Horoscop: Ce tip de femeie poate deveni iubirea vieţii lui, în funcţie de zodie

Descoperă cum este femeia care are şansa de a deveni iubirea vieţii unui bărbat, în funcţie de zodia lui. Află ce trăsături de caracter îl atrag cel mai mult:

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul din balanţă se îndrăgosteşte până peste cap de o femeie frumoasă, cu trăsături feminine accentuate. Îl impresionează femeile care au încredere în ele şi au un comportament rafinat. Este atras de asemenea de o fire artistică, deosebită.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din scorpion pune foarte multă pasiune atunci când se îndrăgosteşte până peste cap. Şi pentru că este foarte pretenţios şi greu de impresionat, femeia care devine iubirea vieţii lui trebuie să fie foarte inteligentă, feminină şi frumoasă. Îi plac femeile care se fac remarcate, care ies din anonimat din diferite motive. Este impresionat de cele ambiţioase, care au ţeluri înalte şi o personalitate puternică.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul priveşte cele mai multe lucruri din viaţa lui ca pe o vânătoare şi acest lucru este valabil şi în dragoste. Poate deveni iubirea vieţii lui o femeie inteligentă, dar greu accesibilă. Cu cât mai greu de cucerit, cu atât mai fascinat pentru el. Iubirea vieţii lui este o femeie cu o atitudine relaxată, amuzantă, care iubeşte sportul, mişcarea şi competiţia. Este de asemenea interesată de discuţii filosofice pe orice temă.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Pentru că îl fascinează puterea, bărbatul din zodia capricornului se îndrăgosteşte până peste cap de o femeie cu un caracter de fier, ambiţioasă şi încrezătoare în forţele proprii. Iubirea vieţii lui este o femeie care ştie întotdeauna ce vrea şi are ţeluri înalte.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Iubirea vieţii unui bărbat din zodia vărsătorului este o femeie care iese din tipare, este specială, originală şi inteligentă. Este atras de femeile care au preocupări artistice, se implică în probleme sociale şi are iniţiativă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din peşti este atras de femeile delicate, feminine, care arată precum adevărate zâne. Iubirea vieţii lui poate fi o femeie sensibilă, care nu se teme să-şi arate sentimentele, este altruistă şi îşi manifestă latura artistică.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul din berbec se îndrăgosteşte iremediabil de o femeie delicată, romantică şi feminină. Iubirea vieţii lui este o precum o zână, arată întotdeauna perfect şi ştie cum să se facă plăcută.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru bărbatul din taur, o femeie frumoasă, hotărâtă, care ştie ce vrea şi are principii foarte clare de viaţă pe care nu le încalcă niciodată poate deveni iubirea vieţii lui. Îi plac femeile discrete, care nu fac orice pentru a fi în centrul atenţiei. Eleganţă şi rafinamentul sunt alte două criterii extrem de importante.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din gemeni este impresionat foarte mult de femeile foarte inteligente, cu o cultură generală vastă şi cu preocupări originale. Siguranţa de sine este la fel de importantă, pentru că este atras de femeile care au încredere în ele şi ştiu cum să reacţioneze în orice situaţie.

Rac

Nimic nu-i face inima uni rac să bată mai tare decât o femeie care iubeşte copiii, care visează să aibă o familie şi are un comportament marcat de compasiune şi grija pentru ceilalţi. O astfel de femeie poate deveni iubirea vieţii lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatul din leu este atras de femeile extrem de frumoase, care sunt mereu în centrul atenţiei. Un criteriu foarte important este stilul vestimentar, care trebuie să fie cel puţin impresionant. Femeile independente, curajoase şi încrezătoare în forţele proprii sunt cele care îi fac inima să bată cu putere.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ce îl dă pur şi simplu pe spate pe un bărbat din zodia fecioarei este atitudinea delicată, rafinată şi elegantă a unei femei. Graţia este de asemenea importantă în ceea ce-l priveşte, dar şi capacitatea de a fi cu picioarele pe pământ, de a avea capul pe umeri şi un simţ practic bine dezvoltat.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alex pe 29 Oct 2012, 21:48
    solutia

    descarcati adblock plus extensie pentru chrome care opreste reclama si gata!

    0
    0

  • two pe 18 Oct 2012, 16:33
    reclame

    Este de neimaginat cate reclame puteti pune pe acest site si mai ales sub ce forma. ORIBIL!!!

    6
    0

  • One pe 14 Oct 2012, 16:54
    fecioara

    Foarte adevarat!

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod