Horoscop: Cum îl faci să se întoarcă la tine, în funcție de zodia lui

Vrei să fiţi din nou împreună şi nu ştii ce să faci pentru a-l face să se întoarcă la tine? Semnul zodiacal sub care este născut îţi arată care sunt slăbiciunile de care trebuie să profiţi pentru a-l face să te dorească iar.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Arată-i ce pierde! Îmbracă-te super sexy, afişează un zâmbet de milioane, fii încrezătoare şi înfruntă-l! Spune-i că vreţi să fiţi din nou împreună, dar nu-i arăta cât de mult suferi! Acest bărbat apreciază femeile puternice, dar care îşi păstrează feminitatea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Fii sinceră cu el! Va aprecia mult. Arată-i cât de mult vă potriviţi şi va fi din nou al tău. Dacă mai adaugi şi o atmosferă romantică, o ţinută sexy, nu-ţi va rezista!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Nu uita că Săgetătorul este independentul şi aventurierul zodiacului. Arată-i că lumea nu s-a încheiat odată cu despărţirea de el şi că ştii să trăieşti. Este timpul să faci o chestie nebunească pe care, în mod normal normal n-ai încerca-o. Sari cu paraşuta, înscrie-te la un curs de scafandrii sau pleacă într-un tur al ţării cu bicicleta. Aceste aventuri îi vor atrage atenţia şi vei câştiga admiraţia lui.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)


Nu este un bărbat uşor de recâştigat. Te vrea matură, sofisticată şi puternică. Arată-i că eşti femeia visurilor lui şi va veni singur la tine.

Vărsător(21 ianuarie - 18 februarie)


Acest bărbat îşi doreşte tot ce vor şi ceilalţi bărbaţi. Joacă-te puţin cu el, flirtează şi arată-i că dacă nu va fi el alături de tine, va fi altul. Puţină gelozie în acest caz nu strică. Va intra în panică, iar teama că te-ar putea pierde pentru totdeauna îl va face să reacţioneze.

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Ai o sarcină uşoară. Acest bărbat este sensibilul zodiacului, iar o discuţie sinceră, poate şi câteva lacrimi îl vor impresiona şi-l vor face să nu-şi mai dorească să stea departe de tine. În plus, e posibil ca el deja să-şi dorească o împăcare, dar să fie prea timid pentru a face pasul.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Posesivitatea este cea mai puternică trăsătură a nativului Berbec. Profită, fă-l puţin gelos şi se va întoarce la tine cu capul plecat. Dacă va crede şi pentru un minut că vei putea iubi pe altul şi nu pe el, va lua foc.

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Nativul din Taur îşi doreşte alături o fată cuminte, iubitoare şi gospodină, alături de care să-şi poate întemeia o familie. Demonstrează-i că te încadrezi şi se va întoarce la tine, poate chiar şi cu o cerere în căsătorie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Ignoră-l! Este singurul sfat care va funcţiona în cazul Gemenilor. Nu-l căuta, arată-i că îţi este bine fără el şi va înnebuni. Nu va trece mult timp până va face primul pas spre împăcare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Racul vrea o femeie cu picioarele pe pamânt, pe care să se poată baza. Nu uita că acest nativ este familistul zodiacului şi spune-i că îţi doreşti o relaţie serioasă, famile şi stabilitate. Va înţelege că voi şi planurile voastre sunteţi compatibili şi nu va mai pleca de lângă tine.

Leu(23 iulie - 22 august)


Dacă îl vrei înapoi pe acest orgolios, soluţia este simplă. Fă-i câteva complimente, spune-i că viaţa ta este tristă fără el, cu alte cuvinte fă-l să se simtă important şi îşi va dori să reia relaţia.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Tot de ce are nevoie acest bărbat este o pauză în relaţie. Ignoră-l o perioadă, lasă-l să se liniştească şi te va căuta singur.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • fronoiu maria pe 19 Oct 2011, 14:30
    horoscop

    Va multumesc mult pentru horoscopul pe care il faceti pentru noi,tineti-o tot asa si mult noroc.

    4
    1

  • onutta21 pe 18 Oct 2011, 21:27
    >>>>

    bun horoscopul asta

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod