Îndrăgostită la mare: Se poate transforma iubirea de-o vară într-o relaţie serioasă?

Vară, mare, plajă, distracţie, un corp de senzaţie şi o dorinţă nemarginită de flirt şi seducţie sunt ingredientele principale ale vacanţei pe litoral.
Cu atât de multe atuuri de partea ta, nu este de mirare că atragi atenţia bărbaţilor ca un magnet. Studiile arată că la mare se nasc cele mai frumoase iubiri de-o vară, însă ce se întâmplă cu ele după terminarea vacanţei şi revenirea la programul obişnuit? Oare se poate transforma o iubire de-ă vară într-o relaţie serioasă?

În principiu, răspunsul ţine doar de tine şi de cel care ţi-a furat inima.

De ce iubirea de-o vară nu evoluează într-o relaţie serioasă

Sunt foarte multe motive pentru care o iubire de-o vară nu se transformă într-o relaţie serioasă. Chiar dacă între voi exisă o atracţie uriaşă, ştii prea bine că nu te duci la mare pentru a-ţi gasi sufletul pereche. Trebuie să fii cu adevărat norocoasă pentru a da peste un bărbat alături de care să simţi că poţi trăi o viaţă.

Iubirea de-o vară este, aşa cum îi spune şi denumirea, ceva pasager, pe termen scurt. V-aţi văzut, v-aţi plăcut şi aţi început o relaţie mai mult pentru a vă distra şi a vă simţi bine. La finalul verii, fiecare dintre voi se întoarce la viaţa lui şi poate doar ocazional mai păstraţi legătura.

În plus, la mare vin turişti din toate colţurile ţării, iar iubitul tău poate fi din alt oraş. Este destul de greu să menţii o relaţie serioasă când distanţa vă desparte. Ştii cum se spune, ochii care nu se văd, se uită.

Semne că iubirea de-o vară se transformă într-o relaţie serioasă

Dacă eşti dispusă să investeşti timp şi sentimente într-o iubire de vară, o poţi transforma într-o relaţie serioasă, dar mai există o condiţie: şi el trebuie să îşi dorească acelaşi lucru. Sunt câteva indicii care îţi dezvaluie că sunt şanse să aveţi o relaţie serioasă.

Vă simţiţi bine unul în compania celuilalt

Atunci când vă simţiţi bine împreună şi puteţi discuta deschis despre voi, înseamnă că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi că relaţia voastră se poate transforma uşor, uşor dintr-o idilă într-o iubire de lungă durată.

Nu puteţi sta departe unul de celălalt

Se întâmplă să nu poţi sta departe de iubitul pe care l-ai cunoscut la mare, iar sentimenul este reciproc? Aţi face orice pentru a fi împreună în fiecare clipă? Acest lucru înseamnă că iubirea voastră de-o vară este mai serioasă decât vă imaginaţi.

Comportamentul vostru vă tradează sentimentele

Uneori, comportamentul partenerilor este cel mai bun indicator pentru viitorul relaţiei lor. Dacă iubitul tău îţi face cunoştinţă cu prietenii lui, anunţă pe reţelele de socializare faptul că este într-o relaţie şi îţi arată în fiecare zi că îi pasă de tine, este semn că reprezinţi pentru el ceva mai mult decât o iubită de vacanţă.

Nu vă gândiţi doar la sex şi distracţie

Atunci când vă interesează şi altceva în afară de sex şi distracţie este evident că vă doriţi ca iubirea de-o vară să se transforme într-o relaţie serioasă. În plus, dacă aveţi o comunicare excelentă şi păstraţi o stransă legătură chiar şi după încheierea vacanţei, înseamnă că sunteţi dispuşi să treceţi la următorul nivel.

Iubirea de-o vară este una dintre cele mai frumoase experienţe, dar necesită timp pentru a se transforma într-o relaţie serioasă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod