee despre relatia mea cu ea ganditi-va k se discuta serios despre casatorie, chiar ne batea un gand k pe 24 sept sa facem nunta, dar nu ar fi fost posibil sa ajunga ai ei din italia....si vreau si eu o parere din partea voastra...sa sper k nu se va mai intampla niciodata si sa incerc sa trec peste sau sa incerc sa imi gasesc fericirea alturi de altcineva... oricum multe detalii lipsesc...dar in mare asta este povestea mea...chiar am nevoie de mai multe sfaturi....multumesc anticipat...dak vreti si puteti sa ma ajutati cu un sfat...va astept si pe adresa mea de mail : andreidamy@yahoo.com

    0
    0

  • Mi pe 8 Aug 2008, 16:09
    pt mihaela

    Eu am iertat. Dar era alta persoana decat cea de care ziceam eu mai devreme. Oricum, a meritat atunci sa-l iert. Poate ca alte relatii/ alte persoane nu pot trece peste asa ceva.

    0
    0

  • mihaela pe 8 Aug 2008, 10:35
    ma inselat

    Prietenul meu ma inselat ,el nu m-a spus nimic nu a vrut sa imi spuna a vrut sa imi ascunda totul dar eu lam prins...ne-am desp atunci pe moment stiind k e cu ea...dar dupa 1 zi tot el ma cautat....neam intalnit si neam impakat chiar daca eu stiam k este si cu fata aceea...noi avem cateva luni...si cu ea 2 sapt...si iam acceptat asta k mia spus k nu o sa mai stea cu ea,doar k sta cu ea pt ceva anume....nu stiu ce sa fac k avem o relatie deschisa....io il iubesc dar nu stiu ce sa mai fac...:(dati-mi si mie un sfat:(

    0
    0

  • carla pe 8 Aug 2008, 06:40
    pentru rada

    Daca nu vrei sa divortezi, detaseaza-te. Gaseste-ti un iubit. Poate acela va fi noul tau sot. Ai grija insa ca s-ar putea ca el sa vrea sa dea divort.(Daca cealalta il preseaza sau daca va afla de relatia ta. Ei sunt mult mai rai, mai neiertatori decat noi, mai ales daca au alternative). Nu-i spune NICIODATA de relatia ta sau ca nu-l iubesti. Dimpotriva, fii fff tandra, joaca-te cu el, sa nu stie de unde sa te ia: absenta si prezenta in acelasi timp. Ai grija sa fii frumoasa, sa vada ca te ingrijesti, exagereaza putin, fii debordanta in cochetarie, mergi la sala, la cosmetica, la inot, la masaj. El sa vada. Si daca iti reproseaza, spune-i ca e singurul mod de a uita de infidelitatea lui(trecuta sau prezenta) S-ar putea sa renunte la cealalta, dar in mod sigur, tu te vei reface.

    1
    1

  • rada pe 7 Aug 2008, 19:35
    ce sa faci?

    Afli ca te-a inselat ,iti spune ca-i pare rau bla,bla,bla,dar isi continua relatia pt.ca are nu stiu ce virgule.Tu ca proasta nu stii ce sa faci pt ca ai un copil, ai planuri si promisiuni comune,pt.ca il iubesti,pt ca ai crezut ca ai o casnicie aproape perfecta,dar te simti umilitasi scarbita,si aprope paralizata.CE TREBUIE SA FACI ,CA SA ITI FIE BINE TIE?

    2
    0

  • Mi pe 7 Aug 2008, 16:16
    multumesc

    multumesc. Exact la lucrurile astea ma gandeam si eu.

    0
    0

  • lena pe 7 Aug 2008, 07:27
    pentru mi

    ...Ceva ii lipseste pentru ca nu e capabil sa iubeasca o singura femeie, nu pentru ca iti lipseste tie ceva. Astfel de oameni sunt niste egoisti si niste frustrati. Sa recunoastem ca oricarui barbat ii place sa aiba relatii concomitente cu doua sau chiar mai multe femei. Asta le imbunatateste tonusul, cica. Sa nu uitam ca atunci cand noi suntem la ciclu 4-5 zile) sau insarcinate sau lehuze, nedisponibile pentru sex, ei sunt ffff disponibili, dornici de bucuria vietii si de f...(De ce n-ar face-o cu alta, de ce si-ar reprima bucuria vietii?) Draga mi, te inteleg, pentru ca si eu am trecut prin asta.(casatorita fiind). M-am simtit umilita, debusolata, mi-am pierdut respectul de sine, pentru ca mereu facea comparatii in defavoarea mea. Femeia respectiva( ea insasi o frustrata, cu o casatorie nereusita, o invidioasa care-si punea pe chip masca prietenei) ii trimitea mesaje fierbinti, el la fel ei si nu se ferea sa le vad eu. Exista barbati care se hranesc din suferinta partenerei, Dumnezeu stie de ce . De fapt , e clar, pentru ca sunt bolnavi, frustrati, slabi. Am ajuns la psihiatru, am facut depresie. Inca ma tratez, dar pe el il dispretuiesc profund. Probabil voi divorta, ceea ce il irita enorm. Dar n-am facut-o cand trebuia, adica atunci, pe loc, in momentul aflarii. N-am facut-o pentru ca nu-mi venea sa cred, pentru ca nu puteam accepta adevarul acela, dupa atata neostoita iubire declarata anterior. Sfatul meu: nu accepta o astfel de relatie, fugi cat se mai poate(pentru ca mai tarziu, va fi mult mai rau: decazi, te complaci, cauti alinare la altul, altii, poti recurge la bautura, la droguri)

    3
    0

  • Cristian Sandu pe 7 Aug 2008, 02:33
    a insela

    Draga Mi referitor la comentariul tau in care partenerul traieste o viata dubla, "partenerul" in question NU IUBESTE pe nimeni nici pe el insuti, okay...o persoana care are sentimente de dragoste adevarate pentru partenerul din relatia conjugala nu va face nimic gresit sa distruga relatia in care se afla daca ai pasa de relatie si ma repet...persoana respectiva incearca sasi gaseasca fericirea sau consolarea in alta parte pentru ca in relatia in care se afla ceva lipseste...

    3
    0

  • Mi pe 6 Aug 2008, 15:06
    a insela

    As vrea sa scrieti un articol referitor la inselat in care sa aveti in vedere situatia unei "vieti duble", adica sa se trateze situatia in care prietenul (care zice ca te iubeste si probabil chiar asa e) mai are pe cineva cu care s-a culcat de muuuulte ori, care ii este "cea mai buna prietena", etc. Asta se mai incadreaza la "infidelitate in cuplu"? Adica ce se intampla atunci cand partenerul nu te inseala cu mai multe persoane, in aventuri sporadice, ci cu o singura persoana, pe parcursul unei perioade indelungate (>1 an). Mersi.

    1
    1
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod