Horoscop: Cum să-ţi găseşti marea iubire, în funcţie de zodia ta


Eşti în căutarea dragostei? Află cum să-ţi găseşti sufletul pereche, în funcţie de zodia ta. Descoperă ce te ajută să-ţi descoperi marea iubire.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ca să-ţi găseşti marea iubire trebuie să fii mai pretenţioasă şi să încerci să-ţi reduci din entuziasmul care te cuprinde de fiecare dată când te îndrăgosteşti. Îţi poţi pierde din raţiune când simţi fluturi în stomac, iar asta te face să supraevaluezi relaţii care nu au multe şanse de reuşită. Călătoriile sunt ideale pentru a întâlni pe acel cineva special din viaţa ta. Este posibil să fie o persoană de altă naţionalitate, etnie sau religie.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Colaborările, afacerile sau jobul îţi oferă cele mai mari oportunităţi pentru găsirea iubirii vieţii tale. Întâlneşti foarte mulţi oameni cu care ai pasiuni şi preocupări comune. Nu refuza invitaţiile la cafea venite din partea unor colegi de muncă sau colaboratori. Este posibil ca flacăra pasiunii să se aprindă când te aştepţi mai puţin!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Prietenii sunt cei care îţi poartă noroc când vine vorba de găsirea iubirii vieţii tale. Nu refuza o întâlnire organizată de un prieten, pentru că ai putea da cu piciorul unei şanse de zile mari. De asemenea, nu privi cu suspiciune peroanele proapăt intrate în grupul tău de prieteni. S-ar putea ca flacăra pasiunii să se aprindă când te aştepţi mai puţin.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ca să-ţi găseşti marea iubire trebuie să ai mai mult curaj. În primul rând trebuie să ieşi din relaţiile care te nemulţumesc. Ai tendinţa de a rămâne blocată în relaţiile care nu au niciun viitor, care nu îţi aduc satisfacţii sau care te fac de-a dreptul nefericită, dar care speri să se repare cumva, de la sine. Ieşi în lume şi vei vedea cât de dorită eşti de bărbaţi care te merită cu adevărat!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti o femeie foarte puternică, iar asta îi cam sperie pe bărbaţii care te admiră din umbră. Ca să-ţi găseşti marea iubire, trebuie să acţionezi aşa cum simţi, adică să faci tu primul pas. Îndrăzneşte să spui ceea ce simţi, chiar dacă ţi se pare riscant. Un bărbat pe care îl placi foarte mult ar putea deveni marea ta iubire dacă vei fi tu cea care profită de şansă şi preia iniţiativa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai toate şansele să-ţi găseşti marea iubire din activităţi care includ muzica, arta şi manifestările legate de acestea. Fii cu ochii în patru la concerte, vernisaje sau târguri de artă pentru că bărbatul ideal pentru tine ar putea să fie foarte aproape!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îţi găseşti jumătatea în mediile care implică tot ceea ce înseamnă creativitate. Dacă eşti pasionată de citit sau scris, redacţiile, cercurile literare sau lansările de carte sunt locuri ideale pentru a-ţi întâlni marea iubire.

Rac

Înscrie-te la cursuri de gătit, amenajări interioare sau design pentru că astfel ai şansa de a-ţi găsi marea iubire. Te poţi îndrăgosti de un bărbat care să fie la fel de pasionat ca şi tine de tot ceea ce ţine de casă şi locuinţă. Şi un târg de imobiliare ar putea fi un loc numai bun pentru a-ţi întâlni marea iubire.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o femeie puternică, ambiţioasă, care are multă încredere în forţele proprii. Dar asta înseamnă că uneori poţi părea inabordabilă pentru bărbaţii care sunt foarte îndrăgostiţi de tine. Şi nu uita că aparenţele înşală! Prin urmare, nu judeca pe cineva după primele clipe ci aşteaptă să cunoşti mai bine. S-ar putea să descoperi comori ascunse!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai mari şanse să-ţi găseşti marea iubire la locul de muncă sau prin intermediul unui coleg. Deşi eşti împotriva relaţiilor la locul de muncă, nu ar trebui să-ţi înfrânezi sentimentele dacă te îndrăgosteşti pentru că ai putea da cu piciorul unei mari iubiri!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ca să-ţi găseşti marea iubire este indicat să cauţi exact acolo unde te simţi tu mai bine: în locuri relaxante, care îţi oferă armonie şi o stare de bine. Centrele spa, saloanele de masaj, kinetoterapie sau cursurile de yoga sunt locuri perfecte în care poţi întâlni persoane la fel de pasionate de echilibru ca şi tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai putea să-ţi întâlneşti marea iubire în persoana unui medic, asistent sau un bărbat care poartă uniformă. Ai o atracţie specială pentru bărbaţii cu uniformă şi asta nu este o simplă coincidenţă!
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • niko pe 30 Nov 2012, 11:14
    dragoste iubire bla bla bla

    Nu exista marea iubire este doar un mit chestia asta cu iubirile ,exista obisnuinta atat , iubire reciproca nu exista

    0
    3

  • niko pe 30 Nov 2012, 11:14
    dragoste iubire bla bla bla

    Nu exista marea iubire este doar un mit chestia asta cu iubirile ,exista obisnuinta atat , iubire reciproca nu exista

    1
    2

  • MADUTZA pe 28 Nov 2012, 22:11
    DRAGOSTEA

    MDA...NU ITI POATE SOUNE NIMENI CARE ESTE IUBIREA VIETI TALE. AI SA STI ATUNCI CAND O VEI AVEA....

    2
    1

  • hermina pe 28 Nov 2012, 18:17
    ursu mihaita

    Bărbatul din vărsător este atras de femeile extrem de sexy, care nu se tem să-şi pună frumuseţea în valoare. Iar cu cât eşti mai neobinuită, în sens pozitiv, bineînţeles, cu atât mai mult va fi mai atras de tine.

    0
    0

  • ursu mihaita pe 27 Nov 2012, 00:22
    iubire

    cum pot sa stiu care e iubirea vietii mele?

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod