Horoscop: Cât este de zgârcit, în funcţie de zodie

Nativul din Capricorn nu face cadouri şi nu împrumută bani, cel din Fecioară adoră să primească foarte multe lucruri, mai mult decât să ofere, iar cel din Balanţă este gata să îţi ofere totul. Află cât de zgârcit este iubitul tău, în funcţie de zodie.
MAI MULT DESPRE: iubit, zodie, horoscop, astre, zgârcit, ăartener
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 20 Ian 2015, 22:49
    nimic adevarat din ce zice...

    sotul meu este varsator si nui nimic adevarat din ce zice aici.....el chiar da cu bani in stanga si in dreapta si se duce si cumpara cadouri nu le improvizeaza.....am atat sa va zic, sunteti praf, spuneti numai tampenii....

    0
    0

  • vasil pe 14 Apr 2014, 11:56
    Varsator

    De cand suntem noi varsatorii zgarciti???! Oricum, aproape la fiecare zodie zice numai tampenii!!!

    1
    0

  • maria pe 6 Iun 2013, 00:36
    leul

    Leul este grandoman,dar foarte zgarcit,daca ai o geanta si n o porti si vrei sa ti cumperi alta,mai bine o arunci,pt ca te intreaba ce faci cu cealalta si de ce n o porti,in schimb daca el isi mai cumpara inca o pereche de pantofi maro nu se pune,deci ce i cumparat de el ar trebui purtat vreo 10 ani,ca sa nu fac risipa.Sunt de speriat leii astia,grandomanie crunta.N ar fi nimic cu pantofii,dar sa vezi cati bani cheltuie la ziua lui de nastere,face cinste peste tot,ma mir ca nu cinsteste si catelul,e nasol de tot,si prietenii lui ii dau un cadou dupa posibilitati,cred ca mai mult pt cadouri isi face ziua,tot copil a ramas si va ramane toata viata.

    0
    0

  • rozmarin pe 28 Mai 2012, 23:42
    gresit!

    la taur nu e bine , uite asa este corect "banii mei sunt banii mei, banii tai sunt banii nostrii (deci tot ai mei) "

    3
    1

  • cori pe 30 Dec 2011, 15:45
    scorpioni

    ba la scorpion este f adevarat. cere-i si-ti da, altfel nu primesti nimic! barbatii scorpion sunt asa. fetele scorpion sunt f darnice. impart de la mancare, haine, casa, tot, cu tine!

    3
    1

  • mioarapirvucraiova pe 5 Iul 2011, 10:43
    Ela

    PROBABIL AI AVUT VRE-O EXPERIENTA CU VRE-UN BARBAT DIN CAPRICORN, SI AI SPERAT SA-TI DEA CEVA..... DAR AI FOST DEZAMAGITA. NU TREBUIE SA GENERALIZAM SI ORICUM NU PREA CRED IN ZODIILE ASTEA. E CEL MAI BINE ELA SA CREZI IN TINE SI IN PUTEREA TA. I-TI DORESC O ZI FRUMOASA

    4
    0

  • mioarapirvucraiova pe 5 Iul 2011, 10:37
    Ela

    nu stiu exact cu ce barbati pomanagii ai avut de-a face, dar draga mea in lume in care ma invart eu, intamplator cunosc si capricorni.... sunt onesti, inteligenti, i-ti dau sfaturi si te ajuta imediat daca ai nevoie. eu am imbracat si incaltat lume si le-am dat sa manance deoarece sunt o fire sensibila si cu suflet bun.

    4
    0

  • nicoleta1 pe 4 Iul 2011, 16:12
    voi credeti in horoscop?

    e cea mai mare prostie din lume sa crezi in asa ceva, consider ca mi-am pierdut timpul citind acest articol

    2
    0

  • Ellenna16 pe 2 Iul 2011, 13:16
    Scorpion

    in cazul scorpionului nu este adevarat :P Iubitul meu este scorpion si nu trebuie sa ii spun eu cand si ce sa imi ia (asta in cazul cadourilor ) daca vede ceva frumos, imi cumpara . Nu ii trebuie un motiv :) Dar da , poate e el o exceptie :))

    4
    1

  • Ela pe 2 Iul 2011, 12:23
    pt mioarapirvucraiova

    mioara draga, probabil tu esti exceptia care intareste regula, desi singura spui ca ai dat fratilor tai, asta e altceva, cat despre capricorni, sunt cei mai mari pomanagii din tot zodiacul :)))) si calici de nu se poate.Oricum, aici se refera la barbati, hai sa te iertam :)))))

    4
    4

  • nadya_dark pe 2 Iul 2011, 11:06
    Berbecul se potriveste

    Cel putin in cazul meu :)))

    3
    0

  • mioarapirvucraiova pe 2 Iul 2011, 09:38
    prost si fals!

    eu sunt capricorn si am dat la fratii mei case iar prietenilor tot timpul le-am facut cadouri. sunteti de toata jena.

    8
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod