Horoscop: Cum să-i citeşti gândurile, în funcţie de zodia lui. Află-i secretele!

Bărbatul din Săgetător îşi pierde răbdarea atunci când îl deranjează ceva. Descoperă indiciile care îţi arată ce-i trece prin cap iubitului tău.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul din vărsător devine brusc nervos atunci când îl nemulţumeşte un lucru.

Îşi schimbă starea instant şi este imposibil să nu-ţi dai seama că are ceva pe suflet.

 Vorbeşte mult, pe un ton ridicat şi se contrazice cu toată lumea.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pentru că îşi poate schimba starea de la o clipă la alta, este foarte dificil să-ţi dai seama ce îi trece prin cap iubitului tău din zodia peşti.

Se pricepe foarte bine să-şi ascundă adevăratele sentimente, încât descifrarea lui este o provocare.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă simţi că iubitul tău din zodia berbecului este tulburat de ceva şi nu pare să dispus să vorbească, poţi să-l înţelegi mai bine observând limbajul corpului. Nu insista să-ţi spună ce are pentru că atunci când este deja stresat îşi pierde rapid răbdarea, iar totul poate degenera într-o ceartă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul din taur nu este de felul lui prea vorbăreţ, dar poţi ghici ce-i trece prin cap numai observându-i gesturile. Este clar nemulţumit de ceva dacă se retrage în lumea lui, dacă nu mai este la fel de amabil cu cei din jur sau, mai grav, nu are poftă de mâncare. Învaţă să-l "descoşi" vorbindu-i despre ceea ce simţi tu, apoi va începe el singur să-şi descarce sufletul în faţa ta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă este îngrijorat şi îl macină tot felul de gânduri stresante, nativul din gemeni este mai încruntat şi mai serios decât de obicei. Îţi dai seama că este ceva în neregulă dacă devine brusc tăcut, priveşte în gol şi nu este atent la ceea ce se discută. Adesea aceşti nativi încearcă să-şi mascheze emoţiile, dar dacă eşti atentă poţi descoperi ce îl tulbură.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul din rac se poate retrage complet în lumea lui când ceva îl îngrijorează. Îi poţi "citi" gândurile dacă îi urmăreşti cu atenţie reacţiile şi mimica atunci când vorbeşti cu el. Dacă ai atins un punct sensibil, vei observa pe faţa lui o reacţie imediată şi vei afla rapid ce îl frământă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Iubitul tău din zodia leului are cu siguranţă un mod foarte teatral de a se manifesta atunci când are ceva pe suflet. Fie că se "vaită" printr-un oftat îndelung sau se dezlănţuie prin adevărate crize de isterie aparent fără motiv, afli care este poblema de fapt abia când sunteţi doar voi doi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia fecioarei spune adesea ce are pe suflet. Dar când sunteţi într-un grup de prieteni, faptul că devine neliniştit şi nu mai este atent la discuţii, este un semn clar că ceva îl deranjează. Ar putea chiar să facă glume răutăcioase sau remarci acide la adresa unora dintre amici, şi asta numai pentru că este nemulţumit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Află ce-i trece prin cap iubitului tău din balanţă fiind atentă la gesturile pe care le face. Poate trece rapid de la o stare la alta şi poate fi foarte trist dacă îl îngrijorează ceva. Când vezi că este prea gânditor sau nu mai este la fel de sociabil ca înainte, ar putea fi un semn sigur că ceva îl preocupă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbaţii din zodia scorpionului sunt foarte dificil de "citit" şi asta pentru că reuşesc să-şi ascundă foarte bine sentimentele. Rar poţi intui ceea ce gândeşte, dar un truc prin care îl poţi face să spună singur ce îl supără, fără să-l întrebi efectiv, este acela de a vorbi tu despre propriile tale temeri, emoţii şi griji. Cu siguranţă îi vei deschide apetitul pentru destăinuiri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din săgetător îşi pierde răbdarea atunci când îl deranjează ceva. Devine agitat şi nervos când este pus într-o situaţie pe care nu o agreează şi cu siguranţă îţi vei da seama ce gândeşte, chiar fără să-ţi spună.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Deşi este retras şi rezervat în ceea ce priveşte exprimarea sentimentelor sau stărilor ceva mai complicate, îţi poţi da seama cu uşurinţă când iubitul tău din capricorn este frământat de ceva. Devine trist, aproape depresiv şi pare nemulţumit de lumea întreagă.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca pe 14 Dec 2019, 19:13
    Fostul meu azi mă vrea mâine mă lasă

    Ce să fac cu el ? Mă simt folosită

    0
    0

  • deea-deel pe 13 Feb 2013, 08:38
    PSIHOLOGIA INVERSA

    Daca vreodata, te indoiesti de ceva, aplica psihologia inversa.. Este calea sigura de a obtine adevarul despre cineva, despre ceva..da roade intotdeauna!!

    5
    0

  • deea-deel pe 11 Feb 2013, 12:16
    foarte simplu

    e legat de psihologie..

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod