Horoscop: Cum să-l convingi să spele vasele

Face parte din categoria bărbat bun la toate? Sau, din contră, este genul care crede că locul femeii este în bucătărie şi al bărbatului în faţa televizorului? Află ce trebuie să faci să-ţi dresezi bărbatul astfel încât să te ajute la treburile casnice, în funcţie de zodia lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Este un bărbat încăpăţănat, orgolios care crede că femeia trebuie să se ocupe de treburile din casă. Dar ştii că este şi extrem de sensibil şi nu este în stare să te refuze. Sărută-l dulce, şopteşte-i cât de mult îl iubeşti, adaugă cât eşti de neajutorată fără el şi în secunda doi va trece să ducă gunoiul şi să strângă masa.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Dacă ai cucerit un bărbat Balanţă, nimic din ce-i vei cere nu va fi prea mult. Va face orice pentru iubita lui. Ai nevoie de ajutor în bucătărie? Nici nu este nevoie să ceri. Se va oferi singur. În plus, îi place să simtă că ai nevoie de el.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Vrei să îmblânzeşti acest mascul? Grea sarcină ţi-ai ales. Însă nu imposibilă. Tot ce trebuie să ştii este că Scorpionul ar face orice pentru o partidă de sex. Sărută-i lobul urechii şi descrie-i ce clipe minunate îl aşteaptă după ce vei termina curăţenia. Îţi va lua aspiratorul din mână imediat şi va face pe gospodina fără chiar să-i ceri ajutorul.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Libertatea este tot ceea ce contează pentru acest nativ. Nu-i impune reguli şi limite pentru că te va părăsi. Fă-l să se simtă iubit şi cere-i ajutorul în cel mai dulce mod posibil. Dacă ţine la tine, va lăsa orgoliul deoparte şi va spăla chiar şi vasele.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)


Ai alături un bărbat cerebral, care ştie că pentru linişte şi ordine în casă este nevoie de doi. Aşa că nu se va da în lături de la nicio treabă. În plus, chiar el va împărţi sarcinile în casă.

Vărsător(21 ianuarie - 18 februarie)


Este un bărbat încăpăţânat pe care cu greu îl vei supune. Treburi casnice? Femeia trebuie să le rezolve, este părerea nativului din Vărsător. Însă, dacă te iubeşte şi dacă te vei plânge cât de greu îţi este, vei avea şanse să faci din el un ajutor.

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Un simplu "te rog" va fi suficient în cazul unui Peşte. Vorbele frumoase, tonul plăcut şi un zâmbet cald sunt ajutoarele de care ai nevoie. Te va refuza doar în cazuri speciale şi i se pare normal să ia parte la îndeplinirea sarcinilor casnice.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Un Berbec îndrăgostit va face orice pentru parteneră. De la gătit, la curăţenie, nimic nu i se pare complicat şi greu dacă îi poate face viaţa mai uşoară iubitei.

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Taurul este un bărbat încăpăţânat care va fi cu greu convins să renunţe la propriile convingeri. Nu vrea să te ajute? Foloseşte-te de argumente logice şi demonstrează-i că orice problemă sau treabă se rezolvă mai uşor şi mai rapid în doi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Este un mare leneş şi cu greu va ridica mâinile să te ajute. Arată-i că treburile casnice efectuate în doi pot fi chiar amuzante.

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Vrei ceva de la un Rac? Răsfaţă-l şi alintă-l şi va face orice. De la pregătirea mesei, până la spălarea vaselor. Important este să-i arăţi că-l iubeşti.

Leu(23 iulie - 22 august)


Vrei ajutor de la un bărbat Leu? Arată-i că fără el eşti doar o femeie neajutorată şi spune-i că el el este cel mai bun, cel mai tare şi că nimeni nu-l poate înlocui. Te vor surprinde rezultatele.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • paparat pe 27 Aug 2011, 13:27
    buna

    Clipuri incendiare cu vedete Bianca Dragusanu amator pe paparazzionline.tk

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod