Horoscop: Din ce zodii sunt bărbaţii care se îndrăgostesc rapid de tine

Ai zice că fenomenul îndrăgostirii este unul pur întâmplător, dar astrologii sunt de părere că legăturile magice care se leagă între două persoane au mare legătură cu semnul lor zodiacal. Aşadar, citeşte predicţiile pentru zodia ta şi descoperă care sunt cele mai predispuse zodii să se îndrăgostească de tine!

Cândtu eşti din zodia Vărsător

Atragi ca un magnet nativii zodiilor: Capricorn, Gemeni, Săgetător

Nativul din Capricorn este atras de viziunea ta idealistă asupra lumii, el fiind mai pragmatic şi mai raţional. Cu nativul din Gemeni vei lega o prietenie sinceră, vă potriviţi din toate punctele de vedere, râdeţi unul la glumele celuilalt şi puteţi conversa ore întregi fără să vă plictisiţi. Nativul din Săgetător se va îndrăgosti de firea ta nonconformistă.

Cândtu eşti din zodia Peşti

Atragi ca un magnet nativii zodiilor: Săgetător, Rac şi Balanţă

Bărbatul născut în zodia Săgetător se va îndrăgosti iremediabil de bogăţia emoţiilor pe care le simte în preajma ta. Reuşeşti să-i creşti adrenalina cu furtuna de emoţii pe care le experimentezi şi le împărtăşeşti cu el. Nativul din Rac simte că în sfârşit a întâlnit femeia care îl poate iubi cu intensitatea de care el are nevoie. Cel din Balanţă îşi dă seama că ai o viziune idealistă asupra iubirii şi îi trezeşti instinctele romantice.

Cândtu eşti din zodia Berbec

Atragi ca un magnet nativii zodiilor: Scorpion, Leu şi Săgetător

Nativul din Scorpion este atras de energia ta şi de entuziasmul cu care îţi trăieşti viaţa. Cel din Leu simte că între voi doi se poate naşte o pasiune puternică, tot datorită atitudinii tale entuziaste. Bărbatul născut în Săgetător găseşte în tine un partener de joacă de care, cel mai probabil, nu se va plictisi niciodată şi adoră impulsivitatea cu care accepţi orice provocare.

Cândtu eşti din zodia Taur

Atragi ca un magnet nativii zodiilor: Balanţă, Scorpion, Capricorn

În plan intim nativul din Balanţă tânjeşte după o iubită senzuală şi elegantă aşa cum eşti tu. Bărbatul născut în Scorpion este dornic să găsească o femeie care se respectă şi te admiră pentru că eşti mândră şi ai un stil de viaţă responsabil, fără excese. Nativul din Capricorn va fi şi el atras de tine datorită fragilităţii tale. El îţi poate oferi acea stabilitate de care ai nevoie.

Cândtu eşti din zodia Gemeni

Atragi ca un magnet nativii zodiilor: Fecioară, Leu şi Vărsător

Nativul din Fecioară simte că îţi poate spune orice, fără să te superi şi să-l judeci, motiv pentru care va fi tentat să înceapă o legătură amoroasă cu tine. Cel din Leu este atras de latura ta jucăuşă, de modul în care flirtezi cu el şi te consideră o mare provocare. Bărbatul născut în zodia Vărsător te place pentru eşti "de gaşcă", ai simţul umorului şi îi accepţi viziunile nonconformiste asupra vieţii.

Cândtu eşti din zodia Rac

Atragi ca un magnet nativii zodiilor: Leu, Balanţă şi Peşti

Bărbatul născut în zodia Leu se va simţi atras de feminitatea ta. Îi tratezi pe cei din jur cu afecţiune, iar el îşi doreşte să aibă alături o femeie tandră, care să-l răsfeţe. Nativul din Balanţă vrea să trăiască în armonie şi este şi el atras de comportamentul tău. Se va bucura să vadă că îi apreciezi şi îi răsplăteşti gesturile romantice cu care te răsfaţă. Nativul zodiei Peşti este un tip sensibil, care se va simţi în siguranţă atunci când se află în preajma ta.

Cândtu eşti din zodia Leu

Atragi ca un magnet nativii zodiilor: Rac, Berbec şi Gemeni

Bărbatul născut în zodia Rac este atras de pasiunea pe care o emani prin gesturi şi de latura sensibilă ce se ascunde în spatele imaginii de femeie fatală. Dacă îi dezvălui această latură, Racul va dori să te răsfeţe cum ştie el mai bine. Nativul din Berbec se aprinde imediat după tine, pentru că îţi trăieşti viaţa la maxim, iar cel din Gemeni adoră tupeul cu care răspunzi avansurilor sale inedite şi pasiunea cu care flirtezi cu el.

Cândtu eşti din zodia Fecioară

Atragi ca un magnet nativii zodiilor: Gemeni, Capricorn, Scorpion

Nativul din Gemeni observă la tine că ai puterea să analizezi un lucru până în cele mai mici detalii şi va fi nerăbdător să-ţi împărtăşească ideile sale şi să-ţi ceară părerea. Capricornul te place pentru că vrei totul de la viaţă şi nu te mulţumeşti cu jumătăţi de măsură, iar bărbatul născut în zodia Scorpion remarcă faptul că priveşti lucrurile în profunzime, nu superficial şi este curios să afle mai multe despre tine.

Cândtu eşti din zodia Balanţă

Atragi ca un magnet nativii zodiilor: Taur, Rac şi Peşti

Nativul din Taur este destul de căpos şi va fi plăcut impresionat să vadă modul diplomatic în care îi vorbeşti. Orgoliul său va fi măgulit. Bărbatul născut în zodia Rac tinde să se îndrăgostească de gesturile tale graţioase şi va dori să te ocrotească, iar cel din Peşti va simţi că tu eşti sufletul lui pereche, datorită modului romantic în care îţi doreşti să decurgă o relaţie.

Cândtu eşti din zodia Scorpion

Atragi ca un magnet nativii zodiilor: Berbec, Fecioară şi Taur

Scorpionul este cel mai misterios şi erotic semn zodiacal. Berbecul este imediat atras de tine şi te consideră o super provocare! Stai bine la capitolul intuiţie şi ştii cum să te porţi cu pretenţiosul bărbat născut în zodia Fecioarei, deci îl vei impresiona ca nimeni alta, iar nativul din Taur se îndrăgosteşte de profunzimea emoţiilor tale şi încrederea pe care i-o inspiri.

Cândtu eşti din zodia Săgetător

Atragi ca un magnet nativii zodiilor: Peşti, Berbec, Vărsător

Nativul zodiei Peşti este atras magnetic de tine şi de curajul cu care dai piept cu viaţa. El simte că are ce învăţa de la tine. Cu bărbatul născut în zodia Berbec te distrezi la maxim. Vă uneşte pofta de a vă trăi viaţa la maxim şi de a încerca orice, măcar o dată. Nativul din Vărsător, care este nonconformist, se va îndrăgosti de faptul că în general faci ce vrei, nu ce zice lumea.

Cândtu eşti din zodia Capricorn

Atragi ca un magnet nativii zodiilor: Vărsător, Taur, Fecioară

Pe nativul din Vărsător îl impresionezi cu spiritul tău practic şi modul rapid în care găseşti soluţii la orice problemă. Nativul din Taur va simţi că îi poţi oferi acea stabilitate de care are nevoie, iar bărbatul născut în zodia Fecioară se bucură că a întâlnit în sfârşit o femeie cu capul pe umerii, raţională, care ştie ce vrea de la viaţă.
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • 100% pe 6 Mar 2012, 20:36
    de vis

    Leu + Varsator= muuulta pasiune !!! Varsatorul este aerul care face mereu focul din leu sa arda.

    4
    0

  • nicoleta pe 1 Mar 2012, 04:03
    vreau si e sa stiu daca merge relatia leu cu varsator

    va rog frumos sa stiu aca mai merge o relatie leu cu varsator ca vad ca n prea mai ne intlegem bine

    0
    0

  • nicoleta pe 1 Mar 2012, 03:58
    m un prieten din zodia varsatorului

    vreau si eu sa stiu daca o samai mearga relatia mea cu un varsator

    1
    0

  • lesea90 pe 24 Feb 2012, 16:57
    BALANTA+RAC

    sunt deacord ce este scris, eu sunt balanta si el rac, ne simtim foarte bine unul cu altul... ne atrage unul la altul.... Suntem impreuna de mult timp...

    3
    1

  • Dragos pe 23 Feb 2012, 22:22
    Pentru KONNye61

    Am Citit Comentariul Tau CHIAR AM RAMAS PAFFF...CONDOLEANTE....

    0
    2

  • Dragos pe 23 Feb 2012, 22:02
    relatie

    sunt varsator (28)de ani am avut o relatie cu un taur (33)de ani timp de 6 luni , pt mine na contat varsta ...totul sa antamplat repede ..sa terminat repede...

    0
    1

  • konnye61 pe 22 Feb 2012, 13:34
    adevarat

    sant taur si am fost casatorita cu un capricorn 21 ani am avut o casnicie super dar din pacate moartea la luat de langa mine de7ani si nu mai pot sa ma apropii de nimeni altcineva cu sufletul si inima

    7
    1

  • cristina pe 22 Feb 2012, 09:28
    gemeni-fecioara

    sunt gemeni...si sunt cu o fecioara:)intr-adevar, mereu a existat un magnetism fata si din partea acestei zodii.

    2
    0

  • Corina pe 18 Feb 2012, 17:08
    Fals,fals si iar fals la zodia rac

    Am intalnit si lei si balante si nu e adevarat ce se spune aici.Nu ma inteleg deloc cu ei si nici nu ma potrivesc,poate cu pestii sa fie adevarat din moment ce sunt si ei tot zodii de apa

    5
    1

  • Dianna pe 17 Feb 2012, 21:26
    capricorn

    Sunt un capricorn si am atras un taur....definitiv!Desi cred ca e numai pura coincidenta,nu are treaba zodia :))))

    7
    2

  • Poky pe 17 Feb 2012, 19:20
    eu sunt rac

    dar nu este nimic mai neadevarat decat acest articol...dimpotriva eu chiar nu sunt in relatii foarte bune cu cei din zodia leu sau balanta cu care ma aflu mereu in contradictoriu( tata si fratele meu sunt in zodia leu respectiv balanta, de aici stiu ca nu ma pot intelege cu cei din aceste zodii)

    5
    4

  • grosujana pe 17 Feb 2012, 18:56
    Când tu eşti din zodia Vărsător

    Nimic din ce se scrie aici despre relatia varsatorului cu gemenii , capricornii sau sagetatorii nu este devarat

    7
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod