Horoscop: Cum să-i testezi dragostea, în funcţie de zodia lui

Bărbaţii preferă faptele, nu vorbele, când vine vorba de iubire. Dacă aşa stau lucrurile îţi propun să nu mai aştepţi să-ţi facă declaraţii de iubire şi să-i testezi dragostea! Află cum să o faci în funcţie de zodia lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Acest nativ nu suportă să se facă de râs. Totuşi, pentru persoana iubită e în stare să treacă prin câteva umilinţe. Roagă-l să îţi cumpere anticoncepţionale sau absorbante de la farmacie. Dacă dă ochii peste cap, dar o face într-un final, a trecut testul!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Observă dacă se consultă cu tine atunci când ia o decizie. În cazul în care se sfătuieşte cu tine de fiecare dată, vrea să se asigure că eşti mulţumită de el şi că nu-i vei întoarce spatele niciodată, asta pentru că, ai  ghicit, te iubeşte!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Îţi poţi da seama dacă te iubeşte din conversaţiile pe care le porţi cu acesta. Fii atentă dacă subiectele de discuţie au legătură mai mult cu el decât cu tine. Acesta e semnul că nativul din Gemeni se iubeşte momentan doar pe sine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativul din Rac se transformă într-un bărbat foarte romantic atunci când este îndrăgostit. Ţi-a cumpărat vreodată un cadou fără un motiv anume, te ajută la treburile casnice, îţi deschide portiera maşinii? Toate acestea sunt semne ale devoţiunii sale pentru tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vezi cât de des foloseşte nativul din Leu pronumele "eu". Acesta e semnul care îţi arată dacă se gândeşte numai la el sau te are şi pe tine în vizor. Poţi să fii atentă la acest aspect, de exemplu, când îl întrebi ce planuri de viitor are.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai zice că acest bărbat nici măcar nu te place, de vreme ce te critică şi te cicăleşte non-stop! În loc să te întrebi de ce stă cu tine, ar trebui să răsufli uşurată pentru că aşa îşi manifestă nativul din Fecioară iubirea. Dacă îşi dă cu părerea despre fiecare detaliu al vieţii tale, înseamnă că te iubeşte!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

A renunţat nativul din Balanţă la ieşirile cu amicele sale, nu mai flirtează cu alte domnişoare pe site-urile de socializare, ba, mai mult, a început să te includă în toate planurile sale? Dacă ai răspuns afirmativ, înseamnă că iubitul tău s-a maturizat şi te iubeşte cu adevărat!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte gelos din fire. Nu suportă ideea ca o femeie să-l joace pe degete. Ştii sigur că te iubeşte, dacă vreodată i-ai dat un motiv de gelozie şi nu te-a părăsit!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fii atentă în ce contexte este drăgăstos cu tine. Dacă o face numai în timpul sexului (sau înainte de sex), înseamnă că interesele sale sunt pur fizice. Abia când e în stare să te răsfeţe într-un cadru non-sexual poţi fi sigură pe dragostea lui.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Înainte să-i testezi dragostea, ar trebui să-i oferi suficient timp, pentru că acest nativ nu face lucruri necugetate din iubire, el rămâne lucid şi ia lucrurile pas cu pas într-o relaţie. Observă în tot acest timp cât de interesat este de tine şi de planurile tale de viitor. Dacă te iubeşte va dori să vadă dacă aveţi concepţii asemănătoare despre viaţă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Când te sună să stabiliţi o întâlnire, o face în ultimul moment sau planificaţi din timp ieşirea? Modul în care tratează acest aspect dezvăluie iubirea lui pentru tine. Dacă te sună constant şi face planuri de weekend încă de la începutul săptămânii, poţi fi sigură că i-ai intrat la inimă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu ezita să-i ceri ajutorul acestui nativ, chiar dacă asta înseamnă să te ia de la muncă într-o zi ploioasă sau să-ţi gătească o supă când eşti răcită. Când iubeşte, nativul din Peşti te sprijină în totalitate. De multe ori îţi oferă ajutorul lui din proprie iniţiativă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Laledagda pe 14 Apr 2012, 23:15
    lale

    nativii din zodia berbecului iubesc curat...ei vor mereu sa iasa in evidenta sa fie in centrul atentiei si sunt foarte sociabili fapt pentru care uneori este confundat cu aspectul de afemeiat..Gresit!el daca este implicat intr-o relatie,el este numai pentru ea.Dar daca aveti un berbec ma fetelor aveti grija de el e ca un copil sii trebuie afectiunea necesara ca sa nu plece sa o caute in alta parte.va pup

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod