Horoscop: Cât eşti de predispusă să divorţezi, în funcţie de zodie

Descoperă, în funcţie de zodia ta, care este riscul să divorţezi şi, mai ales, din ce cauză. Află care sunt caracteristile zodiei ce te predispun la despărţirea de persoana iubită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Chiar şi atunci când apar probleme în căsnicia ta, faci tot posibilul să le depăseşti, să le rezolvi, pentru a restabili echilibrul. Divorţul te sperie peste măsură, de aceea încerci toate variantele pentru a remedia neînţelegerile. Comunicarea te ajută foarte mult în acest sens, pentru că îţi place să discuţi pe îndelete cu partenerul, astfel încât să vezi de fapt de unde pornesc problemele. Pe de altă parte, din dorinţa de a avea armonie, eşti predispusă să laşi prea mult de la tine în relaţia cu persoana iubită, iar asta te poate aduce în situaţii neplăcute.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti o persoană puternică, ce îşi stabileşte idealuri clare când vine vorba de căsnicie. Dar chiar şi aşa eşti destul de predispusă la divorţ. Principalele trăsături ale zodiei tale care te pot aduce în situaţia aceasta sunt dorinţa de putere, de a domina şi de a lua toate deciziile importante. Un partener cu o personalitate independentă se va simţi încorsetat, iar asta poate duce la destrămarea căsniciei. Învaţă să faci compromisuri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai o imagine idilică, poate chiar imatură despre căsnicie. Visezi să fii veşnic îndrăgostită, să simţi acei fluturi în stomac pentru totdeauna, ceea ce este de-a dreptul imposibil. Atunci când fiorii dispar, eşti pregătită să-ţi faci bagajele şi să pleci în căutarea aceleiaşi senzaţii, în altă parte. Din această cauză eşti predipusă la divorţ. Pe de altă parte, obligaţiile impuse de o cănicie te sperie de moarte şi ai senzaţia că au fost concepute pentru a-ţi răpi libertatea.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Tu poţi depăşi orice obstacol cu determinare şi calm. Acest lucru este valabil şi în problemele apărute în căsnicie, de aceea nu eşti predispusă la divorţ. Ai nevoie de stabilitate şi armonie, de aceea vei căuta un partener care să-ţi ofere toate acestea şi care să te susţină întotdeauna.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă poţi fi rebelă uneori, eşti foarte dedicată vieţii de familie şi căsniciei tale. Partenerul tău se simte foarte iubit pentru că nu îţi este teamă să-ţi exprimi sentimentele. Îţi deschizi cu uşurinţă inima în faţa persoanei iubite, iar asta pune bazele unei căsnicii relaxate şi frumoase. De aceea, nu eşti predispusă la divorţ. Trebuie să mai lucrezi la obsesia de a avea dreptate dacă vrei să elimini conflictele.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă lucrurile nu merg aşa cum ai vrea în viaţa personală, pentru tine divorţul nu este o opţiune. Vrei să rezolvi problemele, deşi ai uneori tendinţa de a te văita, în loc să iei atitudine. În orice caz, lupţi pentru ca relaţia ta să funcţioneze şi asta îţi scade mult predispoziţia pentru divorţ.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti o persoană impulsivă şi în acelaşi timp o femeie cu idealuri înalte, dar şi o concepţie modernă despre căsnicie. Nu accepţi să fii încorsetată în niciun fel, iar dacă ai alături un bărbat căruia îi lipseşte iniţiativa sau care vrea să-ţi limiteze libertatea, poţi renunţa la o căsnicie fără să stai prea mult pe gânduri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu eşti predispusă la divorţ pentru că atunci când faci pasul cel mare, o faci numai când eşti extrem de sigură că ai luat cea mai bună decizie. Iar pentru că familia este extrem de importantă pentru tine, te străduieşti să rezolvi problemele din interior alături de partenerul tău, fără ştirea altora. Discreţia este esenţială în relaţia ta. Trebuie să lucrezi la capitolul încăpăţânare pentru că de aici pot apărea probleme în viaţa ta de cuplu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai o predispoziţie destul de mare pentru divorţ şi asta pentru că te plictiseşti foarte repede şi adesea iei decizii pripite. Dacă ceea ce ţi se părea o poveste de dragoste senzaţională devine în câţiva ani o corvoadă. Libertatea este foarte importantă pentru tine, dar şi diversitatea. Stările emoţionale fluctuante sunt un alt element care îţi pune căsnicia în pericol.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Predispoziţia ta pentru divorţ este una destul de scăzută, pentru că întemeierea unei familii este un pas foarte important pentru tine şi te vei gândi cu mare seriozitate înainte de a-l face. Pe de altă parte, tocmai această dorinţă de avea o familie lucrează împotriva ta. Poţi avea tendinţa de a accepta prea multe din partea persoanei iubite, tocmai pentru a păstra pacea în paradis, dar în detrimentul fericirii şi satisfacţiei tale personale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cu toate că adesea ai succes pe toate planurile, nu acelaşi lucru se poate spune când vine vorba de căsnicie. Eşti foarte predispusă să divorţezi, iar principalele caracteristici ale zodiei care te duc spre despărţire sunt orgoliul şi egoismul. În unele situaţii poţi strica relaţii promiţătoare tocmai pentru că nu poţi renunţa la gesturile de mândrie. De multe ori ajungi să regreţi, dar fără să recunoşti. Amiteşte-ţi un citat celebru din Biblie, dacă vrei o căsnicie fericită: "Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte."

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu ai o predispoziţie mare pentru divorţ şi asta pentru că stabilitatea este extrem de importantă în viaţa ta. Nu te arunci cu capul înainte într-o relaţie pe care o oficializezi, ci cântăreşti cu atenţie, iar adesea instinctul tău te ajută să faci cea mai bună alegere. Chiar dacă întâmpini dificultăţi, nu renunţi, ci încerci să găseşti soluţii pentru a trece cu bine peste impas.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adina pe 3 Oct 2012, 00:09
    hahaha

    zice bine ce zice ...dar de incapatanare nu poti scapa doar daca pleci capul inaintea altora iar caracteristica zodiei este si va ramane : INCAPATANAREA! incercati altceva :))) ar fi bine sa nu mai fiu asa dar na, ata ete !

    0
    1

  • Ana pe 27 Sep 2012, 22:06
    capricorn

    Sunt curioasa,ce se spune despre capricorn despre cei ce vor sa divorteze....in alte general stiu pe pielea mea ca se zice de bine...vedem si in sceste decizii..

    1
    2

  • simika pe 27 Sep 2012, 09:28
    varsator...

    foarte tare, asa este!!!!!!:))))))))))))))) i-am citit si sotului meu prin telefon ce ati scris in acest artiol si a ras cu pofta in urechea mea:))))))) sunt rebela, sunt pusa pe "eu am dreptate!":)))))) dar imi iubesc enorm de mult fiul si sotul meu!

    10
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod