Horoscop: Câte mari iubiri are într-o viaţă, în funcţie de zodia lui

Dragostea pe care ţi-o poartă iubitul tău are, oare, termen de expirare sau este eternă? Semnul zodiacal poate influenţa modul în care un bărbat iubeşte, unii reprezentanţi ai sexului opus fiind predispuşi să experimenteze mai multe iubiri, iar alţii una singură. Află cum stă iubitul tău la capitolul "dragoste", în funcţie de zodia lui.
MAI MULT DESPRE: dragoste, iubire, relatii, zodie, horoscop
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CristiXL pe 14 Ian 2014, 17:42
    incredibil de adevarat :( :( ce se scrie despre scorpion este totul adevarat :(

    Nu imi vine sa cred ce se scrie despre scorpion...am citit cred ca de 4 ori sa ma conving daca nu visez:(....ma regasesc 100% in fiecare cuvant de acolo....nuj ce sa mai cred.... O MARE IUBIRE SE INTAMPLA O DATA IN VIATA ... FOARTE ADEVARAT...CINE NU MA CREDE NU A IUBIT NICODATA....STIU CE ZIC FOARTE BINE.

    0
    0

  • Nicu pe 22 Iun 2012, 04:49
    Aici nu aveti dreptate!

    Eu sunt Varsator iar aici pot spune ca nu aveti dreptate ..Varsatorii sunt mult mai pasionali iar in viata, in general, au o singura mare dragoste.

    3
    0

  • ion pe 3 Iun 2012, 21:10
    balanta

    Cate iubiri este dispus sa aiba : Nici una ! doar in cazuri exceptionale ar putea fi.

    0
    1

  • leelee pe 12 Mai 2012, 15:36
    taur

    Perfect adevarat in ceea ce-l priveste pe sotul meu,nascut in zodia Taurului.Pur si simplu adorabil.

    2
    1

  • ely pe 12 Mai 2012, 15:29
    cam asa este

    Este adevarat! !! Lei in general sunt foarte orguliosi o spun din propia experienta. Am o cumnata si iubitul in zodia leui! !!

    2
    0

  • @victoria pe 10 Mai 2012, 19:47
    ...

    draga victoria, tu insusi esti o mare prostie!

    2
    2

  • Georgiana pe 10 Mai 2012, 04:15
    anunturile publicitare

    este ingrozitor de enervant sa nu poti citi un artiol din cauza ferestrelor publicitare. Pot intelege ca este o sursa de venit si este ok dar sa nu poti inchide "fereastra publicitara" pentru ca esti obligat sa dai like este mai mai mult decat enervant ( vezi Nivea). Nu ar fi rau sa luati putina atitudine.

    4
    0

  • Bea pe 9 Mai 2012, 20:02
    oare.. ( Lalegdada)

    Eu sunt cu un berbec acum si partial este adevarat. Lui ii plac foarte foarte mult provocarile si femeile (mai ales femeile). Intradevar pentru a tine langa tine un berbec e nevoie sa fii mereu arenjata, frumoasa, sexy si sa il tii mereu in "priza". Dar daca stii cum sa il iei intradevar iti da tot ce are, absolut tot. Iar cand este indragostit cu adevarat devine cel mai minunat barbat, asa ca Lalegdada nu iti fa griji daca te iubeste cu adevarat va uita de orice alta femeie/fata . Crede-ma am trecut si eu prin astea! ;)

    1
    1

  • bea pe 9 Mai 2012, 19:53
    adevarat !!

    La balanta va pot spune ca este asa, fostul meu iubit era fix la fel dar exact cum a spus aici: ii place sa riste!! A riscat cam mult dar ma rog, au nimerit si ei o zodie.

    0
    1

  • victoria pe 6 Mai 2012, 12:56
    ***

    O mare iubire adevarat se intimpla o singura data in viata,restul e umbra!!

    5
    2

  • victoria pe 6 Mai 2012, 12:56
    ***

    O mare iubire adevarat se intimpla o singura data in viata,restul e umbra!!

    3
    2

  • Laledagda pe 5 Mai 2012, 21:51
    sper sa nu fie asa

    iubitul meu este in zodia berbecului ...noi ne-am cunoscut intr.un mod mai ciudat si sa zicem ca a fost o dragoste la prima vedere insa nici unul dintre noi nu avem curajul de-a spune ceva pana intr.o zi ce iam zis sa lasam prostiile deoparte si sa ne implicam in ceea ce ne dorim ..in fine nu dupa multa vreme am parasit casa mama fratele facultatea tot...si am fugit dupa el in lume.iam simtit inima sentimentele si intentiile mereu si asi putea spune ca intradevar ma iubeste deoarece eu la un moment dat am am avut probleme cu un fost pretendent care ma hartuia si eu iam ascuns asta iubitului meu...el a trecut peste toate si e incontinuare alaturi de mine ...sa revin la subiect..la berbec scrie ca poate iubi numai o data acum nuj ce sa mai cred ca el a mai avut si el o relatie de 4 ani si a fost f strans legat de rel aceea ...a locuit la ea acasa in tara ei...

    1
    3

  • roxanel pe 4 Mai 2012, 23:36
    leul

    si cati copii?...tot 8 ?

    2
    2

  • hgdf pe 3 Mai 2012, 12:01
    ...

    nu e adevarat ce scrie aici, cel putin la mine nu corespunde.

    10
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod