Horoscop: Regula contrastelor care se atrag. Zodia ta opusă şi compatibilitatea

Descoperă care sunt cele şase cupluri de zodii opuse şi cât este de reală regula contrastelor care se atrag, în astrologie.
1 din 7

Berbec - Balanţă

Zodia opusă berbecului este balanţa. Compatibilitatea dintre aceste două semne este foarte bună, tocmai datorită faptului că sunt foarte diferite, Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte, planeta războiului, iar balanţa, un semn de aer, este guvernată de Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii.


Forţa şi hotărârea berbecului compensează caracterul oscilant al balanţei, iar blândeţea şi nevoia de echilibru a balanţei temperează impulsivitatea berbecului.

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Dyutza_003 pe 24 Feb 2013, 08:54
  Buna

  Nu cred in compatibilitatea zodiilor, deoarece in viata mea, totul a fost invers. Cu zodiile cu care ar trebui sa ma inteleg bine, dupa horoscop, nu m-am inteles deloc, n-am avut relatii bune cu acei oameni, iar cu cele, despre care se spune ca trebuie sa ''fug", m-am inteles perfect :) Deci, depinde de oameni, de educatie, de felul tau de a fi, si nu de zodii. Poate ca este ceva adevar, dar nu-mi plac generalizarile.

  7
  1

 • bancu gabriela-carmen pe 22 Feb 2013, 23:20
  horoscop

  buna seara,multe felicitari,imi place nespus de mult site-ul dvs,va urmaresc de multi ani dar azi este prima oara cind imi exprim simpatia fata de dvs.Va multumesc mult si wekend placut tuturor cititorilor si dvs in mod special,,,

  4
  0

 • deea-deel pe 22 Feb 2013, 09:22
  completare

  Importanta este compatibilitatea intre femeie si barbat, intre sufletul unui barbat si sufletul unei femei... E foarte important sa fii bine inteles, am spus bine...Noi, femeile nu suntem intotdeauna bine intelese...Evident, daca din start ni se pune "o eticheta"... Despre compatibilitatea intre femeie si barbat se poate vorbi dupa multi, multi ani de trai in comun, la bine si la rau, abia atunci poti vorbi daca exista sau nu acea compatibilitate...

  7
  0

 • Dana pe 21 Feb 2013, 20:47
  NU CRED IN COMPATIBILITATEA RAC-CAPRICORN !!!!

  Cred mai degraba in compatibilitatea intre zodiile de apa !!!! Desi nimic nu e batut in cuie. Sunt OAMENI si OAMENI !!!! Totul e sa gasesti o persoana cu care sa poti comunica si sa ai mai mult decat SEXUL ceva in comun. Sa va lege Intai o prietenie puternica si apoi vine si dragostea !!!!!

  1
  6

 • deea-deel pe 21 Feb 2013, 11:07
  Compatibilitate femeie-barbat

  Nu cred in horoscop si mai ales compatibilitatea intre zodii...Totul e relativ... O relatie rezista daca intre cei doi exista dragoste, respect, comunicare, toleranta, incredere...Comunicarea nu este o strada cu sens unic... E atat de bine sa iubesti si sa fii iubita, sa respecti si sa fii respectat, sa intelegi si sa fii inteles, sa ai incredere in cel de langa tine, practic, totul trebuie sa fie reciproc...nimic superficial.. Doar.iubirea matura ofera securitate emotionala... "O relatie fericita inseamna munca"...

  9
  0

 • eu pe 20 Feb 2013, 21:50
  taur-scorpion

  am o relatie cu un scorpion de 5 ani. ne iubim mai mult ca niciodata.exista si momente tensionate ca in oricare alta relatie.dar de fiecare data am trecut peste .opusi dar foarte apropiati.cel; putin in cazul meu.

  6
  0

 • Ionica pe 20 Feb 2013, 14:55
  cerere

  dar nu gasesc rac cu scorpion daca ati putea sa- l dati

  2
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod