Horoscop: Cei mai periculoşi bărbaţi pentru sufletul tău, în funcţie de zodia lor

Unii bărbaţi sunt o binecuvântare pentru sufletul unei femei, în timp ce alţii provoacă rafale de suferinţă. Potenţialul unui bărbat de a răni o femeie depinde de semnul său zodiacal. Iată topul celor mai periculoşi bărbaţi pentru sufletul tău, în funcţie de zodia lor!

1.Gemeni

Zodia Gemeni este cea mai vicleană din întreg zodiacul şi ocupă primul loc în top. Bărbaţii din această zodie deţin puterea magică de a dezbrăca o femeie de inhibiţii, totul pentru ca mai târziu, după ce au obţinut ce au vrut, să plece fără să se uite în urmă. Acest nativ tinde să asocieze dragostea cu minciunile şi jocurile erotice, lăsând în urma sa multe victime. Când porneşti la drum cu nativul din Gemeni, fă-o cu aceleaşi arme!

2.Fecioară

Bărbatul din Fecioară este Domnul Perfecţiune. El îţi frânge inima pentru că niciodată nu eşti suficient de bună pentru el. Fecioara are nevoie de mai mult, cere mai mult. Te critică, pentru că te iubeşte, pentru că vrea să te ducă pe drumul cel bun. Dar de unde ştie acest nativ care e drumul cel bun? Şi de ce nu înţelege că o femeie are nevoie şi de alte dovezi de afecţiune, cum ar fi o mângâiere...

3.Leu

Nativul din Leu se iubeşte pe sine prea mult, atât de mult încât nimic în jurul lui nu mai contează. Dacă te implici total în relaţia cu un Leu poţi avea surpriza să constaţi că priorităţile sale n-au, de fapt, nicio legătură cu tine. Pentru el eşti doar un trofeu. Lângă tine se simte bărbat, dar tu lângă el nu te simţi o femeie împlinită.

4.Săgetător

Nativul din Săgetător n-are intenţii rele. El este un tip sincer, care îţi va spune din capul locului că adoră aventurile şi că e genul care se plictiseşte repede lângă aceeaşi femeie. Tu vei considera, însă, că eşti excepţia care confirmă regula. Vei fi convinsă că-l poţi schimba, că-l poţi ţine lângă tine. Dar şansele de reuşită sunt foarte mici.

5.Balanţă

Iubirea Balanţei e una înşelătoare, una care oscilează în mod aleatoriu. Bărbaţii din această zodie te pot copleşi cu stările lor schimbătoare, trecând de la romantism şi serenitate, la dramă şi izolare. E greu să prezici viitorul cu ei. Pericolul constă, însă, în faptul că nici Balanţa nu ştie ce simte şi nu poate lua o decizie în mod pragmatic. Astfel, te poţi lăsa jucată pe degete mult timp, până să te dezmeticeşti şi să-ţi dai seama că relaţia cu acest nativ nu duce nicăieri.

6.Peşti

Bărbatul născut în zodia Peşti este un idealist, care crede cu tărie în suflete pereche. El are o imagine clară a iubirii în mintea sa. Întrebarea este dacă te poţi ridica la înălţimea aşteptărilor lui. Chiar dacă la început nativul din Peşti este entuziasmat, curând poţi păşi afară din fantezia sa, fără să-ţi dai seama unde ai greşit de fapt.

7.Berbec

Nativul din Berbec are o esenţă bună. Te iubeşte cu adevărat şi ar face orice pentru tine. Intenţiile sale sunt lăudabile, iar puterea sa de sacrificiu imensă! Deşi imaginea de ansamblu e bună, detaliile sunt cele care fac diferenţa. În viaţa de zi cu zi, Berbecul este un pericol pentru sufletul tău deoarece acţionează impulsiv şi se gândeşte prea puţin la cum te afectează pe tine vorbele sau faptele lui.

8.Scorpion

Iubirea Scorpionului poate fi cel mai de preţ dar pe care îl primeşti. În braţele acestui nativ te vei simţi ocrotită. El te va iubi fără ezitare, indiferent de câte obstacole se interpun între voi. Puterea sa de sacrificiu este totală! Totuşi, Scorpionul are şi o latură întunecată, pe care nu o poţi ignora. Dacă îl superi, nu este genul care să uite. Înainte să te ierte va căuta să te rănească la fel de tare. Problema e că el percepe supărarea mai intens şi e capabil de gesturi drastice.

9.Vărsător

Odată domesticit, Vărsătorul este un bărbat de poveste: inteligent, amuzant, inventiv în pat şi familist convins. Până aici există însă mai multe etape de parcurs. Acest nativ nu se lasă cu una cu două. Doar o femeie specială poate să-i tempereze tendinţa de răzvrătire şi nevoia de libertate. Dacă ştii cum să-i intri pe sub piele, te vei considera, însă, foarte norocoasă!

10.Capricorn

Găseşti sub acest semn zodiacal un bărbat statornic, care îşi poate lua un angajament faţă de persoana iubită şi care îţi va oferi acea siguranţă de care ai nevoie, pe termen lung. Nu este genul care să te rănească cu vreun gest necugetat. Totuşi, lângă el vei simţi uneori că duci o existenţă monotonă. Lângă el trăieşti acea iubire frumoasă, dar care nu poate evolua către zări îndepărtate.

11.Rac

Întrebarea nu este cât de periculos e Racul pentru sufletul tău, ci cât de periculoasă eşti tu pentru al lui! Acest bărbat o preţuieşte enorm pe femeia iubită şi o tratează ca pe o regină. Îţi face toate poftele, te urcă pe un piedestal şi te venerează. Îţi oferă ţie maximă putere. Întrebarea e ce vei face tu cu ea. Racul e un sensibil, căruia, dacă nu-i oferi suficientă afecţiune, te poţi trezi că-i frângi inima.

12.Taur

Iată un bărbat care va avea grijă de sufletul tău ca de o floare rară. Taurul se poartă exemplar cu femeia iubită. Lângă el nu-ţi va lipsi nici confortul sufletesc, nici plăcerea trupească, având în vedere că acest nativ e un amant desăvârşit. Taurul va face tot ce poate ca să te ţină lângă el. Totuşi, e de apreciat că, deşi te tratează ca pe o bijuterie, nu se va transforma într-un bărbat supus. El ştie când să pună piciorul în prag şi îşi poate susţine, uneori cu multă încăpăţânare, punctul de vedere.
 

Comentariile 51-89 din 89

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CRISTINA EFTEI pe 8 Sep 2012, 18:02
    horoscop gemeni

    mai ce sa facem cik gemenii sant cei mai calmi dar nu se stie sant schimbatori

    9
    2

  • Dani pe 13 Aug 2012, 16:54
    PAi

    Pai eu sunt in zodia pesti, iar iubita mea este in zodia gemeni, si am avut tot felu de probleme, totul din cauza mea, pentru ca nu mi-am dat seama ca o iubesc prea mult, incepusem sa o sufoc cu iubirea mea, dar dupa ce am invatat sa ma controlez, relatia noastra a inceput sa fie din ce in ce mai frumoasa. Niciodata nu as fi crezut ca ar putea sa ne mearga atat de bine. Deci fetele nascute in zodia gemeni, sunt sirete nu pot sa zic nu sunt, dar cand vine vorba de iubire, iubesc neconditionat, doar ca nu arata, iar cand vine vorba de sex, pur si simplu se deschid in fata voastra ca o carte, iar asa puteti experimenta unele pozitii, pe care inainte nu le puteai aplica. Acuma voi fetelor din gemeni, sper ca nu va suparatati pe mine sua ceva de genu, eu am vorbit din experienta mea de 2 ani de zile si na.....Daca vreti sa ma contactati ad la id meu de mess wtf_lets_rock sua skype just.dani19.

    7
    3

  • Anne pe 13 Aug 2012, 07:28
    Mda..

    Mai...astea sunt caracteristici generale.. Asta nu inseamna ca toti gemenii sau toti racii sunt la fel.. Mai depinde si de caracterul omului..

    5
    4

  • velicu antonio pe 12 Iul 2012, 11:11
    care este cea mai periculoasa zodie si pesti pe ce loc se afla in zodiac

    ei eu sant peste si sant incapatanat raucredeti ca sant periculos

    5
    3

  • daria pe 4 Iul 2012, 20:23
    gemenii sant cuceritori si infideli

    eu sunt capricorn,si a si voi cred cred ca gemenii sunt niste cretini;in timp ce femeile sunt niste sufletiste,ei prefera sa ne foloseasca pentru jocuri erotice(si totusi sunt buni la pat);prietenul meu este sagetator,deci nu ne potrivim in zodiac;totusi nu m-am certat niciodata cu el(puternic acendent in taur) si dupa parerea mea ar trebui ca el sa se afle pe ultimul loc,iar scorpionii pe penultimul(racii sunt niste idioti)

    5
    6

  • nsexoasa pe 13 Iun 2012, 15:33
    buna

    mno nush ce sa cred de zodia taur si sincer nu ma incred in horoscop

    0
    6

  • alexaelf pe 10 Iun 2012, 17:04
    pffff

    Sa nu mai aud de rac: te iubeste enorm pana la venerare dar este fals, mincinos, INFIDEL! sper sa nu mai am parte de rac!!!!!!

    15
    4

  • mada pe 24 Mai 2012, 03:29
    desprea capricorn

    trebuie sa spun k nu e chiar asa..sunt f orgoliosi nu lasa de la ei...sh knd se supara stiu sa te raneasca cum e mai rau..in ceea ce priveste iubirea...da..shtiu sa te faca sa te simti iubita sh sa aibe grija de tne..dar cred k sunt cea mai rea zodie posibila..cea mai orgolioasa

    9
    3

  • cezar pe 22 Mai 2012, 16:50
    despre gemen

    hey gemenii nu-s asa e o prostie mare ei is foarte aiareni au nevoie de cineva sa ii mentina o compatibilitate foarte buna este intre berbec si gemen berbecii ii stapanesc pe gemen fiindca ei is distrasi si nu is atenti ei ia-u certurile in de ras fiindca is aiereni cumk mam mai spus si faza cu minciunile e asa si asa ei mint atunci cand stiu ca au gresit foarte tare si se simt vinovati///// in plus gemenii sun extram de dsestepti sunt foarte isteti si le place sa discute asta e adevarat cine e aia care a scris asta? ca vreau sa ii zik ceva

    8
    5

  • Mona pe 15 Mai 2012, 10:51
    Hmmm...ce frumos se vorbeste de tauri

    La mine una nu e asa, el este foarte orgolios si da, are grija de sufletul meu...ca de o floare rara, o floare care nu se uda niciodata ! Cu doua luni inainte de nunta, mi-a spus ca nu ne mai casatorim. Dupa o relatie de 3 ani, in care am impartit, bune si rele. Este foarte comod si mereu siar dori sa pice totul din cer. Eu una contest cele spuse.

    16
    5

  • deutza pe 11 Mai 2012, 17:16
    gemeni

    Nu au simtul raspunderii,fug de responsabilitati si traiesc numai din minciuni! eu sunt in zodia rac si suntem total opusi. am observat asta dupa 3 ani de cand suntem impreuna si 2 de casnicie. am ajuns la divort,iar lui nici nu-i pasa. isi traieste viata

    6
    12

  • deutza pe 11 Mai 2012, 17:13
    gemeni

    Este total adevarata ce se spune despre gemeni. am fost casatorita cu un barbat din aceasta zodie. avem un baietel de un an dar ptr el a fost mai importanta libertatea,femeile s.a. are un caracter insuportabil,mincinos,totul sa iasa cum vrea el, el sa aibe ultimul cuvant. poate ca nu toti sunt la fel dar 90% din gemeni asa sunt.

    13
    8

  • Rellw pe 10 Mai 2012, 11:43
    sunt un barbat fecioara... :)

    adevarat, recunosc daca ne faceti sa ne simtim iubiti.. veti avea parte si de afectiune chiar f multa.suntem in stare sa va dam tot(noi fecioarele) inclusiv viata dar nu suportam minciuna si inselatoria... vom devenii cei mai ai draq posibili!! :) multumesc

    12
    5

  • ana pe 3 Mai 2012, 14:04
    balanta

    perfect adevarat la balanta..............urasc zodia asta la barbati Cei mai prefacuti, mincinosi, ipocriti, nu stiu niciodata ce vor, barfitori, nu-si vad niciodata defectele lor dar le vad perfect pe ale altora.................si intotdeauna vor sa joace la doua capete. Nu degeaba au 2 talere

    5
    6

  • cristina pe 2 Mai 2012, 18:22
    Fecioara

    extrem de adevarat la FECIOARA!!:|

    7
    4

  • Ana pe 22 Apr 2012, 01:02
    ....

    Sunt fel şi fel de persoane măi oamenilor...am cunoscut multe persoane în zodia gemeni şi sunt şi normali şi anormali cum să zic; aici nu depinde de zodie , depinde de caracterul fiecăruia ;) Aceasta este situaţia , nu toată lumea e la fel de bună şi perfectă precum cei care îşi dau cu părerea într-un mod negativ:).Daţi-mi minusuri la comentariu până vă plictisiţi.E părerea mea şi cu ea rămân.(sunt vărsător).Pace!

    12
    8

  • marco pe 21 Apr 2012, 21:42
    duplicitari care pierd timpul comentand aiurea...

    din cate observ e plina tara de feministe frustrate...

    7
    9

  • dana pe 19 Apr 2012, 12:15
    gemenii mari nenorociti, cred ca nu exista geaman sa nu aiba cel putin 2 femei

    e cam adevarat ce se spune despre ei. egoisti,perversi, vorba lunga saracie(mincinosi) dar stau si ma intreb: daca luam fiecare trasatura negativa de la fiecare zodie nu construim 1 barbat?(indiferent de zodia lui) :)) salutari

    25
    9

  • lovely pe 18 Apr 2012, 16:38
    :!

    dar de varsatori nu zice nimeni nimic?si ei is la fel ca si gemenii !!!

    12
    13

  • ella pe 18 Apr 2012, 15:46
    gemeni

    eu sunt gemeni, si la barbatul gemeni este perfect adevarat,insa femeile se dedica trup si suflet intr-o relatie, insa dupa o despartire sufera foarte mult. am fost cu un barbat gemeni ca mine..ne-am despartit nu de mult..iar eu inca sufar foarte tare, insa lui cred ca nu prea ii pasa :|

    8
    10

  • anonim pe 18 Apr 2012, 15:33
    gemeni

    la barbatul gemeni este total adevarat

    17
    9

  • eu pe 18 Apr 2012, 14:01
    sagetator

    NU AM CITIT RESTUL ZODIILOR CA NU MA INTERESEAZA DAR LA SAGETATOR ................... ESTE 100000% ADEVARAT NU MAI VREAU SA AUD IN VECI DE SPECIMENELE ASTEA

    7
    16

  • lucian pe 17 Apr 2012, 21:00
    salut !

    Hmm..cata ura ...deh..sunt geaman ...si sa va contrazic ...daca stii sa-ti pastrezi partenerul ...nimic din ce spuneti voi nu s-ar intampla ....ce scrieti voi sunt aberatii la adresa gemenilor ....iubeste si vei fi iubit !!!

    21
    14

  • Simona pe 17 Apr 2012, 18:48
    Buna

    Mare dreptate cu gemenii..pfff....vb din proprie experienta

    16
    9

  • marlenn pe 17 Apr 2012, 17:55
    leu

    mare prostie!!! eu sunt casatorita cu un leu..de 18 ani..si nimic din toate astea.. nu e adevarat. poate doar chestia cu trofeul.da..te considera ca pe un trofeu..dar in sensul bun al cuvantului..e foarte mandru de trofeul sau..si chiar il idolatrizeaza!!

    10
    8

  • sandra pe 17 Apr 2012, 16:44
    aveti dreptate

    si femeile si barbatii gemeni sunt acelasi aluat: mincinosi, prefacuti, parsivi, barfitori si, per total, un caracter infect. nu-mi doresc sa am de-a face niciodata cu asemenea specimene.

    24
    19

  • Sorina1971 pe 17 Apr 2012, 16:33
    Zodia "Fecioarei"

    Este foarte adevarat ce scrie despre barbatii din Fecioara .... in sensul bun.

    9
    5

  • inna pe 17 Apr 2012, 15:52
    Zodiac

    Si femeile gemeni sunt mincinoase maladive ,prefacute,rele,carcotase fara pereche ,calca totul in picioare fara sa le pese de nimic ,intr-un cuvant n-au suflet,sunt malefice !Seamana leit cu barbatii gemeni.Nu cunosc un gemen barbat/femeie altfel decat ati scris.

    20
    13

  • tauroi pe 17 Apr 2012, 15:11
    ireal

    Si ce mai ziceti de mine care am influente si de la gemeni si de la taur? Ziau mea e trecuta fie la taur fie la gemeni. Nu va mai uitati la prostiile astea.

    4
    9

  • elena pe 17 Apr 2012, 13:03
    gemeni

    Am fost casatorita cu un geaman.....mare dreptare in articol

    13
    8

  • DANIELA pe 17 Apr 2012, 12:27
    celi mai periculosi barbatii si zodia lor...

    are dreptate , este corect sint casatorita si pot spune cu certitudine ca este adevarat pana acum ...

    11
    9

  • AndreeaEU pe 17 Apr 2012, 00:08
    mda...gemenii

    urata zodie Doamne! sunt tipul de persona non grata...fara cuvinte.... nenorociti, mincinosi, asta chiar nu mai incape in cuvinte!!... din fericire am fost rasplatita cu un RAC

    25
    11

  • nedelcu pe 16 Apr 2012, 17:28
    adevar

    total adevarat la gemeni,barbatii cei mai periculosi

    27
    9

  • mnope pe 16 Apr 2012, 15:12
    Gemeni

    Si eu sunt zodia Gemeni,dar nu am deloc acel tip de caracter descris mai sus :)

    14
    11

  • Dyutza_003 pe 16 Apr 2012, 12:38
    ...

    Printre toate zodiile sunt c**vari, da' chiar ca Gemenii, zau ca n-am vazut pe nimeni =) Sa vedeti cu cat tupeu spun minciuni si cat de bine se prefac ca sa obtina ce vor, si cu cata indiferenta lasa totul balta dupa ce si-au satisfacut ,,poftele", nu ma refer aici numai la relatii sexuale, in general, la toate. Asta in ce priveste barbatii, femeile, nu prea stiu.

    37
    10

  • roxanel pe 16 Apr 2012, 11:56
    lei

    si printre lei multi mari curvari....

    22
    7

  • Y-anna pe 16 Apr 2012, 10:31
    sal

    si eu sunt in zodia gemeni si pot sa spun ca sunt cu doua fete, jum dracusor si jum inger:)))

    18
    15

  • Dya pe 16 Apr 2012, 10:20
    Salut!!

    Gemenii ...cea mai perversa zodie posibila e valabila si la femei ..si la barbatiii.

    37
    10

  • Dyutza_003 pe 16 Apr 2012, 08:32
    Buna

    Cata dreptate aveti la Gemeni!!! E exact cum ati scris.

    30
    12
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod