Horoscop: Cum este iubita ideală pentru el, în funcţie de zodie. Află ce îşi doreşte

Fiecare bărbat are conturată în minte imaginea iubitei ideale, care întruneşte toate calităţile pe care el le iubeşte cel mai mult la o femeie. Descoperă care este această imagine idilică pentru fiecare zodie în parte:

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din fecioară îşi doreşte o iubită senzuală, foarte feminină, dar în acelaşi timp realistă şi cu picioarele pe pământ. Este un bărbat tradiţionalist, de aceea iubita ideală pentru el este o femeie care îşi doreşte copii, se pricepe la gătit, este organizată şi harnică.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Frumuseţea este un criteriu esenţial pentru nativul din balanţă, care visează să aibă o iubită precum o zână. Vrea ca iubita lui să fie foarte elegantă şi feminină, cu gusturi rafinate, sociabilă şi prietenoasă. Este impresionat de latura asrtistică, de aceea are tendinţa de a se îndrăgosti de femeile sensibile, dar care nu se tem să-şi arate sentimentele.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este atras de putere şi prestigiu, de aceea iubita ideală pentru el este o femeie ambiţioasă, care ştie ce vrea şi este încrezătoare în forţele proprii. Iubita visurilor lui este o femeie sexy, care îşi pune formele în valoare, dar fără a fi vulgară. De asemenea, i-ar plăcea să aibă alături o parteneră cu spirit competitiv şi care să-i împărtăşească pasiunile.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Iubita ideală pentru bărbatul din săgetător are o atitudine foarte relaxată în relaţie, este dispusă să încerce tot timpul ceva nou şi nu refuză niciodată provocările. Visează să participe alături de iubita lui la tot felul de competiţii, să facă sport împreună şi să călătorească prin toată lumea. Nu suportă să-i fie îngrădită libertatea, iar o femeie tolerantă, cu o minte deschisă este tot ce-şi doreşte.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Pentru că este o fire tradiţionalistă, bărbatul din zodia capricornului visează la o iubită feminină, care îşi doreşte o familie, dra are în acelaşi timp şi ambiţii profesionale înalte. Pentru el statutul social este extrem de important, de aceea îşi doreşte ca iubita lui să fie foarte ambiţioasă şi să aibă o carieră de succes.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul din vărsător este atras de persoanele nonconformiste, de aceea iubita perfectă pentru el este cu totul specială. Îi plac femeile originale, adevărate firi artistice, care ies în evidenţă prin atitudine, comportament sau modul în care se îmbracă, se machiază sau se coafează.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Iubita ideală pentru nativul din peşti este feminină, romantică, dar are şi o latură puternică, reuşind să facă faţă provocărilor într-un mod extraordinar. Este atras de femeile cu iniţiativă, care nu se tem să-şi arate sentimentele. Îşi doreşte să simtă o conexiune aparte cu femeia pe care o iubeşte pentru a-şi putea deschide total sufletul în relaţia cu ea.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din berbec adoră femeile puternice, dar senzuale şi feminine. Iubita ideală în mintea unui bărbat din zodia berbecului este activă, deschisă către tot felul de experienţe noi, are încredere în ea şi ştie clar ce vrea. I-ar plăcea la nebunie să aibă o iubită care îi înţelege pasiunea pentru sport şi competiţii de orice fel.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru că este o persoană tradiţionalistă, nativul din taur visează la o iubită familistă, cu picioarele pe pământ, pe care se poate baza oricând, şi foarte important, care nu face crize de isterie din orice nimic. Îi plac femeile care iubesc copiii, ştiu să gătească şi au un simţ practic bine dezvoltat. Iubita ideală pentru el are o atitudine calmă şi relaxată, este elegantă şi are grijă de frumuseţea ei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din zodia gemeni visează la o iubită cu simţul umorului, îndrăzneaţă şi dispusă să încerce tot felul de lucruri noi. Simţul aventurii este un alt criteriu important. Iubita ideală pentru el trebuie să fie foarte inteligentă, sociabilă şi comunicativă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă este uneori sentimental sau emotiv, bărbatul din zodia racului are un simţ practic foarte bine dezvoltat. Iubita la care visează este cu picioarele pe pământ, iubeşte copiii şi îşi doreşte o familie. De asemenea, stabilitatea este extrem de importantă pentru el, iar o femeie cu o atitudine constantă şi cât se poate de realistă este pe placul lui.

Leu(22 iulie - 22 august)


Pentru nativul din leu, iubita ideală este foarte frumoasă, atrage atenţia tuturor prin felul său de-a fi şi este o adevărată vedetă în grupul de prieteni sau cunoştinţe. Visează la o femeie inteligentă, cu care să se mândrească şi care să-l susţină întotdeauna.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Yahoo pe 27 Sep 2012, 01:36
    Mda, cam asa...

    Sunt balanta si intr-adevar mereu am avut si am cautat femei foarte frumoase, dar asta mi-a adus si o gramada de necazuri. Pe de alta parte femeile chiar si "normale" nu ma atrag... Cat despre cele urate, vulgare, etc... mai bine singur.

    3
    0

  • alexutu pe 20 Sep 2012, 20:43
    Taurul

    este adevarat la taur :D si asta imi doresc :X sper sa gasesc persoana aceea :D

    2
    1

  • one pe 18 Sep 2012, 21:00
    fecioara

    adevarat,dar din pacate nu prea se mai gaseste asa ceva....

    5
    2

  • ili pe 18 Sep 2012, 16:15
    p/u scorpion

    nu ma regasesc...

    3
    0

  • L3ÓN pe 18 Sep 2012, 13:40
    Cam asa e

    La leu cam asa e. Femeia tre' sa fie frumoasa si sa nu fie comuna. Un mic trofeu as zice. :P

    5
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod