Il iubesc, dar... am un amant

Se spune ca pentru o femeie casatorita, barbatul ideal este, in acelasi timp, sot, amant si prieten. Pentru cele necasatorite inca... posibil viitor sot, un amant...
Se spune ca pentru o femeie casatorita, barbatul ideal este, in acelasi timp, sot, amant si prieten. Pentru cele necasatorite inca... posibil viitor sot, un amant extraordinar si un prieten cu care se poate discuta absolut orice.

Dar ce poti face atunci cand, casatorita fiind, ti se aprind calcaiele dupa altcineva decat sotul tau? Sau ai un prieten, pe care sustii ca il iubesti, dar ai un amant?

Este aproape imposibil sa nu fi auzit de un caz de acest gen. Totusi, de ce se intampla acest lucru? Poate fi socotit un paradox in existenta relatiei conjugale: se intampla de multe ori ca, desi femeia este indragostita de partenerul oficial si sustine ca il iubeste foarte mult, sa fie reticenta la jocurile erotice propuse de acesta, si ma refer aici la acele acte sexuale considerate, inca, tabu (sex oral, sex anal etc).

Deci, un punct important pentru care femeia alege sa isi gaseasca "alinarea" in bratele unui amant ar putea fi consistenta actului sexual. Intrebate de ce nu accepta sa faca si aceste lucruri cu partenerul lor, acestea replica faptul ca exista o anume rusine inexplicabila, amantul reusind sa le ofere o libertate pe care nu o gasesc in casnicie. Dar de ce? De ce ar trebui sa existe subiecte tabu intr-un cuplu?

Intr-o relatie de iubire trebuie sa existe comunicare, sa isi exprime fiecare, unul altuia, placerile si sa fie capabili sa isi inteleaga nevoile.

Exista si cazuri de genul: "femeie, trecuta de 30 de ani, casatorita, un copil, am cunoscut, de curand, un barbat pentru care am inceput sa am sentimente puternice, dar imi iubesc sotul.
Ce pot sa fac? Se poate sa iti iubesti sotul si sa ai sentimente puternice fata de un alt barbat?"

Daca este vorba doar despre niste sentimente de admiratie... nu este un lucru tocmai rau, dar sentimentele puternice pot insemna si dragoste profunda, iar ceea ce simti pentru sotul tau sa fie ceva confuz. Crezi ca este iubire, dar, de fapt, poate fi obisnuinta, o dragoste amagitoare sau plictisitoare.

Se intampla ca, de multe ori, aceasta noua aparitie masculina din viata unei femei sa fie doar o faza trecatoare, iar mai tarziu sa regrete concluziile trase in pripa.

Ce e de facut in acest caz? In primul rand, fa-ti ordine in sentimente, gandeste-te la copil si la sotul tau, poarta o discutie cu el intai si, daca este cazul, si cu micutul tau. Nu are niciun rost sa ii faci sa sufere, iar tu sa te chinui intr-o relatie in care nu iti mai gasesti fericirea. In acest caz, v-ar putea ajuta sedintele de terapie de cuplu, pentru a vedea daca problemele pe care le aveti pot fi rezolvate.

Daca nu, divortul este cea mai dreapta alegere. Nu are rost sa traiesti o viata dubla, sa faci "naveta" intre sot, copil si amant! Ar fi un lucru imoral, un stres continuu si ai putea sa risti sa ii pierzi pe amandoi, iar copilul te-ar putea privi ca pe un dusman. Divortul poate fi un pas foarte greu pentru oricine, mai ales daca ai copii, dar se dovedeste a fi, de multe ori, o alegere buna, in astfel de cazuri.

Poate barbatul aparut din senin te-a ajutat sa vezi lucrurile altfel, sa iti descoperi noi sentimente, de care nu erai constienta.
Poate voi doi nu veti sfarsi prin a va casatori, dar macar ti-ai facut ordine in sentimente si nu mai traiesti intr-o minciuna.

Aparitia unui nou barbat in viata unei femei se poate intampla oricand, chiar si atunci cand aceasta are 30 de ani de casnicie. Acest lucru este valabil si in cazul barbatilor. Important este ca fiecare sa stie sa trateze situatia cu mult tact.

Dar in cazul in care ai o relatie stabila, de cativa ani, nu esti casatorita cu partenerul tau oficial, dar iti "petreci" pauzele de masa de la job cu amantul? Declari in toate partile ca il iubesti pe cel care ar putea deveni viitorul tau sot, dar este foarte plictisitor in pat si preferi micile escapade din pauzele de job.

Oare acel om, care ti-a declarat in repetate randuri iubirea lui si te considera femeia cu care vrea sa isi petreasca toata viata, merita asa ceva? Cand veti fi casatoriti vei putea spune ca il inseli in mod oficial.

Exista cazuri in care si acel amant are o prietena, dar amandoi preferati aceste intalniri pentru a va potoli poftele carnale. Este normal, fiecare dintre noi are nevoi, dar poate ca sexul nu este o nevoie care trebuie satisfacuta oricand, oricum si cu oricine. Mai ales in cazul in care ai deja un partener oficial, dar, in acelasi timp, preferi sa mai ai inca unul care reuseste sa iti satisfaca dorintele sexuale.

Poate fi o situatie incitanta, la birou, pe furis, un barbat nou in viata ta, dar oare merita efortul? Daca nu te simti implinita alaturi de partenerul oficial, atunci ce rost mai are relatia dintre voi? Miniciuna si jocul "la dublu" nu sunt rezolvarea acestui caz.

Odata cu trecerea timpului, sentimenetele existente intr-o relatie in care suntem implicate mai scad in intensitate si, de aceea, menirea noastra (dar si a partenerului) este sa incercam sa le sustinem si sa le improspatam mereu.
Poate sexul nu mai este la fel de incitant cum era la inceputul relatiei, dar poate fi imbunatatit.

Pana la urma, nu conteaza ca ai trait alaturi de cineva 30 de ani, daca nu ai respectat si ai mintit persoana respectiva, fara remuscare. Nu conteaza numarul de ani, conteaza calitatea clipelor pe care le-ati petrecut impreuna, respectul pe care il purtati unul altuia.

De cele mai multe ori, femeile care isi insala partenerii sunt blamate. Acestea declara ca isi iubesc partenerii oficiali, dar, pur si simplu, si-au dorit ceva nou, dar uita ca noutatea poate fi redescoperita oricand in relatia actuala. Asta, bineinteles, daca isi iubesc si respecta cu adevarat partenerul si considera ca este barbatul ideal pentru ele.

Dar totusi, de ce isi insala femeile partenerii pe care declara ca ii iubesc? Pot raspunde ca o fac din plictiseala, razbunare, datorita unui imbold de moment sau, pur si simplu, pentru distractie. Dar oare "a iubi" si "a insela" nu sunt doua verbe total opuse? Verbul "a iubi" poate insemna multe, dar cu siguranta nu si "a insela".

Nimeni nu iti poate interzice sa ai un amant, dar exista o lege nescrisa a moralei. Fiecare isi traieste viata cum doreste, dar nu are rost sa te chinui sau sa ii faci pe altii sa sufere si de aceea pledez pentru fidelitatea in cuplu.
Daca nu simti ca partenerul te poate implini fizic si psihic, nu trebuie sa ii stai alaturi din mila sau pentru ca este un "om bun". Noi, femeile, putem trai frumos fara sa inselam increderea celui de langa noi.
 

Comentariile 1-50 din 94

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandru pe 23 Apr 2015, 21:14
    doresc o doamna serioasa

    doresc sa cunosc o doamna sincera prezentabila neihibata pasionala pt o rel de lunga durata care a uitat ce este aia drsagoste si mai ales cu pasiune si fara interese materiale de pref din botosani sau apropiere id alexandrubt13 sau 0747520631

    0
    0

  • nelu pe 2 Mar 2015, 13:01
    dragoste si sex

    am 45 de ani sunt casatorit de 24 de ani si sunt intro dilema as vrea sa fac dragoste si altfel de cum este normal mai exact sex oral asi vre sa vad cum e dar sotia nu vrea ce asi pute face ?

    0
    0

  • ionut pe 10 Nov 2014, 20:08
    iubesc

    iubesc o femeie de 34 de anii si are pe altu nu legal si nu are copii o iubesc enorm si ia pe mine dar ceva nu ne lasa sa fim inpreuna mereu a-mi zice cai frica de mine ca sa nu-i fac la fel cei face barbatu care il are acum ia, cum fac sai castig increderea sa vada ca nu sunt la fel ca el si ca o iubesc enorm nu inteleg dece are frica asta de el si in tot acest timp are frica si de mine ca sa nu fac ce face el ce pot sa fac sa o fac sa prinda incredere in ia ca nu mai are nici in ia incredere si tot acest timp sa o fac sa aive si in mine incredere ?????

    2
    0

  • lika pe 30 Aug 2013, 12:42
    suferinte

    sunt intr-o situatie in care nici singura nu o inteleg ,prietenul meu cu care ma intilneam sa casatorit cu o domnisora ca a ramas insarcinata de la el, el nu tare si-a dorit lucrul acesta, el iubea libertatea. permament ma insela chiar si cu cea mai buna prietena acum are o fetita , eu inca il mai iubesc si tin la el nici o zi nu am incetat sa nu ma gindesc la el dupa ce sa nascut fetita ma sunat neam intilnit si am vorbit dar nu prea am inteles nimic ce a dorit, ca si cum zicea ca sa nu fi fost situatia aceasta eram si acum impreuna dar din alta parte imi zicea ca demult dorea sa se casatoresca cu fata cu care are fetita , la prieteni mei ii povesteste ca nui trebuiea casatoria asta si nici copilulu acesta , dar mie imi zice ca totul e bine si sa nu am ura pe el si pe sotie , dar ar dori sa mai fie cu mine macar pentru ultima oara , cind ii povesteam de toate inselarile pe care le facea cind eram impreuna punea capul in jos si imi repeta ca nu e drep , cind ma sunat telefonul inceput sa ma intrebe cine a sunat si ce a vrut si nu e prietenul meu acela , si ma intreba daca a mai fost cu alt cineva ,si cum sa inteleg comportarea lui. interesant lucru era ca imi povestea totul ce se intimpla in viata mea fara el ca si cum era permament in prijma si vedea ce fac ,

    0
    2

  • lina pe 30 Aug 2013, 12:13
    pentru CReata DRagostea mea veche

    prima dragoste nici o data nu se uita si mereu fata de dinsa o sa fie sentimete emoti pe care nici o data nu ai sa le simti fata de alt barbat , daca te-ai duce o data sa inseli sotul ar esi ca ai sa doresti mereu sa faci lucrul acesta , eu inteleg ca te chinui si ca ti greu dar totusi gindestete ca ai copil si sot , trebuia mai inainte sa vezi cu cine te casatoresti acum e prea tirziu , dar daca va este destinat sa fiti impreuna ori cum veti fi indiferet de ce circumstate si lucruri nu sar intimpla in viata voastra eu totusi cred ca dragostea adevarata invige , posibil ca sotul nu prea iti acorda atentie , sa pur si simplu te-ai plictisit si doresti ceva nou....

    2
    0

  • mihai pe 27 Aug 2013, 00:11
    DISTRACTIE

    Caut o tipa total dezinhibata casatorita sau nu pentru distractie .Astept mesaj la id-ul de mess mihai_mihaixxl

    3
    0

  • Mirelle pe 15 Iun 2013, 16:28
    Caut pe cineva....

    Caut un tanar cu .... de lungime cam 35 de cm si 4 cm in diametru

    10
    4

  • andrei pe 27 Apr 2013, 12:59
    plm

    din ce am citit in comenturile voastre am inteles ca daca sotul e baiat prea bun si de casa,trebuie inselat vreti unul mai dur sa va satisfaca; daca e dur si va trateaza ca o menajera,trebuie inselat vreti afectiune de la un baiat mai bun; dar oricum numai cu gandul la pl sunteti asta e adevarul,pacat ca sunt pritre voi si femei misto si serioase

    24
    1

  • roselyni pe 23 Mar 2013, 19:05
    amanta vs amant

    Sunt intr-o situatie in care nu am crezut ca voi ajunge vreodata,asa ca am invatat sa nu mai judec pe altii ca pot ajunge si eu ca ei!Eu sunt casatorita de 3 ani si am si un bebe de 1 an,iar el amantul are o relatie de 11 ani.Ne cunoastem de 4 ani si dessi suntem inainte de toate prieteni f buni nu putem rezista atractiei dintre noi niciodata.Am ajuns la concluzia ca voi lasa lucrurile asa cum sunt si sa se intample ce-o vrea dumnezeu cu noi....Un singur lucru mi-l doresc ca aceasta nebunie sa nu afecteze copilul in nici un fel...

    6
    1

  • silv pe 12 Mar 2013, 18:51
    amanti? hmmmm!

    Sarut mainile doamnelor! cuvantul "amanti" suna frumos in capul meu, oare pentru toata lumea inseamna sa iubesti fara inhibitii, sa poti vorbi orice, sa razi, sa plangi si sa nu te gandesti decat la clipa de fata? Daca asta e intelesul si pentru voi fetelor atunci e ok! Am 40+, mi-am inselat de catvea ori nevasta (pe care chiar o iubesc, dar tot lipseste ce era la inceput, poate pentru ca mi-a nascut un baiat sanatos si imi spala lenjeria si face curat dupa dezordinea mea? hmmm), dar niciodata n-am avut o amanta in adevaratul sens al cuvantului, cred ca ar fi frumos, totusi!

    5
    0

  • andrei pe 23 Feb 2013, 21:27
    pt astea care nu se simt iubite

    sunteti niste animale fara minte, ce suflet, ce iubire, galeti ipocrite ce sunteti?

    5
    6

  • kiwwy pe 11 Feb 2013, 13:07
    amandoi inselam

    sunt casatorita de 10 ani.am nascut acum 9 ani,un baiat,si am descoperit ca ma insela..si-a facut poze si le-a pus pe calculator,iar ghinionul lui a fost sa imi apara pur si simplu sub nas acele poze..l-am iertat.sau am trecut peste,nu a mai fost nimic bine intre noi..apoi peste inca 2 ani la fel,mesaje pe telefon..niciodata nu a lipsit de acasa,niciodata nu am considerat ca merit sa fiu inselata..si de atunci se intampla sa ii descopar in telefon mesaje...l-am inselat si eu,nu o data ci de mai multe ori,chestia este ca nu ma mai pot opri.am ajuns sa am aventuri cu 5 barbati.stiu ca si el face la fel,ma inseala...nu e bine ce se intampla,dar nu pot discuta cu el niciodata,nu vrea sa vb.ma acuza,ma face nebuna as vrea mult sa ne schimbam,sa simt ce am simtit pt el mai demult..dar el nu vrea sa mai faca nimic pt noi..la noi e grav,nu ma saruta niciodata,nu imi face complimente,nu imi spune nimic frumos.. nici macar nu dormim impreuna..asta m-a determinat sa il insel.nu a aflta ca si eu l-am inselat..imi pare rau,dar daca el nu vrea sa se schimbe,nu pot face nimic singura,am si eu nevoie de iubire,de atentie..ce sa fac?cat mai pot continua asa?va rog un sfat 00.

    8
    1

  • aly pe 8 Feb 2013, 03:32
    amant

    caut doamne ,donisoare generose discrete care se simt singure ,neiubite, nealintate de sot iubit ,si vor sa se simta bine cu un masaj erotic ,si desigur mergem si mai departe daca vreti, apropo igena si serozitate doar din bucuresti sigur nu veti regreta pupi...add alll_taw34

    5
    4

  • veronica pe 6 Ian 2013, 00:22
    tradare

    Doamne ce se scrie aici cred ca toti care se casatoresc se iubesc la inceput si dupa aia se duce de rapa totul ...O LUME NEBUNA IN CARE TRAIM.

    6
    3

  • Daniel65 pe 5 Dec 2012, 12:52
    Doresc relatii cu femei maritate

    Doresc relatii cu femei maritate, discretie deplina,ptr. ca si eu sunt insurat. Vreau sa ne incarcam bateriile reciproc. Astept sa trimiteti e-mail de contact. Cu drag,Dan

    8
    4

  • eu pe 1 Dec 2012, 11:48
    2

    Da, momentan sunt 2 barbati in viata mea, cel cu care am o relatie stabila dar care nu este mereu langa mine si inca un baiat cu 4 ani mai mic decat mine. Da, cel cu care am relatia e cel cu care ma voi casatori, si a fost si primul barbat din viata mea, Dar pustanul asta e cel de-al doilea, mi-e drag il doresc din pct de vedere carnal si atata. Si nu ma chinui deloc in situatia in care sunt, cu 2 barbati, nu am regrete sau remuscari, ma simt bine in pielea mea. Si rspect protocolul stabilit de prietenul stabil: Ce nu stiu, nu ma doare! Eu nu vreau sa stiu ce face el cand nu e langa mn si el nu vrea sa stie ce fac eu cand nu sunt langa el.

    4
    3

  • sir_modafu pe 15 Nov 2012, 13:51
    In loc sa va ganditi doar la sex...

    mai bine mai puneti mana pe o carte "analfabetelor"...Doamne e groznic cat de jos a ajuns poporul roman

    7
    5

  • alex pe 10 Nov 2012, 21:45
    @saint

    Esti de-a dreptul comnic. Du-te cu biserica ta, ia-te si te du! Intotdeauna se gasesc sa apara de astia care cred totul asa cum li se da, nu isi pun deloc intrebari, pentru ca... nu ii ajuta bibilica :))

    3
    5

  • saint pe 6 Nov 2012, 23:21
    aha

    o intrebare pt toti cei ce vot sfaturi : cand ati fost ultima oara la o biserica sa va rugati? .....incercati si o sa gasiti acolo raspunsurile voastre

    6
    3

  • eugen pe 1 Nov 2012, 15:42
    de iubire

    sal tota lumea nu am iubita amafut 1 si a foct vina mea si acum nu am si in pare rau de ea si am gasit multe fete da nu a vrut iubire nu bani si masini tota lume cind a ude de bani e nebuna eu unu nu cred in iubire de loc ca iubire e pe bani sa e sint cam nebun 26 ani iubire numa bani care nu are bani nu iubeste sa sa rde de el mai bine nu mai iubesc pe nimeni ca mai pine asa acum daca o feme in pat tot ca nebini si eu si ea sal

    4
    2

  • cip pe 31 Oct 2012, 18:19
    @creata

    Cred ca o aventura nu ti-ar prinde rau. Intotdeauna primul ramane undeva, acolo. Dar asta nu inseamna ca el e cea mai buna optiune pentru tine si pentru copilul tau. Este una dintre situatiile cand e bun de amant :) Pentru mai mult, nu ai nicio garantie ca nu e mai rau decat sotul. Daca insa crezi ca e 'alesul pentru tot restul vietii' si crezi ca merita neplacerile provocate de divort, partaj, copil.. dar pana sa fii sigura de asta, ai putea face o proba. Viata e plina de tentatii! Succes mult iti doresc.

    6
    0

  • creata pe 29 Oct 2012, 13:48
    dragostea mea veche

    m-am maritat cu sotul meu pt ca am ramas insarcinata si imi doream mult copilul,nu concepeam sa fac avort,acum avem un baietel mimunat de un an jumate,sotul meu e tare neatent cu mine,e inca copil cu capul in nori,nu ma plimba,nu imi face cadouri,nu e descurcaret,sta doar pe salariu si pe aia ii baga in masina lui,acum incep sai vad toate defectele si parca in afara de copil nu avem nimic in comun,are un serviciu tare incarcat ajunge acasa numai noaptea,iar noi atunci dormim,sex facem cam de 3 ori pe luna desi suntem tineri eu am 23 si el 24....problema mea e alta...in urma cu 6 ani am iubit teribil aveam 15 ani si am stat cu el pana la 18 ani....nu ne-am uitat de atunci,ma gandesc mereu la el,mi-se face dor,plang,ma blestem,regret...urlu de durere,mie dor mereu de el si lui de mine,foarte rar mai vorbim la tel si imi spune cat ma adora si acum si regreta ca neam despartit si ca si-ar fi dorit sa fie el tatal copilului meu.....ce sa fac cu durerea si regretul care nu ma lasa in pace?am facut o prostie acum cateva zile,l-am sunat sa il rog sa ma duca undeva cu masina caci aveam baiatul bolnavior si trebuiea sa ajung undeva f departe sa ii cumpar un medicament,am apelat la cateva cunostinte si toti mau refuzat,sotul meu ca de obicei nu imi lasa mie masina,era la serviciu,asa ca lam sunat pe el si desigur ca nu ma refuzat,am mers cu el tot drumul am vorbit de noi doi....de atunci mor sa fiu cu el sa ma culc cu el,mi-a trezit toate amintirile,ma excitat ma facut sa uit de casa mea,nu sa intamplat nimic intre noi doi absolut nimic nici macar o imbratisare,ce sa fac?nu am curajsi nu vreau sa imi insel sotul,mi-ar fi rusine sa il mai privesc,dar cu ce simt ce fac?sa treaca viata asa pe langa mine?sa traiesc doar pentru baiatul meu?si pt mine nu?de parca am trai 2 vieti...sincer imi vine sa ma vad cu el odata sa facem dragoste ca pe vremuri si apoi sa terminam orice legatura,dar ma tem ca o sa vreau mai mult si voi ajunge o femeie curva si divortata,va rog sfatuiti-ma fara sa ma criticati,caci numai eu stiu ce greu imi vine!

    8
    0

  • Cip pe 26 Oct 2012, 01:38
    @ Carmen

    Oameni diferiti vad lucrurile diferit. Toti ne imaginam diferite scenarii, mai mult sau mai putin 'iesite din comun'. Ceea ce pentru tine e exagerat, altii practica de multi ani ( de exemplu Swingul ). Prin urmare mai bine i-ai spune ca nu ti-ar place asta si ai incerca sa vezi ce anume si-ar dori sa faceti impreuna. Si eu mi-am imaginat cum ar fi sa practic cu sotia swing :) Nu cred ca as putea, dar cine stie, viata ne rezerva multe. In concluzie, singura chestie e ca prietenul tau a avut curajul sa iti spuna, ceea ce e de apreciat. Daca tu te prefaci ca il intelegi, el se preface ca e totul ok, o sa ajungeti la o ruptura greu de remediat. Succes !

    6
    1

  • Carmen pe 22 Oct 2012, 23:44
    As vrea un sfat

    Am o relatie de 2 ani jumatate care pana acum a decurs normal si frumos. Eu nu l-am inselat niciodata pe el, nici macar nu m-am gandit vreodata la acest lucru si sunt foarte sigura ca nici el nu a facut-o. Discutatam foarte mult si liber dar discutia de azi pur si simplu m-a socat: discutam despre amnti si relatiile extra conjugale cand el mi-a spus ca ar accepta sa am o aventura de o noapte daca eu as simtii nevoia si ca ar fi normal ca amandoi sa facem acest lucru daca aventuriile nu ar degenera intr-o relatie. Pt a-l trage de limba l-am aprobat dar de fapt eu una nu as putea face asa ceva si nici nu as putea accepta sa fiu inselata. Ce parere aveti? Sunt foarte confuza....

    2
    0

  • Cip pe 14 Oct 2012, 22:15
    ce de judecatori...

    Sunt casatorit de 3 ani doar. Imi iubesc sotia, dar din pacate cred ca am un apetit sexual mult mai mare decat al sotiei. Asa a fost dintotdeauna, insa am facut pasul casatoriei deoarece ea mi-a oferit alte satisfactii, iar sexul a devenit mai putin important in acel moment. Acum chiar ma simt jenat ca eu vreau, iar ea spune ca nu ma mai satur :) . Sexul se intampla maxim saptamanal, ceea ce pentru mine e prea putin. Avem o fetita pe care o iubesc, imi iubesc sotia, dar totusi ...as vrea o amanta. Timpul trece, curand o sa fim batrani, mai repede decat gandim :). Si mai lasati-ma cu 'Domnul a spus.'. Iata un motiv pentru care barbatii cauta amanta....

    7
    0

  • fara nume pe 5 Sep 2012, 12:37
    sex

    pai daca doriti va pot ajuta eu intra pe ad meu si treaba e ca si rezolvata grigore_boss2000

    5
    2

  • Luci pe 5 Sep 2012, 00:02
    vreau sa am o aventura cu un barbat insurat

    Am o relatie de 8 ani, frumoasa la inceput si cu napadai acum. Este f rece in ultimul timp si cred ca ma inseala de cativa ani. Se comporta urat cu mine si nu sunt pt el decat menajera lui desi nu suntem casatoriti. Sunt f dezamagita de aceasta relatie, nu vreau o alta pt caci am cam suferit in aceasta dar mi s-a propus de un tip cunoscut dar casatorit, fara copii, sa am o aventura, doar ca sa mai ies din amorteala. Nu stiu ce sa fac, nu am fost niciodata de acord cu acest tip de aventuri si nu mi-am imaginat ca as putea vreodata sa ma vad cu un barbat insurat,dar pt ca nimic nu mai este corect in aceasta lume as vrea sa incerc.ce parere aveti?si asta nu pt ca nu as putea gasi alt barbat dar nu vreau decat o aventura cu el si asta pt ca ne cunoastem.

    19
    7

  • geo pe 4 Sep 2012, 02:39
    PUTE PAMANTUL

    Courve tata ,dar kurve rau, mai sunteti multe putorile dracu? Binenteles ca va gasiti scuze mereu!

    13
    11

  • Q pe 4 Aug 2012, 16:19
    imoral dar practic

    Imoral este faptul ca incalci constient un juramant sacru , una din cele zece porunci,imoral este faptul ca iti umiliesti tatal copiilor tai,imoral este ca trebuie sa joci la doua capete .Dar pentru un penis merita sa risti o casnicie cu consecintele care vin dupa divort asta este partea practica placuta sau neplacuta Adevarat ca dupa casatorie ,femeiea devine o anexa ,spala,gateste,lucreaza pentru un salariu,naste copii,ii creste cu rabdare si mult efort,si este folosita ca un obiect sexual Sunt destule femei casatorite care cauta placerea sexuala si pe cea emotionala intr-o relatie extraconjugala Cred ca aceasta problema are o solutie dialogul sincer si in ultima instanta divortul de comun acord

    7
    1

  • Lidia pe 1 Aug 2012, 15:29
    amantii

    Se pare ca exista un procent destul de mare de relatii in care exista si a -3 pers.....e dureros si totusi real.

    6
    1

  • kris pe 24 Iul 2012, 17:47
    De ce se racesc soti?si nu mai este Iubire,,

    Vreau un sfat sunt foarte necajita nu mai pot lupta nu mai am putere sunt casatorita de 4 ani si impreuna de 12 ani..si avem un baietel de 2 ani jumate.. Sotul meu sa racit ff mult nu mai zice te iubesc nu mai comunican nu mai avem relatie intima de mult …Iam zis ce are ce se intampla are pe al cineva de ce sa racit ..mia zis ce am sunt nebuna ca sunt obosit de la munca ce ca mise pare mie ,dar nu este asa eu simt si durerea este ca ma facut felu lui asa rece sa ma racesc de el sa se duca iubirea noastra de ce oare?...ce sa fac sa mai fie dragoste ,iubire cuvinte frumoase de ce se racesc 2 oameni care sau iubit fff mult...?Ajutatima cu un sfat va rog:(

    7
    0

  • galina pe 20 Iul 2012, 12:27
    chiar si peste 10ani nu poti uita prima iubire

    sa intimplac cu ceva timp.sint casatorita de 6ani am o fetita de 5ani.dar nici cind nu mam gindit ca ma voi intilni cu prima iubire peste 10ani....sa intimplat atunci cind aparuse probleme de familie,eu cutam un sprijin,mai degraba un sfat.....miam deschis un sait si nu a trecut mult timp a aparut el.........cel ce lam iubit la nebunie dar nicicind nu iam spuso finca eu eram mindra vroiam ca cineva sami spuna mie lucruri de genul asta.....cind ii vazusem poza mi sa facut rau nu vroiam nimic..crezind cai un vis..el era casatorit dar nu avea copii......neam intilnit dupa 10ani ne priveam in ochi si eu intelegeamca el afost este si va fii dragoste mea.....dar nu pot face nimic finca sint casatorita........acum stau numai cu gindul la el si el la mine..ne mai sunam dar nustim cum ar fii mai bine;;;;;;;;;;;;DE ACEIA ACUM CER UN SFAT CINE POATE SAMIL DEA,,,,,,,CUM SA PROCEDEZ SA FIE MAI BINE,,,,,,,,,,,,,

    6
    1

  • curvina pe 19 Iul 2012, 19:33
    lungimea

    lungimea conteaza

    5
    7

  • marina pe 11 Iul 2012, 14:49
    niciodata sa nu spui niciodata

    M-am casatorit cu un barbat pe care credeam ca il iubesc cu adevarat, dar era doar chestia de apreciere: baiat bun, de casa, ii plac copii, iti ofera o siguranta, etc. Dragostea adevarat cu fluturi in stomac si toate celelalte a venit la 'batranete', dupa ani de casnicie cand nu-mi imaginam ca voi ajunge in situatia asta. Le condamnam pe femeile care faceau asa ceva. Adevarul cel mai crud e ca nu a fost vorba de sex nici o clipa, chiar daca s-a intamplat si asta , ci o dorinta de a fi cu sufletul langa el. Daca ma tinea in brate eram cea mai fericita femeie din lume. Totul s-a terminat brusc si urat pt. ca doar eu am simtit asa ceva, la el a fost doar o aventura. Ma bucur ca s-a intamplat asa pt. ca altfel as mai fi continuat. Dragele mele nu va lasati inselate de ochii care va patrund in suflet, pt. ca durerea e mare si fizic si psihic. Aveam stari de voma cand il vedeam, imi amortea mana stanga si simteam durere in piept. Ma gandeam la el in fiecare secunda. Am mai avut prieteni si chiar pt. sotul meu nu am simtit niciodata asa. Parca in el era o alta persoana, iar eu pe aceea o vedeam. Am primit o lectie f. dura. Asa ca merit tot ceea ce mi s-a intamplat, chiar daca nu l-am uitat( asa ceva nu se uita niciodata) nu vom mai putea sa fim impreuna, pt. ca mi-am dat seama de ce om rece m-am indragostit. Cand ne vedem imi evita privirea si daca imi raspunde inca mai tinde sa ma jigneasca, mai ales decand si-a luat nevasta. Imi doresc sa o iubeasca sincer si sa fie fericit, pt. ca nu vreau sa-l mai vad vreodata.

    1
    4

  • Nicu pe 9 Iul 2012, 14:24
    vreau sa te cunosc

    Eu am cunoscut multe fete dar inca nu am intilnit marea dragoste care sa ma indragostesc cu adevarat ,si i-mi doresc enorm ,nu mai pot rezista de unul singur ,daca esti o doamna draguta fara obligatii pina in 40 ani din iasi lasa un mesaj .id mes popovici_neculai

    3
    1

  • ion pe 16 Iun 2012, 02:41
    durere mare

    ne-am cunoscut la 15 ani si de atunci suntem nedespartiti. acum avem 33ani, 7 ani de casnicie si un copil de un an si 6 luni. a fost singura femeie din viata mea si am fost singurul barbat din viata ei. de aprox o luna am fost socat sa aflu ca are un amant. lovitura de gratie a fost faptul ca il iubeste si il doreste pe acest om si nu poate renunta la el. a spus ca in timp ceva in ea a murit si nu mai e atrasa de mine. totusi ma iubeste si vrea sa cstem copilul impreuna. spune ca ar vrea sa incercam sa mergem impreuna mai departe, desi acum e complet derutata si nu vede viitorul, dar in acelasi timp nu poate renunta la cealalta relatie, si eu ar trebui sa las timpul sa treaca si sa ignor unele "chestii" . inca nu imi vine sa cred ce se intampla pentru ca am iubit-o si am dorit-o doar pe ea si era tot ce aveam nevoie, impreuna cu copilul ptr a fi fericit. sigur ca de cand s-a nascut copilul au venit si probleme noi, dormeam cu copilul intre noi, eram obositi, nu ne mai atingeam si nu prea am mai avut intimitate. nu inteleg cum nu poate vedea in viitor daca stie ca nu poate renunta la cealalta relatie, cum poate sa imi ceara sa ignor unele chestii, cum poate sa ma iubeasca si pe mine si sa isimdoreasca sa ne crestem copilul impreuna daca nu renunta la el? sunt convins ca au fost niste partide extraordinare dincolo, si trairi total noi ptr ea, care au dat- o peste cap si de aici toata iubirea asta ptr el. ea spune ca a gasit intelegere si respect si ca nu sunt probleme si discutii in relatia lor care are minim 6 luni....nici nu poat fi ptr ca este o relatie intre 4 pereti, fara probleme reale de zi cu zi, o relatie in care ced ca sexual se simte f satisfacuta, si asta o orbeste.

    10
    1

  • anonim pe 13 Iun 2012, 15:20
    mentalitatea

    ce parere aveti de barbati care platesc pt stiile lor sa le penetreze alti? nu credeti ca s ar evita multe neplaceri daca am fi mai intelegatori uni cu ceilalti? mai eu cred ca ar fi ceva normal ca noi soti ce suntem sa lasam ca dreptu la fericire sa aibe prioritate in fatza ambitiilor orgoliilor ca pana la urma si acel amant de l gaseste sotia e greu de gasit pe placul ei, iar ea fara el nu mai e in apele ei ca eu ca sot poate nu o mai satisfac din motive oarecare stim bine nu dati mi raspuns va rog

    2
    1

  • woman quark pe 23 Apr 2012, 14:52
    OARE TOTE SUNTEM INFIDELE?

    Sunt uimita cu cata non salanta va postati aventurile sexuale extraconjugale.pentru voi orgasmul este firul rosu al existentei.Continuati sa traiti intr-o realitate virtuala ipocrita si duplicitaraA=ti uitat de juramantul sacru,va umiliti sotii si copii Acceptati sa deveniti un obiect sexual ,va murdariti sufletul si corpul Va calcati in sperma propria demnitate.Cat de mizerabil este faptul ca i-ti saruti copii cu aceasi gura care a fost folosita de amant pe post de vagin Atunci cand sotul nu te mai satisface sexual exista solutia prevazuta si in codul familiei-divortul-Dar cele mai multe dintre voi alegeti sa va fie bine ;unul cu malaiul si celalat cu f..utaiul In toate familiile de pe planeta asta dupa casatorie se instaleaza rutina pentru ca apar alte prioritati mai importante decat sexul Pe amant nu il intereseaza ratele,hrana zilnica,educatia copilului,etcPersonal va doresc orgasm multiplu ,iar sotilor vostri idioti le spun ca-si merita soarta Eu sunt una din acele femei care a divortat la 28 de ani cand am constata ca sotul ma considera menajera dar mi-am respectat principiile morale

    14
    6

  • dana pe 11 Ian 2012, 07:50
    am un amant

    deci ne cunoastem de mult timp fiind prieteni de familie.Eu am ajuns sa-l iubesc mult dar ma framanta urmatoarea situatie;iubitului meu ii este foarte teama sa nu se afle de relatia noastra spunandu-mi ca ne este foarte bine asa in plus eu am familie si nu si-ar dori ca lumea sa spuna despre el ca a spart o casa.Dar in acelasi timp ma vrea aproape de el tot timpul Ce credeti de aceasta gandire a lui

    10
    3

  • dana pe 11 Ian 2012, 07:45
    am un amant

    Sunt casatorita si am 2 copii la facultate.De 6 ani sotul meu sufera de o boala psihica numita psihoza maniaco depresiva.Din aceasta cauza relatiile noastre s-au mai racit.Eu continui sa am grija de el sa nu-i lipseasca nimic. De un am am inceput o relatie cui un coleg de servici caruia i-a murit sotia. Ne intelegem foarte bine si petrecem mult timp impreuna.Ei doi se cunosc de mult timptimptimptimptimp noi fiind si prieteni de familie de cand traia sotia lui.

    9
    2

  • anonima pe 19 Dec 2011, 21:37
    dragoste interzisa

    Da.Un subiect interesant....Pot sa spun ca si eu mi-am inselat sotul dar a meritat-o cu virf si indesat si o merita din plin.NU REGRET NIMIC.Defat noi cind la-m luat de ne-am casatorit stia ca nu-l iubesc ia-m si zis chiar.Bun a urmat casatoria.CINE FACE CA MINE CA MINE SA PATEASCA!Nu rideti.Ca e de plins.Am iubit un om superb 3 ani si 4 luni apoi dintr-o data nu a mai venit la mine;am aflat tirziu de ce.inainte cu o seara ne cam certasem si am crezut ca a pus punct dar apoi sa aflu ca tatal lui a avut un accident f grav.Nu stiam si imi pare f rau acum platesc greseala mea deatunci.Nu la-m cautat stiind ca neam certat crezind ca gata totul sa sfirsit.In 3 zile ma-m luat cu sotul meu.Deci cu ala am vb atita timp si cu barbatumeu in 3 zile ne-am luat;Faina treaba....Dar vedeti voi atunci cind te casatoresti din ambitie si cu cnv care nu-l iubesti ajungi de iti blestemi zilele...viata toata.Am dus o viata de calvar;nu era iubire....dragoste......nu stia sa vb frumos in casa;vb fff urit asa era la ei acasa asa a fost invatat asa a facut in casnicia lui.Este un barbat care macar 1 data pe an sa aduca o floare nu imi da,un sot care mai bine de nu ar exista;cind e ziua mea nu-mi cumpara macar o ciocolata sau sa zica LA MULTI ani nevasta ca am un copil cu tine;nici macar atit;da spune dar numai cind ai bat apropo.In toti acesti ani a avut amante de nici par in cap nu mai am.Venea acasa mort de biat...tot el facea cearta in casa,ajunsese sa nu-i mai placa mincarea etc nimic....+ ca luam bataie eu si copilul;ma intilneam pe strada cu cunoscuti....prieteni...imi spunea ca asi povestea casa;nu aveam ce ai face;nu era si nu este un om COMUNICATIV cu noi in casa;De 2 ani si cv.am cunoscut pe cineva;ma stia demult eu pe el la fel;dar soarta a facut in asa fel incit sa vedenim prieteni apoimai mult;il iubesc extrem de mult;pot spune ca e sufletul pereche dar,ma uimesc pe mine din cauza celor intimplate din viata mea deatitia ani aprox.zi de zi cu sotul meu in casa am ajuns sa ma cert cu astalalt;ne impacam iar ne certam;devina era gelozia;Stia despre mine tot;ne-am despartit nu demult;cam acum nici o luna si aveti cuvintul meu imi lipseste;sotul vin de la munca nu vorbim....nimic.......nu mai conuma alcool acum dar are alte prostii in cap;dormim separat.Sunt multe de zis;Ma simt f singura.......pustiita;simt ca trec anii degeaba fara o imbratisare si fara a te trezi dimineata linga cnv.drag.Vreau sa simt ca traiesc sa fiu iubita.NU VA CASAT.NICIODATA DIN AMBITIE sau PENTRU AVERE.Ajungeti de va plingeti zilele ca mine.Au fost momente cind am mers in baie sa-mi pun streangul de git.Am fost salvata la timp;ultima data cam greu.....Sotul nu vr divort;mi-a zis ca daca divortez merge la judecatorie si baga cutitul in mn;el face 20-25 ani puscarie dar eu sunt la 2 m sub pamint;asa ca stau de frica pt ca e nebun tare.Numai o luminita ma-r scapa;de as putea face cumva sa trec granita sa plec asa scap si eu de calvar.Pe fostul il voi cauta curind sii voi cere iertare.Stiu am gresit recunosc dar....a fost ceva ce numai mintea mea atunci a putut sa judece in acel moment;E greu cind treci pe linga pers.iubita pe strada si il vad.....ne salutam...si ne aruncam priviri....f greu;sufletul e distrus.

    6
    3

  • stan adrian pe 28 Nov 2011, 02:14
    salutare

    n-am vazut pina acum , ce am citit aici o prostie mai mare nici nu poate sa existe de ce te mai casatoresti daca doresti alt barbat stai singura si te distrezi pe de o parte mai fc si pe altul sa sufere dupa parerea mea toate femeile sunt mincinoase si numai sa insele atita stiu de asta ramin singure pt ca isi merita soarta

    7
    4

  • Nicole pe 26 Nov 2011, 19:17
    Atractie irezistibla

    Am 32 de ani, sunt casatorita de 7 ani si chiar nu stiu cum am ajuns sa imi insel sotul...Cred ca doresc sa fiu dinou in centrul atentiei, sa ma simt atragatoare..Nu stiu cine e de vina, pentru ca daca el nu mi-ar fi spus ca sunt extrem de sexy, ca vrea sa ma scoata la o cafea nu s-ar fi intamplat nimic...Problema este ca e si el casatorit, iar eu am o fetita de 6 ani. Este coleg de la munca si ne vedem in fiecare zi cel putin 10-15 min.Eu ii repartizez munca pentru teren si trebuie sa vb. la telefon chiar si de mai multe ori pe zi...ceea ce face si mai dificila situatia.Inca nu stiu ce simte el pentru mine, dar eu m-am indragostit cu siguranta de el si sunt cu "capul in nori" iar el stie cu siguranta asta...Colegii de birou au inceput sa isi dea seama de ce se intampla pentru ca privirea lui parca trece prin mine.Ieri una din colegele mele de birou ne-a surprins cand ne pupam.Evident ca nu a zis nimic, decat scuze...Dar eu ma simt ingrozitor. Sexul este incredibil, dar cred ca trebuie cumva sa ma retrag din relatia asta pana nu vom suferii cu totii...Cum sa fac oare sa il uit?Imi propun in fiecare zi sa-i spun dar cand apare nu pot sa-i rezist si stiu ca o sa regret.Ce sa fac oare??Mai este cineva in situatia asta incredibila in care sunt eu?

    7
    8

  • tasca gabi pe 1 Sep 2011, 20:33
    nu fiti triste

    eu nu concep,nu ma vad,nu suport nu vreau si nu cred ca ma voi duce in viata mea cu alt barbat!imi iubesc sotul atat de mult,ca simt ca zbor,ca mor,ca ma sufoc,ca renasc,simt tot ce as fi sperat vreodata de la viata sa simt,avem 16 ani de cand suntem impreuna,de la 15 ani eu,17 el,avem 2 copii impreuna,ne mai si certam,ne impacam,dar nu putem trai unul fara celalalt,am avut si probleme,dar nimic nu ne poate face din lumea asta sa ne despartim!va doresc tuturor femeilor o casnicie si o fericire asa cum o am eu!iubiti si sa fiti iubite!

    16
    3

  • denysa pe 1 Sep 2011, 01:21
    Inimi nu ii poti porunci.......

    Din pacate trec si eu printro situatie similar...... eu sunt singura....el cu sotie si copil.ce-l mai dificil este ca eu sunt nasa de botez la copilu lui....ne cunostem de foarte multi ani,de cind l-am cunoscut am simti fluturasi oin stomac,muti ani nu sa intimpat nimic intre noi chiar daca de fiecare data cind ne intilnea ne mincam unu pe altu din priviri,imi era din ce in ce mai greu sa stau linga el cind aveam intilniri familiare....a trecut asa 3-4 ani suportam foarte greu durerea in inima mea....pina intro zi cind el m-a sunat,,,vrea sa ne intilnim sa stam de vb....a venit ziua ce-a mare in care amindoi am stat de vb si am spus fiecare ce a avut in suflet si cit am suferit amindoi.afost ce-a ai frunoasa zi din viata mea si a urmat multe.........dar cu timpu m-a simteam din ce n ce mai vinovata,noi nu mai pteam contino asa,, chiar daca el cu sotia lui nu se inteleg bine deloc,stau impreuna doar pt copil.el vrea sa desparta de ia,eu nu l-am lasat chiar daca m-a doare enorm.m-a gindesc la copilas lui cit o sa sufere....finutul meu scump nu merita asta din partea mea..........si m-a gindesc si la ia...pt ca noi doua sunte bune prietene....m-a simt foarte vinovata de situatia asta,chiar daca vad in fiecare zi ca i-ei doi nu sunt fericiti amindoi.....continom sa avem intilniri familiare...el m-a suna in fiecar zi si imi aminteste ci de mult m-a iubeste si ca el nu mai rezista fara mine......un timp am incetat sa n vedem doar noi doi...ne-am intilnit toti la reuniuni familiare..nu stiu cit timp o sa mai suportam amindoi durerea asta.ne chinuim amindoi,dar ce am putea face??.eu in fata la toata lumea sunt nasa la copilu lui........asa dragi mei inimi nu ii poti porunci ce persoana sa iubeasca.

    11
    2

  • oana pe 8 Iul 2011, 09:34
    ce sa fac?

    casatorita de 14 ani. am intalnit un barbat care ma atrage foarte tare. inca nu a fost nimic intre noi . ne-am intalnit la o cafea. de cand l-am intalnit nu mai am liniste. simt ca nu mai suport. el vrea sa ne mai vedem. stiu ca nu e bine. ma atrage atat de mult. nu stiu cum sa fac sa rezist sa nu cedez. mi-e teama. e prima data cand mi se intampla asta.

    11
    3

  • Anonim pe 18 Iun 2011, 02:02
    Iubesc pe cine nu trebuie

    Foarte interesant subiectul, inainte de a judeca de ce inselam sau suntem inselati, trebuie sa realizam ca ambele parti din relatie gresesc cu ceva, nu exista sa fie numai unul vinovat. Am o relatie si eu, un baiat cum nu se poate mai fidel, devotat, cuminte si sufletist...il insel...il insel cu alt baiat care are la randul lui prietena, mi se pare un lucru foarte foare josnic, pentru ca tipul o iubeste iar eu m-am indragostit de el...de la inceput am hotarat sa avem doar o aventura sa nu ne parasim nici unul partenerul, dar au intervenit sentimente, sentimente pe care le am doar eu,practic eusunt calul de bataie al lui, cand nu e ea sunt eu...inclocuitoarea, niciodata nu mi-am imaginat sa ma simt atat de josnic pt ca ma indragostesc de fructul interzis, si sa l-am inselat pe prietenul meu pentru ca nici macar nu vrea s afacem sex, asta e motivul, fuge de mine i se pare ciudat daca o data la nu stiu cat vreau s ao facem...nu pot sa spun ca ''amantul'' este stralucit la pat dar stiu ca imi dorsc nespus sa simta pentru mine macar pe un sfert din ce simt eu pentru el..As vrea s arenunt sa imi vad de drumul meu sa il las sa fie fericit alaturi de perehea lui...dar mi-e greu pentru ca doar cand ma gandesc la el mi se accelereaza respiratia si dorinta de a-l mai avea macar odata...

    6
    1

  • ana pe 1 Iun 2011, 00:47
    si eu

    cu tot regretul, dar si eu sunt o persoana pe lista..IADULUI :) Sotul meu este un "baiat bun" dar nici pana in ziua de azi nu inteleg de ce m am casatorit cu el. ce a fost in capul meu.Nu e frumos, nu e educat si nu are nic bani.(Nu vreau sa par fitoasa, dar prin educat ma refer la faptul ca este un om de pe santier, care nu poate sa duca nici o conversatie cu vechii mei prieteni) Problema e ca avem o fetitza minunata care il ador. Si pt. mine. Eu ma tot mint ca il iubesc, dar in sufletul meu nu e deloc asa. Insa nu pot vb. cu nimeni despre asta. Noul meu job imi da toate satisfactile care nu le am in casnicie, sunt inconjurata de colege "stilate" si ma simt bine. De fapt eu pana sa ma marit, am avut o viata superba, eram frumoasa si ma "invarteam' in locuri si anturaje la fel de stilate. Dupa ce m am maritat toate s au dus. Ce ma doare cel mai mult este ca A SI FI PUTUT AVEA MULTE... Asa stau de la un salar la altul, fara casa, fara masina si cu multe datorii. Si asa ...am ajuns sa il insel. Tot cu un fost iubit de al m eu. Nu pot sa zic ca il iubesc, dar imi ofera multe satisfactii. In primul rand imi place ca este uin om cu care am ce vb, un om sigur pe el si care obtine ce vrea si pur si simplu imi place compania lui.. dar si cadourile lui.

    3
    3

  • Alina pe 26 Mai 2011, 07:09
    aoleu

    Mai fetelor, pe ce lume traiti? De cuvantul aventura nu a-ti auzit? Eu tocmai am planuit o escapada cu un barbat insurat ce este si mai mare decat mine cu 25 ani, dar arata grozav tipul si imi provoaca senzatii cum nu am mai trait, desi nu am facut nimik, inca ....... Treaba este ca senzatia este reciproca si eu nu vreau sa ratez asa ceva sub nici o forma. Bineinteles ca nu am de gand sa ma bag in familia sa, omul are copii, ne facem damblaua si apoi fiecare se intoarce la viata sa. Credeti ca sotii sau prietenii vostrii nu incearca nimik?

    13
    4

  • olena pe 4 Iul 2009, 18:44
    Pentru ANA (23iun2009)

    Draga mea daca ai sti cita dreptate i-ti dau, deoarece, aproape in aceeasi situatie ma aflu si eu. E cumplit sa iubesti la disperare, sa suferi, sa realizezi ca poate nu chiar merita sa oferi atita dragoste si totusi sa nu poti renunta, crezind ca se termina lumea daca nu ai mai fi cu el macar citeva clipe. La fel ca si tine am ajuns dependenta de el si nu pot sa-mi imaginez viata fara el. Cine nu a trecut prin asa ceva ,v-as ruga sa nu judecati pe altii. NICIODATA SA NU SPUNETI.............NICIODATA.Ana daca vrei sa vb. mai multe, m-as bucura sa-mi dai ID tau. Ai grija de tine.

    6
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod