Horoscop: Ce nu-ţi poate refuza în funcţie de zodia lui. Cu ce îl sensibilizezi?

Orice bărbat are puncte sensibile atunci când vine vorba despre partenera pe care o iubeşte. Descoperă ce nu-ţi poate refuza, în funcţie de zodia lui!

 

Taur

Răbdarea şi perseverenţa sunt elementele cheie pentru a obţine ceva de la un bărbat din zodia taurului. O altă modalitate care te va ajuta să nu obţii un refuz este abordarea problemei cu un simţ dezvoltat al umorului.

Gemeni

Dacă îţi doreşti ceva, deschide subiectul şi consultă-te cu nativul din Gemeni. Comunicarea este cel mai important lucru pentru acest bărbat şi numai astfel vei reuşi să-l determini să nu te refuze.

Rac

Aceşti nativi sunt recunoscuţi pentru latura lor emoţională, de aceea îi va fi foarte greu bărbatului din Rac să-ţi refuze ceva. Arată-ţi partea sensibilă şi el îţi va îndeplini dorinţele.

Leu

Cu argumente solide şi perseverenţă, bărbatul din Leu cedează dorinţelor partenerei. Chiar dacă este considerat a fi egoist, bărbatul din Leu este sensibil şi atent cu dorinţele iubitei.

Fecioară

Îi place la nebunie să fie folositor, să ajute şi mai ales, să arate ce ştie. Prin urmare, nu trebuie decât să-i ceri ajutorul şi să-i spui de ce ai avea nevoie şi, în măsura posibilităţilor, el nu te va refuza.

Balanţă

Balanţele iubesc tot ceea ce e frumos, senzual şi artistic. Organizează o întâlnire care include o ţinută elegantă, şampanie şi muzică clasică. Sopteşte-i dorinţa ta şi nativul din Balanţă te va ajuta să o împlineşti.

Scorpion

Nu ai nevoie de prea multe cuvinte pentru că se pricepe de minune să citească limbajul trupului. Arată-i prin atingeri senzuale ce vrei de fapt şi cu siguranţă va înţelege.

Săgetător

Nativul din Săgetător nu rezistă în faţa unei femei care are un simţ al umorului foarte bine dezvoltat. Prin urmare, nu-ţi va refuza nimic dacă ştii cum să-ţi expui doleanţele.

Capricorn

O abordare lentă dar constantă reprezintă cheia succesului. Atunci când vrei ceva de la un nativ din Capricorn trebuie să ai răbdare pentru ai nevoie de destul de multă putere de convingere. Insistă, dar fără să fii enervantă.

Vărsător

Nativul din Vărsător iubeşte femeia inteligentă. Pentru el, dragostea porneşte de la creier, iar cu cât pari mai interesantă din punct de vedere intelectual, cu atât va fi mai tentant pentru el şi nu-ţi va putea refuza foarte multe lucruri.

Peşti

Dacă-ţi deschizi sufletul în faţa nativului din Peşti îl vei cuceri pentru totdeauna. Spune-i ce-ţi doreşti şi el nu-ţi va refuza absolut nimic atât timp cât acel lucru te face mai fericită.

Berbec

Cu cât te apropii de el cu mai multă încredere şi hotărâre, cu atât mai bine. Nu-i cere permisiunea pentru ceva, ci surprinde-l. Bărbatul din zodia berbecului vrea să fii îndrăzneaţă şi agresivă.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Daria pe 9 Mai 2013, 19:21
    .

    Depinde de tipul de leu..de educatia care i se da acasa..si de planetele care-i guverneaza practic astrograma..practic,teoretic poate schimba daca stie sa le interpreteze. Un leu,daca vede ca are o femeie''fatala''' adevarata..nu mai tatoneaza teritoriul lui regal..are nev de o regina..Unii se pierd in flirturi inseland,altii analizeaza flirturile..defectul..uneori cad pe laurii victoriei. Demni de respect doar daca e reciproc.. :P

    0
    1

  • MDBerseis pe 6 Mai 2013, 15:34
    :)

    E greu de suportat faptul ca ne bagati pe gat atat de multa publicitate...este frustrant si suparator si enervant......

    11
    0

  • Anca pe 6 Mai 2013, 14:49
    Reclame

    Sunteti enervanti cu atatea reclame. Ca sa citesc articolul, a trebuit sa ma lovesc de 40 de ori de reclama la gel de dus..e deranjant si te face sa parasesti pagina, ceea ce voi face si eu imediat..

    12
    0

  • roxanel pe 6 Mai 2013, 08:03
    leul

    e sensibil daca are ceva de castigat...hihi...

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod