Horoscop: Cum atragi bărbatul care îţi place, în funcţie de zodia ta

Ţi s-a întâmplat şi ţie să primeşti atenţie doar din partea bărbaţilor care nu te atrag sub nicio formă? Ca să-l atragi pe cel de care eşti tu interesată, învaţă să seduci cu ajutorul calităţilor date de zodia ta. În acest fel dezvolţi un şarm unic, la care nu vor răspunde toţi bărbaţii. Vor răspunde numai acei bărbaţi cu care simţi că ai ceva în comun şi care sunt pe gustul tău.
MAI MULT DESPRE: atentie, atragi, zodii, calitati, seduci
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Studio Play pe 1 Oct 2011, 19:50
    Angajari modele!!!

    http://www.studioplay.ro Studio Play este site-ul unde poti invata totul despre video chat! Iti oferim documentatia necesara care sa te ajute sa iti dezvolti cunostintele despre video chat din Romania

    1
    1

  • Conu R pe 29 Sep 2011, 18:08
    Pentru Dna / Dra ANA

    Zodia fecioarei este o zodie extrem de dificila. Cel/cea din fecioara, sunt oameni onesti, corecti, cu lacat la gura, stiu deci ca nimeni altul sa pastreze un secret, de o igiena si o curatenie inbspaimantatoare. Tocmai aceste lucruri atrag antipatia oamenilor fara Dumnezeu.

    0
    1

  • balanta pe 22 Sep 2011, 20:03
    balanta

    este foarte adevarat.cel putin la mine ^^

    4
    1

  • victoria pe 22 Sep 2011, 12:30
    capricorn

    Chiar sunteti de tot risu aici,intr-o parte spuneti ca ne trebuie dovezi de iubire si cu greu suntem cucerite,aici spuneti sa nu ne grabim si sa nu fim asa directe.Hotariti-va!

    5
    2

  • Ana pe 22 Sep 2011, 12:12
    Vesnic nemultumita fecioara :)

    Nu am inteles nimic la fecioara :)) Pai nu trebuie sa-mi ascund pretentiile sau slabiciunile...dar tocmai pretentiile sau idealurile mele perfectioniste imi atrag barbati superficiali sau neciopliti! Stiu exact ce inseamna sa atrag numai oamenii care nu imi plac si care cum s-ar zice,nu-s de nasul meu..dar cred ca trebuie sa imi schimb putin comportamentul.Acolo cred ca e problema si mereu ma intreb ce nu e in regula cu mine. Asa cum ma comport,asa voi atrge si oamenii...cu acelasi comportament ca al meu,ca doar cine se aseamana se aduna.

    1
    1

  • Ionela_cool97 pe 22 Sep 2011, 11:39
    ....

    serios?eu nu prea dau asa mare importanta barbatilor:X pentru mine nu e important sa ai o relatie cu un barbat:-P am alte lucruri care ador sa le fac in viata mea si in viata o relatie cu cineva nu inseamna neaparat totul:X:X

    4
    2

  • onutta21 pe 22 Sep 2011, 10:42
    ****

    sincer?? nu m-am temut niciodata sa ies in evidenta :P

    0
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod