Horoscop: Câţi bani e dispus să cheltuiască cu tine, în funcţie de zodia lui

Bărbatul din Peşti este suspicios şi zgârcit. Află cât de darnic sau zgârcit este un bărbat într-o relaţie, în funcţie de zodia lui.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sagetatorul pe 10 Iul 2013, 01:35
    Este adevarat

    ... oricum, depinde si langa cine stai, depinde de cum a inceput relatia. Daca o relatie incepe cu cheltuieli repetate si pretentii nejustificate, atunci mai bine o termini pana nu se complica si apar probleme. Totusi cred ca fiecare trebuie sa participe intr-un fel intr-o relatie. Nu e de ajus ca esti doar frumoasa si astepti sa se petreaca lucruri. Practic in cazul acesta nici nu prea ai multe sa oferi, si nici capacitatea de a diversifica atat in plan sexual cat si cotidian, si ajungi sa devi banala, si cu timpul devi neglijata si frustrata.

    1
    0

  • ganditorul pe 6 Iul 2013, 02:15
    o opinie sincera

    Ce mi se pare fascinant e că toate femeile care se vaită aici de soții, iubiții lor, continuă - în ciuda chitroșeniei acestora - să stea cu ei, să-i gireze și sunt convins, adesea, să-i iubească. Pe când un tip cu adevărat darnic, generos, nu este respectat la modul ăla adânc. Femeile vor sări repede să-i ia apărarea generosului, să-l laude pentru altruismul lui, vor beneficia cu ardoare de binefacerile lui,etc. dar - în fond vor - nu-l vor iubi, ca femeie, niciodată.

    6
    0

  • aia pe 4 Iul 2013, 22:22
    ha ha

    Leul cu care sunt maritata de 20 de ani NU este dispus sa cheltuie ...ca sa isi rasfete consoarta. Este zgircit si probabil se comporta cum a vazut la mama-sa acasa.

    4
    1

  • Dan pe 2 Iul 2013, 20:39
    total adevarat la taur

    Desi sunt taur, nu voi incepe sa ma laud ca nu e cum zic ei, ca sunt darnic sau alte lucruri de genul asta. Recunosc, asa sunt eu, fac cadouri rar dar cand le fac vreau sa fie de calitate. Plus ca eu cred ca un cadou valoros e apreciat mult mai mult daca nu esti obisnuita sa primesti zilnic asa ceva. Fetele ar trebui sa aprecieze barbatii care nu le ofera zilnic cadouri de sute sau mii de euro pentru ca nu pot fi acuzate ca sunt curve sau ca au stat cu ei numai pentru bani la o eventuala despartire. Asta nu inseamna nici ca trebuie sa ii aprecieze pe chitrosii carora le tremura mana cand dau 10 lei sa le ia o floare.

    2
    1

  • susana pe 2 Iul 2013, 15:21
    Leul - total gresit...

    Leul sa-si rasfete consoarta???...O gluma buna...(de fapt cam proasta...) El, care trebuie sa fie in centrul atentiei? Sa fie darnic?... Recunosc, flori de ziua mea am primit intotdeauna, dar cam atat...Iar acest lucru s-a intamplat, probabil, ca sa aiba ce sa-mi reproseze ulterior...In plus, am primit mereu jigniri, tipete si lacrimi... Cam asta este trista realitate...

    2
    2

  • roxanel pe 2 Iul 2013, 14:21
    scorpion

    scorpion-cumpatat? hagi tudose II -daca s-ar putea sa le platesti tu consumatia....

    4
    1

  • Mihaela pe 2 Iul 2013, 10:03
    total gresit

    sunt casatorita de 13 ani cu un varsator...nu ar cumpara macar o floare de ziua mea dar sa mai cheltuiasca si alti bani ptr mine...:)

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod