Horoscop: Ce temeri au bărbaţii atunci când iubesc, în funcţie de zodia lor

Deşi afişează o duritate de neclintit în faţa femeii pe care o iubesc, bărbaţii ascund, în realitate, anumite slăbiciuni. De îndată ce-şi dau seama că inima lor aparţine unei femei, mulţi bărbaţi suferă atacuri de panică. De ce se tem bărbaţii mai mult şi mai mult atunci când iubesc? Află predicţiile pentru fiecare zodie.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativul din Berbec trăieşte fiecare relaţie la cote maxime, chiar dacă în trecut a mai suferit unele dezamăgiri. Nu-i este frică să se implice trup şi suflet într-o relaţie. Îi este, însă, teamă de intensitatea pornirilor sale. Spune tot ce-i trece prin minte, acţionează impulsiv şi se teme ca nu cumva să te rănească sau să te îndepărteze.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Acest nativ nu-şi prea dezvăluie sentimentele, deoarece, în caz că nu ştiai, Taurul este un tip precaut. Problema lui e că se implică total într-o relaţie, îşi asumă un angajament şi rămâne fidel partenerei de viaţă. Aşteaptă, însă, de la tine acelaşi nivel de implicare, iar temerea sa este că într-o bună zi te-ai putea răzgândi, ajungând la concluzia că nu mai vrei să fii cu el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni abordează cu superficialitate începutul unei relaţii, chiar dacă sentimentele sale sunt mai profunde decât vrea să recunoscă. De fapt, îşi pune o mască şi nu vrea să-i vezi părţile negative. Mizează pe simţul său al umorului când te cucereşte, iar mai apoi îi e teamă să-ţi arate şi latura sa mai sensibilă. Ar vrea să crezi că el e mereu fericit, iar stresul nu-l afectează deloc!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cea mai mare teamă a Racului este aceea că îl vei trăda. Îi vine greu să aibă încredere totală în cea pe care o iubeşte. Îţi va testa în nenumărate moduri iubirea, o va cerşi la un moment dat! Până nu-l convingi că-l iubeşti cu adevărat, Racul trăieşte în teamă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Atunci când realizează că iubeşte o femeie cu tot sufletul său, nativul din Leu se teme că aceasta nu-l va aprecia aşa cum merită. Într-o relaţie, Leul nu se poate debarasa de orgoliu şi are nevoie de multe complimente şi vorbe dulci ca să fie cu sufletul împăcat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nici nu ştii ce furtună se ascunde în mintea nativului din Fecioară, care, cel puţin din exterior, pare un bărbat calm şi calculat. În sinea sa, acest nativ îşi face însă o mie de gânduri. Temerile sale într-o relaţie sunt foarte variate şi au adesea legătură cu detaliile. De ce nu l-ai sunat la ora stabilită, de ce ai uitat să speli vasele, de ce te-ai îmbrăcat aşa... El te analizează în cele mai mici detalii şi îi este teamă că imaginea perfectă pe care ai afişat-o la început e doar o faţadă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă este un bărbar foarte romantic, care îţi mărturiseşte fără teamă dragostea lui. Problema e că, deşi cuvintele sale sună frumos, acest nativ nu face nimic concret pentru a duce relaţia voastră la nivelul următor. Balanţei îi este cel mai teamă să nu te dezamăgească, de aceea, de multe ori stă pe gânduri şi refuză să facă primul pas.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când îşi dă seama că s-a îndrăgostit, Scorpionul trăieşte o mică dramă. În orice relaţie, acest nativ simte nevoia să deţină controlul. În numele iubirii, este, însă, capabil să-şi calce pe mândrie şi să facă lucruri pe care înainte le considera absurde. Cel mai teamă îi este că femeia de lângă el îşi dă seama de influenţa pe care o are asupra lui şi începe să profite de pe urma lui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când se aventurează într-o relaţie şi investeşte sentimente, Săgetătorul se teme că euforia de la început se va evapora în timp. Acest nativ tinde să se plictisească destul de uşor şi, ca să evite rutina, caută să aducă mereu lucruri noi în relaţie. Te provoacă atât în dormitor, cât şi în afara lui, iar dacă nu ţii pasul cu el, frica de plictiseală îl încolţeşte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Într-o relaţie, Capricornul are nevoie de timp! La început pare misterios şi detaşat, dar în inima lui stau ascunse sentimente puternice. Se teme că vei avea aşteptări prea mari de la el şi că-l vei grăbi să-ţi mărturisească sentimentele sale. Capricornul nu devine peste noapte un bărbat romantic, iar femeia iubită trebuie să se înarmeze cu răbdare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul are o viziune nonconformistă asupra iubirii şi tocmai de aceea, uneori, se simte neînţeles sau inadaptat. Într-o relaţie, se teme că partenera sa îşi va dori ca el să facă ce se cuvine, deci să se mute împreună sau să o ceară în căsătorie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti îşi caută neîncetat sufletul pereche şi, de fiecare dată când intră într-o relaţie, crede că l-a găsit. Acest nativ e predispus să devină dependent de partenera lui, iar acest lucru îl sperie pentru că îşi dă seama că se pune într-o poziţie vulnerabilă. De multe ori, se agaţă prea tare de cea pe care o iubeşte şi sfârşeşte prin a fi rănit.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 13 Apr 2012, 22:39
    nativul fecioara

    foarte foarte foarte adevarat,e culmea culmilor(in situatia me e asa)

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod