Horoscop: Destinul relaţiei voastre în funcţie de momentul în care v-aţi cuplat

Momentul din care aţi început să formaţi un cuplu are un impact major asupra viitorului relaţiei voastre. Aspectele astrale sunt foarte importante şi imprimă relaţiei un anumit curs. Descoperă în ce zodie a luat naştere relaţia voastră şi cum vă influenţează:
MAI MULT DESPRE: dragoste, cuplu, relatii, horoscop, zodii
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • MacaragiuTURN pe 25 Sep 2012, 08:52
  Buna..

  :) Bună gluma dar, eu cred altceva, nu mă refer la astre că ne influenţează ci, la faptul că la prima întîlnire avem şansa de a observa caracterul persoanei., iar ideea aceasta cu horoscopul are poate efect doar dacă cred toţi dar, în ziua de azi nu mai este credinţa aceea în care simţi parfumul acela mistic mental evenimentului ce urmează conform prescripţiilor zodiace..

  0
  1

 • MIKI pe 22 Sep 2012, 09:59
  horoscop

  Horoscopul aşa cum îl citim şi îl urmărim este creaţia şi inspiraţia autorului. Nu am citit studii adevărate asupra fenomenelor specifice zodiilor. Horoscopul nu este o ştiinţă ci o distracţie. Nu ştim în ce măsură autorii au cunoştinţă despre oracolul din Delphi cu o vechime de peste 3ooo de ani şi o cercetare la fel de veche. Pentru distracţie merg şi horoscoapele acestor autori.

  14
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod