Horoscop: Semne că nu ştii cum să menţii o relaţie, în funcţie de zodia ta

Ai senzaţia că orice ai face, tot nu reuşeşti să găseşti bărbatul potrivit şi să ai o relaţie stabilă şi împlinită? Zodia ta îţi arată unde greşeşti. Iată care sunt:

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Semenele care îţi arată că nu ştii să menţii o relaţie sunt legate de stările tale emoţionale alternante şi adesea contradictorii. Poate fi bulversant pentru un bărbat să încerce să-ţi ghicească emoţiile şi să se teamă de reacţiile tale. Acesta este motivul pentru care ai putea avea numeroase relaţii eşuate.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă vrei să fii cea care ia întotdeauna deciziile, atunci vei avea cu siguranţă probleme în relaţiile amoroase. Bărbaţii se simt adesea răniţi în orgoliu dacă li se spune ce să facă şi mai ales dacă li se impune. Acesta este un semn important, care îţi arată că nu poţi menţine o relaţie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În cazul în care ai pretenţii foarte mari de la ceilalţi şi în special de la partenerul de viaţă, atunci ai putea avea probleme serioase în a menţine o relaţie. Poţi fi greu de suportat atunci când susţii cu încăpăţânare ca totul să fie cum vrei tu, dar şi în cazul în care eşti foarte reticentă la schimbări.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă nu ai chef să-ţi asumi responsabilităţi şi nu ştii să faci compromisuri, atunci cu siguranţă ai probleme în a menţine o relaţie. Eşti predispusă la un comportament imatur, ceea ce nu te ajută să pui bazele unei relaţii solide.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă îţi faci iluzii şi planuri de nuntă de la începuturile oricărei poveşti amoroase, poţi avea probleme în a menţine o relaţie stabilă, de durată. Cei mai mulţi bărbaţi se tem de ideea de căsătorie şi de faptul că şi-ar putea pierde libertatea, iar dacă mai sunt şi presaţi, atunci clar intră în panică.

Leu(22 iulie - 22 august)

Faptul că nu eşti dispusă să renunţi niciodată atunci când îţi susţii o idee şi convingerea că deciziile tale sunt întotdeauna cele mai bune ar putea să-ţi indice incapacitatea de a manţine o relaţie stabilă. Pentru ca o relaţie amoroasă să fie reuşită, ambii parteneri trebuie să ştie când să cedeze, altfel fiecare discuţie în contradictoriu se poate transforma într-o ceartă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pari mereu nemulţumită de ceea ce fac alţii, iar asta îl vizează aproape întotdeauna pe iubitul tău? Dacă nu îţi poţi ţine în frâu tendinţa de a critica, este un semn serios că relaţiile tale amoroase au de suferit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă eşti dispusă să accepţi orice condiţie pusă de un partener amoros, demnitatea ta poate avea de suferit şi poate fi un semn serios că acesta este motivul pentru care relaţiile tale nu rezistă. Trebuie să-ţi stabileşti principii stricte, de la care să nu te abaţi şi pe care să le faci respectate într-o relaţie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tendinţa ta de a domina şi de a te impune ar putea fi un motiv pentru care nu poţi menţine o relaţie. Pentru ca un cuplu să fie solid şi să reziste indiferent de provocări este necesar ca ambii parteneri să fie maleabili şi să ştie când să cedeze.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te plictiseşti foarte repede de un partener şi eşti convinsă că dragostea a dispărut pentru că nu mai ai acei fluturi în stomac la fel ca la început? Acestea sunt semne care îţi arată că nu ştii cum să menţii interesul viu în cuplu şi că nu eşti dispusă să contribui la maturizarea unei relaţii.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Exprimarea sentimentelor este destul de dificilă pentru nativii din capricorn. Dar dacă preferi să taci decât să-i spui partenerului ceea ce simţi cu adevărat în anumite momente, este posibil să apară tensiuni şi frustrări care să ducă la ruperea relaţiei. Iar acesta este un semn că nu ştii cum să menţii o relaţie stabilă şi solidă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În cazul tău, principalul semn care îţi arată că nu ştii să menţii o relaţie este obsesia de a deţine controlul şi de a avea întotdeauna dreptate. Nu poţi întemeia o relaţie stabilă şi solidă dacă nu ştii să respecţi opinia celuilalt şi dacă vrei să fie mereu aşa cum îţi doreşti tu. În cazul tău, discuţiile în contradictoriu pe orice temă pot degenera în certuri serioase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod