Impresioneaza-l in patru pasi

Sigur esti sexy, isteata, nostima, dar ti-ai dori si alte atuuri. In cazul in care te regasesti in aceasta descriere, trebuie sa stii ca sunt multe alte calitati care pot face un...
Sigur esti sexy, isteata, nostima, dar ti-ai dori si alte atuuri. In cazul in care te regasesti in aceasta descriere, trebuie sa stii ca sunt multe alte calitati care pot face un barbat sa vada in tine femeia ideala. Iti ofer cateva exemple, la care tu poti adauga altele!

Simtul umorului - o dovada a spiritului viu


Barbatii stiu ca simtul umorului este o dovada de inteligenta, o demonstratie a sigurantei de sine, consecinte imediate ale unui creier bine structurat. O femeie care arata foarte bine, din punct de vedere fizic, poate deveni foarte repede plictisitoare, daca nu are mare lucru de spus, dar o femeie cu spiritul viu si jucaus este oricand o prezenta agreabila, dorita, chiar daca fizic nu este o aparitie de coperta.


Multe femei nu stiu sa spuna un banc, dar cele care reusesc sunt fetele care cuceresc fara efort. Puterea spiritului depaseste cu mult aspectul fizic, oricum trecator. Camil Petrescu, un scriitor roman renumit pentru pasiunea pe care o avea fata de femei, spunea: "O femeie care are ochi inteligenti, maini si picioare nervoase si dinti frumosi isi poate permite orice".

Putina duritate si autoritate


Poate ca exista barbati carora le plac mironositele si femeile cu atitudini de printesa bosumflata. Majoritatea prefera insa femeile care nu se sperie de un gandac si care nu fac din mersul pe pietrele de pe plaja echivalentul unei excursii in jungla amazoniana...

Eleganta unei printese trebuie sa se imbine cu putina autoritate si duritate.
Rezultatul este garantat, iar feminitatea ta nu are nimic de pierdut, ba chiar din contra.

Fii multumita cu felul in care arati


Nu face greseala de a te lamenta in fata iubitului tau cu felul in care arati. Nu te vaita ca ai cinci kilograme mai mult decat ar trebui, nu-i povesti chinurile prin care treci la o sedinta de epilat sau cat de urat miroase vopseaua de par.

Nu-l tine la curent cu tipul de pilule anticonceptionale pe care le folosesti, nu-i plange pe umar pentru ca menstruatia ta este un chin si nu defila prin casa cu o masca verde-papagal pe fata sau cu discuri de vata intre degetele de la picioare, in timp ce iti faci pedichiura.

Barbatii detesta la maximum toate aceste chestiuni.
Tot mecanismul prin care tu devii frumoasa trebuie sa ramana secret, nestiut lui. Si inca ceva: daca un barbat te-a placut, s-a indragostit de tine si sta alaturi de tine, inseamna ca te place asa cum esti. Deci nu trebuie sa ai nici un motiv de ingrijorare nici fata de cele cateva kilograme in plus, nici fata de cele cateva defecte ale pielii. Fii increzatoare in tine si multumita de cum arati.

Sa-ti placa lucrurile noi!


Indiferent de varsta si indiferent de buget, barbatii sunt fascinati de tot ce inseamna noutate in domeniul telefoanelor, al calculatoarelor, plasmelor, LCD-urilor, masinilor, DVD-urilor si altele asemenea. Sunt dispusi sa asculte comentarii despre ultimul tip de telefon cu mai mare atentie decat o declaratie de dragoste si sunt mai fascinati de un model nou de masina, care isi etaleaza performantele, decat de o tipa sexy.


Acestia sunt barbatii! Asa ca tine pasul cu ei, fii la curent cu noile aparitii in domeniu si accepta genul acesta de conversatii, pentru ca il vei da gata! Gaseste o marca de masina despre care sa stii totul (chiar daca nu ai permis auto si nu stii nimic despre masini) si dovedeste-ti cunostintele mai ales atunci cand el este alaturi de amicii lui. Va fi mandru de tine, iar prietenii iubitului tau il vor invidia...

Astept si ideile tale!
 

Comentarii (19)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • rramo_zecepitic pe 27 Iul 2008, 18:04
    ...

    ...fiecare are parerea lui si face asa cum crede ca este mai bine...trebuie sa percepem ceea ce vrea cel de langa noi sa ne transmita,nu ceea ce vrem noi....pt ca sunt situatii f diferite...de la caz la caz este altceva...ei au nevoie de o femeie langa ei,nu de o statuie...iar daca el invata sa accepte cum esti tu...ceea ce iti place tie...tot ce tine de starile tale...ATUNCI si noi putem sa invatam toate astea,pt ca putem mult mai mult decat ei...asa a fost si asa va fii...

    0
    0

  • lumi pe 25 Iul 2008, 21:46
    FAIN ARTICOOOOOL

    Ma bucur ca exista astfel de articole care ne invata,ne reamintesc sau ne incurajeaza sa fim femei........femei destepte......femei ce stiu sa-si tina barbatul langa ele....ca -n prima zi.....indiferent de timpul ce a trecut..... Eu dupa 5 ani imi piedusem pe "drum" unele "calitati".....cu care il cucerisem candva......si cu atatea femei frumoase in jur ......s-a gasit una care ....nu le pierdu-se.....PACAT CA NU A APARUT ACEST ARTICIOL.....acum 2 ani....dar mai bine m.tarziu decat niciodata....Doamnelor TINETI PASUL.....pastrati-va mereu vii aceste calitati ....pe care unele dintre dvs.le considerati prea repede banale.... MULTUMESC PT ARTICOL!

    0
    0

  • alexandra pe 24 Iul 2008, 19:52
    hmmmm...

    sincer acum un barbat nu tebuie impresionat ..pentru el vei fi frumoasa ,desteapta, sexy si adorabila doar daca el te iubeste cu adevarat..daca nu te iubeste nu o sa-l impresionezi never...sa fii naturala si spontana e suficient...lasa-l sa respire si va fi ok....

    0
    0

  • shena pe 23 Iul 2008, 07:56
    timp

    Parerea mea e ca toate aceste sfaturi trebuie urmate dintr-un alt motiv decat acela de a face pe placul LUI: pentru demnitatea ta de femeie. Pentru ca a defila cu bucati de vata intre degetele de la picioare e penibil, iar mie nu-mi place sa fiu penibila in fata nimanui, nu doar in fata lui. Insa nu sunt de acord cu asta: "Si inca ceva: daca un barbat te-a placut, s-a indragostit de tine si sta alaturi de tine, inseamna ca te place asa cum esti. Deci nu trebuie sa ai nici un motiv de ingrijorare nici fata de cele cateva kilograme in plus, nici fata de cele cateva defecte ale pielii. Fii increzatoare in tine si multumita de cum arati". Faptul ca s-a indragostit de tine nu-i nici pe departe garantia ca te si iubeste sau ca va fi si maine indragostit. Nu trebuie sa ne bazam pe aceste stari sufletesti efemere ale barbatului. Trebuie sa fim in orice clipa pregatite sa facem fata unei tradari, parasiri, iar pentru asta trebuie sa avem mereu grija de noi. Dragi fete, femei, nu dati doi bani pe dragostea unui barbat, caci nu dureaza. El este in orice moment dispus sa fie la fel de indragostit de o alta. Merita sa-i tinem langa noi cu trucuri ieftine? Timpul acordat pentru a invata "totul" despre o masina, numai ca sa-i fiu lui pe plac, poate fi folositor frumusetii mele, profesiei, comunitatii etc.

    0
    0

  • puiutz_ro pe 22 Iul 2008, 11:25
    scuze greseli

    scuze greselile de scriere

    0
    0

  • puiutz_ro pe 22 Iul 2008, 11:08
    banc legat de ce am scris mai sus

    prinde un barbat perstisorul de aur.. si are dreptul sa-i implineasca o singura dorinta si el zice.. pai uite pestisorule as vrea sa-mi construiesti un pot mare mare.. peste oceanu si sa fie forma asta si sa fie placat cu diamante si etc etc.. pestisorul se uita la el si zice.. dar uite cat de mic sunt eu.. iti dai seama ce greu o sa fie ptr mine.. nu stiu daca o sa pot... la care barbatul ii zice.. bine pestisorule... atunci iti cer altceva.. fa-ma sa inteleg femeile... Pestisorul: "Mai zi-mi o data cum vrei sa fie podul"

    0
    0

  • puiutz_ro pe 22 Iul 2008, 11:05
    de acord cu wella

    oare barbatii depun eforturi pentru a se intelege mai bine cu noi femeile? ce "sacrificii" fac ei? imi vine acum una.. se abtin sa nu injure cand suntem de fata.. bineinteles probabil sunt si altele.. dar cat efort depun ei sa ne inteleaga.. mereu se plang ca ei nu ne inteleg..

    2
    1

  • Marì pe 19 Iul 2008, 01:46
    lucruri interesante

    articolul are ascuns multa intelepciune...barbatii de fapt is asa...le plac femeile descurcarete, sa nu se planga prea mult si destepte!

    0
    0

  • emilia pe 18 Iul 2008, 09:05
    tot ok

    de acord cu dora si bubulina,multumiri pt.ca avem ce invata!!!

    1
    0

  • wella pe 18 Iul 2008, 00:50
    ok

    de acord cu articolul, cu un singur amendament: oare barbatii sunt sfatuiti (in revistele dedicate lor) sa invete cate ceva despre rimel, vopseaua de par, ultima moda la sandale, sau cum se fscot petele de pe haine ??! :)

    0
    0

  • anamaria pe 17 Iul 2008, 23:01
    idem mariana

    ca si dansa sustin ca puneti suflet in articolele pe care le scrieti,este o revista educativa la care orice cititor are ca invata

    0
    0

  • bubulina pe 17 Iul 2008, 18:39
    nu va place articolul?

    sunt lucruri pe care unele dintre voi le stiti ok , dar poate sunt alte femei care mai au de invatzat cum trebuie sa se comporte cu un barbat nu pt a-l face pe el fericit ci pt a face casnicia fericita si a avea o viatza frumoasa langa acel barbat,nu pt a sta langa un barbat ca sa nu fie sg sau pt ca u 2 copii si trebuie sa ii creasca.Bravo dora

    0
    0

  • alexandra pe 17 Iul 2008, 12:43
    Unde-i noutatea?

    Nu sunt o carcotasa, dar mi se pare - la fel ca si altora care au postat comentarii - ca textul este absolut banal. Sunt curioasa ce le-a adus nou celor care l-au catalogat drept "profund".

    0
    0

  • dora pe 17 Iul 2008, 11:45
    sfat

    mai fetelor, am citit comentariile voastre. nu stiu ce varste aveti, dar sa stiti ca mult adevar graieste articolul. sunt casatorita de 14 ani, am 3 copii, iar cu sotul meu am avut si suisuri si coborasuri, ca oricine. dar, chiar aseara imi spunea ca . Dupa atata timp casatoriti inseamna ceva. ce-i drept, am reusit sa-mi revin bine si dupa ultima sarcina, asa ca aproape imi vin hainele de la 20 de ani.dar, intr-adevar, sunt la curent si cu tehnica, cu toate ca lucrez intr-un alt domeniu, si chiar ne sfatuim ce electronice sa luam - de la pc la camere video si foto - am acum cunostinte si in domeniul constructiilor, unde ne sfatuim cum sa facem una alta - ne-am facut casa in regie proprie - chiar el mi-a zis ce doamna arat la vreo nunta sau petrecere, iar cand am fost o data pe munte inopinat si eram incaltata in pantofi si nu in bocanci si faceam mutre, ca nu prea aveam chef, chiar a ramas surprins ce ma tot matai atat si fac mofturi. nu sunt de acord ca noi, femeile, trebuie sa facem totul intr-o casnicie, asa cum mai scriu unii, dar oricum, DE LA FEMEI PORNESTE TOTUL. EI, FARA NOI, SUNT BARCI IN DERIVA. daca facem un minim, ei vor face maxim. pe bune.

    0
    0

  • Gabriela pe 17 Iul 2008, 11:09
    subiectiv

    Ma indoiesc ca pe mirjam o impiedica sa vada "profunzimea" articolului, experienta sau varsta din moment ce la subiect e trecut -boolshit.ma indoiesc.Dar articolele de genul nu pot fii decat banalitati pentru ca sunt teme prea subiective si personale,care nici nu merita dezbatute in reviste, deaceea si paleta redusa de idei si cuvinte. Ar fii frumos daca ati cauta ceva cu adevarat profund sa ne impartasiti sunt sigura ca nu sunt singura care le-ar citi cu mare interes. E nevoie de asa ceva. succes

    0
    0

  • sylvyuk pe 17 Iul 2008, 11:00
    despre articol..

    Poate ca nu ar trebui sa faci astfel de afirmatii, Mirjam..daca tie ti se pare ca articolul e plicticos si ca in el sunt expuse idei invechite..asta e doar opinia ta! Asta nu inseamna ca articolul nu e bun..Gandeste-te ca pe langa tine,sunt alte sute de femei care citesc zi de zi articolele..Poate ca vasta ta experienta te impiedica sa vezi profunzimea articolului..Asadar..

    0
    0

  • mirjam pe 17 Iul 2008, 10:46
    boolshit

    sunt numai banalitati in articolul asta, nu am aflat absolut nimic nou, suna a informatie de doi lei pe care o gasesti in reviste pentru femei disperate care nu au altceva mai bun de facut decat sa ridice in slavi un barbat! mai documenteaza-te, mai citeste!!!!

    0
    0

  • mariana pe 17 Iul 2008, 10:32
    barbatii,,usor de impresionat

    Imi place articolul,se vede ca la toate articolele se pune suflet in realizarea lor.De fiecare data le citesc cu mare interes si de fiecare data gasesc ceva nou.Multumim frumos.

    0
    0

  • elena pe 16 Iul 2008, 20:44
    asteapta

    Tu nu mai ei idei? De ce ai nevoie de ale altora. asteapta-le mult si bine

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod