Horoscop: Cum îţi dai seama că este un afemeiat, în funcţie de zodia lui

Ai câteva semne de întrebare în ceea ce-l priveşte pe iubitul tău? Află ce semnale îţi indică faptul că este un afemeiat, în funcţie de zodia lui:

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din săgetător adoră să zboare din floare în floare şi nici măcar o relaţie serioasă şi stabilă nu-l poate opri. Îţi dai seama că este un afemeiat după comportamentul său în preajma altor femei. Dacă este deosebit de curtenitor, este clar că ai de-a face cu un obsedat de femei.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

De fiecare dată când pune ochii pe câte o femeie, nativul din zodia capricornului nu se poate abţine să nu facă ceva cercetări ca să afle mai multe despre ea. Şi asta chiar dacă are deja o relaţie. Dacă afli de mai multe ori că se interesează de o altă femeie, este clar că bărbatul de lângă tine este un afemeiat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu este dificil să-ţi dai seama dacă bărbatul din zodia vărsătorului este un afemeiat. Pentru că se "înţelege" foarte bine cu tehnologia, îl vei putea surprinde comunicând cu multe femei pe internet.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pentru că este un romantic şi un sentimental, nativul din peşti ştie ce şi cum să le spună femeilor pentru a le cuceri. Iar dacă nu se poate abţine de la un astfel de comportament nici atunci când este deja într-o relaţie stabilă, cu siguranţă ai de-a face cu un afemeiat.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din berbec este un lăudăros de felul lui, dar când se laudă exagerat de mult cu cuceririle lui, este un semn clar că ai de-a face cu un afemeiat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Privirea este cea care îl dă de gol pe nativul din taur. Pur şi simplu nu-şi poate lua ochii de la o femeie frumoasă, chiar dacă te ţine pe tine de mână. Îţi dai seama că este un afemeiat numai după astfel de gesturi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din gemeni nu se poate abţine să nu le complimenteze pe femeile frumoase din jurul lui, chiar dacă are deja o iubită. Şi este cât se poate de vorbăreţ în preajma lor, adesea făcând tot felul de remarci cel puţin libidinoase.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îţi dai seama că nativul din rac este afemeiat după gesturile pe care le face. Se oferă foarte des să le ajute pe alte femei, chiar dacă nu este absolut necesar. Iar când se află în preajma mai multor femei, se comportă ca un căţeluş care ar face orice să capete puţină atenţie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul din leu care este un afemeiat nu stă deloc pe acasă. Este veşnic plecat la "vânătoare" de femei şi nu are scupule când vine vorba de cuceriri. Este genul care se dă chiar şi la sora ta, dacă asta îşi doreşte. Prin urmare, scapă de el cât mai repede!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din fecioară se pricepe la cuvinte măreţe şi mieroase atunci când vrea să cucerească o femeie. Iar când toată ziua are o atitudine de Don Juan, atunci este clar că ai de-a face cu un afemeiat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativii din balanţă se numără printre cei mai afemeiaţi reprezentaţi ai zodiacului. Ştiu cum să jongleze cu mai multe relaţii în acelaşi timp şi nu au nicio jenă când vine vorba de minciuni care să-i acopere. Îţi dai seama că ai de-a face cu un afemeiat atunci când auzi din diverse surse că nu îţi este tocmai credincios.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Secretele sunt specialitatea nativului din scorpion. Iar dacă are ceva să-ţi ascundă, atunci cu siguranţă o va face cu multă delicateţe. Nici când este prins în fapt nu ar recunoaşte că a călcat strâmb. Îţi dai seama că este un afemeiat abia când vei avea dovezi de necontestat.
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 21 Dec 2012, 01:42
    aiureli...

    deci sunt toti afemeiati !!! "foarte tare", mai terminati cu genul de asta de predictii din care cititorii nu intelegi nimic.

    4
    2

  • caucau pe 20 Dec 2012, 16:44
    @LOL

    daca tu esti un afemeiat/obsedat nu ii pune pe toti/toate in aceiasi oala cu tine, realitatea te va contrazice!

    2
    2

  • un barbat! pe 20 Dec 2012, 15:10
    suntem sau nu suntem afemeiati?!

    salut lume in primul rand,de zodie sunt varsator si da se confirma ce scrie acolo im mare parte macar!dar pana la a fi afemeiat mai aveti mult drum de parcurs,adica daca ne place o femeie frumoasa gata suntem...de fapt ce-i frumos si ne place(sexul frumos)adica pe voi doamnelor si domnisoarelor,in ochii vostri ne transforma in niste afemeiati,in cazul aceste ma bucur ca sunt afemeiat...pt ca si voua va place.Sarbatori Fericite si continuati sa fiti dragute ca va sta bine! :-P

    6
    2

  • ALIN pe 20 Dec 2012, 14:50
    ALINA pe 20 Dec 2012, 14:33

    "....deschide-ti bine ochii.... atunci cand sunte-ti nervoase.... Alege-ti neghina....si nu vi sa bagat pe gat....este asa cum spune-ti vi....de ce le cere-ti ajutorul, de ce plange-ti pe umarul lor.... si al pune pe piedestal...ani de conviatuire...tot de acei barbati care ii ponegriti va veti bucura... ....NU IMI ANALIZATI GRESELILE. MA GRABESC. AM VRUT DOAR SA DESCHIDE-TI OCHII BINE. Eu nu ma grabesc...asa ca pot analiza.... :-) LA MULTI ANI

    3
    2

  • ALINA pe 20 Dec 2012, 14:33
    PACAT SA VORBITI ASA

    In concluzie dupa tot ce scrie aici la fiecare zodie, toti sunt afemeiati. Realizati ca sunt totalmente minciuni? Chiar asa? Nu sunt buni de nimic? Va inselati amarnic. In afara de exceptii (care detin si eu) deschide-ti bine ochii si nu mai vorbiti prostii de dragul de a scrie ceva sau ii batjocoriti numai atunci cand sunte-ti nervoase din diferite motive. Alege-ti neghina si nu generalizati. Cu siguranta daca ati fi cu adevarat pentru si langa ei atunci cand au nevoie cel mai mult, o sa vedeti ca lucrurile nu stau asa. Va place atunci cand aveti momente de intimitate si perioade cand ii prostiti dupa bunul plac al vostru si triumfati atunci cand aveti victoria in mana, dar nu realizati ca sunt sotii, prietenii, iubitii vostrii pe care voi i-ati ales si nu vi sa bagat pe gat. Daca este asa cum spune-ti vi, de ce mai stati cu ei? de ce ii alintati, de ce le cere-ti ajutorul, de ce plange-ti pe umarul lor, de ce , de ce si tot asa. Nu sunt o barfitoare si nici o adepta prin exceptie de a slavi barbatul si al pune pe piedestal, dar avem destui ani de conviatuire si nu a incercat cel putin sa ma atinga cu intentia de a-mi face rau. in plus nu a fost niciodata impotriva noului si a conversatiilor reale atunci cand a fost cazul. In toate familiile sunt certuri si discutii. Asta nu inseamna ca ei sunt de vina. Oare cine este de vina. Mai ganditi-va fetelor si femeilor. Sarbatori fericite sa aveti ca doar tot de acei barbati care ii ponegriti va veti bucura. NU IMI ANALIZATI GRESELILE. MA GRABESC. AM VRUT DOAR SA DESCHIDE-TI OCHII BINE. LA MULTI ANI

    4
    1

  • iulian999 pe 20 Dec 2012, 14:23
    :))

    Pai daca este scris in stele cum sa nu crezi.Nu poti schimba mana implacabila a destinului, trebuie doar sa ne supunem si sa ramanem niste afemeiati.:))

    5
    2

  • anonim 2 pe 20 Dec 2012, 12:15
    pierdere de timp.

    la naiba,toti barbatii sunt afemeiati :))))))))))))))))))))))))))

    10
    1

  • anonim pe 20 Dec 2012, 11:32
    LOL

    cata minte iti trebuie ca sa crezi toate aberatiile astea ? :)) mai pe sleau si barbatii si femeile sunt la fel de vinovati , nu mai postati in sfinti / sfinte pentru ca nu sunteti ..punct..hai pa...!!

    9
    3

  • raluca pe 20 Dec 2012, 10:40
    asa e

    ai dreptate andreea :))

    3
    2

  • Andreea pe 20 Dec 2012, 08:20
    :)) hai mai taie din ele, da-le dra*u

    in concluzie, toti barbatii sunt niste afemeiati!scapati de ei cat mai repede!!! =)))))lasa ca vine "sfasitul lumii" si nu vor mai fi astfel de probleme

    15
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod