Horoscop: Cât durează dragostea lui pentru tine, în funcţie de zodie

Multe poveşti frumoase de dragoste se încheie adesea prost, când unul dintre parteneri descoperă că nu mai iubeşte. Află cât poate dura dragostea partenerului pentru tine, în funcţie de zodia lui. Descoperă dacă va fi al tău pentru tot restul vieţii sau dacă este predispus să te părăsească oricând.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul din zodia balanţei poate deveni pur şi simplu obsedat de femeia pe care o iubeşte. Se implică cu uşurinţă în relaţii "lejere", chiar dacă nu este foarte îndrăgostit, dar atunci când iubeşte cu adevărat, o face pentru totdeauna.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pasiunea unui bărbat din zodia scorpionului este foarte mare, iar sentimentele sunt întotdeauna intense. Când iubeşte, o face cu tooată fiinţa lui, iar în astfel de situaţii nu există niciun motiv să te îndoieşti de faptul că dragostea lui va dura până la sfârşitul vieţii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nevoia de diversitate îl poate face pe bărbatul din zodia săgetătorului să uite că a iubit. De fapt, el poate iubi chiar şi mai multe femei în acelaşi timp... Nu poţi fii prea sigură că dragostea lui pentru tine va dura foarte mult, mai ales că se plictiseşte uşor, iar dragostea lui pentru libertate este imensă.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Poţi fi sigură că iubirea bărbatului din zodia capricornului este veşnică! Este o persoană stabilă, care îşi ia în serios angajamentele şi care îşi dezvoltă dragostea din ce în ce mai mult odată cu trecerea timpului. De fapt, acest nativ cunoaşte adevărata iubire la maturitate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu toate că este un semn fix, vărsătorul se lasă uşor atras în relaţii pasagere, de dragul diversităţii. Îl cam sperie angajamentele serioase, iar asta îl determină să-ţi mărturisească dintr-o dată că nu mai simte nimic pentru tine... Sau dacă nu are curajul să ţi-o spună, îţi vei da seama cu uşurinţă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din semnul peştilor este schimbător, inconstant şi te poate şoca dintr-o dată, fără niciun avertisment, cu mărturisirea şocantă că nu te mai iubeşte. Trebuie să fii pregătită pentru orice, mai ales că de cele mai multe ori are nevoie de foarte mult timp să ia o decizie extrem de importantă. Ceea ce tu crezi că este o relaţie împlinită, pentru el poate fi doar o "închisoare" din care nu are curaj să evadeze.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din zodia berbecului iubeşte cu intensitate, dar este în permanentă căutare de senzaţii noi şi experineţe inedite. Dacă te consideră cu adevărat sufletul lui pereche, atunci te va păstra pentru totdeauna în inima lui. Dar dacă nu este convins că tu eşti jumătatea, odată ce primii fiori ai iubirii au trecut, este posibil ca relaţia să se încheie rapid.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ai o relaţie cu un bărbat din zodia taurului, ai toate şansele să te iubească toată viaţa. Foarte rar un bărbat din taur intră într-o relaţie serioasă dacă nu este convins că iubeşte cu adevărat. De aceea, dragostea lui pentru tine poate dura pentru totdeauna!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu poţi avea încredere în dragostea pe care ţi-o poartă un nativ din gemeni, şi asta pentru că nici el nu este prea sigur de ea... Sunt firi duale, care îşi schimbă starea de la o zi la alta, iar dacă azi te adoră, este posibil ca mâine să se declare complet plictisit şi să fie deja în căutarea unei alte iubiri.

Rac

Nativul din rac este constant în dragoste. Sentimentele sunt foarte importante pentru el şi cu siguranţă nu te va dezamăgi. Odată ce s-a îndrăgostit, poţi fi sigură că va fi întotdeauna alături de tine. Dragostea lui pentru tine poate dura o viaţă întreagă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Deşi este stabil, nativul din leu poate avea mici scăpări. De aceea, chiar dacă te iubeşte, atenţia îi poate fi distrasă cu uşurinţă de femeile din jurul lui. Iar dacă se găseşte o femeie care îl doreşte foarte mult, este posibil să se lase "furat".

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cu toate că nu se pricepe foarte bine să-şi arate sentimentele, nativul din fecioară te va iubi pentru totdeauna odată ce i-ai intrat în suflet. Riscul este mic ca el să înceteze să te iubească.
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Alle!;;) pe 25 Oct 2012, 18:32
  Raspuns pentru Maria

  Maria, FUCK!:| Esti in clasa a 4-a?! Pe bune? ''Sarut'' la varsta asta? Relatie serioasa? DAFUQ. Mai cresteti.:))

  4
  1

 • maria pe 25 Oct 2012, 15:45
  scorpion vs. balanta

  sunt clasa a 4 a si un baiat mia zis ca ar vrea un sarut si o relatie serioasa.cand am ajuns acasa eram fericita dar nu stiam ce intr-o relatie si mam uitat pe acest site.e super so tineti tot asa!

  1
  5

 • denyrush pe 24 Oct 2012, 12:10
  Gemeni

  Atlantisspirit - Eu ridic manuta suuus ! M-am straduit, i-am facut ness dupa ness sa-l mentin treaz si m-am ales cu un inel de logodna. Yupiii !

  0
  1

 • irina pe 20 Oct 2012, 22:29
  racii

  cei din zodia RAC poate si iubesc mult, dar in paralel prefera sa aiba si amante...

  9
  1

 • Dana pe 20 Oct 2012, 10:19
  Fercioara vs. berbec

  Este foarte adevarat, berbecul nu numai ca inseala cu sange rece dupa care apare cu niste scuze si presupuse pareri de rau, mai grav este faptul ca lui i se cuvine toata consideratia si loialitatea, nimeni mai presus de el. Fecioara este intradevar si loaila si un prieten de drum lung, putin cam carcotasa dar nu se compara cu berbecul. Nu inseala si este corecta.

  5
  0

 • lucretia pe 19 Oct 2012, 15:06
  pesti

  nu e adevarat ce se zice despre pesti ei iubesc din dragoste si au relatii de durata sunt foarte grijuli cu persoana iubita.pentru domnul avocat as avea o intrebare daca se poate id meu de mess e frumusik2011 multumesc.

  6
  3

 • martacika pe 19 Oct 2012, 10:46
  pesti

  citi barbati pesti cunosc toti iubesc cu adevarat shi pe timp de multa durata. barbatul meu e tot peste si eu tot. si ne iubim enorm de ff mult timp, cei mai sentimentali cred ca sunt pestii. cam ati scris gres aici

  13
  3

 • deiutz pe 19 Oct 2012, 09:28
  leul

  e adevarat ce se spune de leu mai sus , dar nu s-a spus ca , daca isi gaseste sufletul pereche este fidel ....

  4
  4

 • Avocatu pe 19 Oct 2012, 09:23
  Pesti

  inseamna ca eu nu apartin zodiei Pesti

  5
  1

 • atlantisspirit pe 19 Oct 2012, 09:13
  gemeni

  asa sa fie....? s-a straduit cineva dincolo de declaratii sa mentina treaz interesul unui nativ din gemeni? asa declarativ e usor..... si suna perfect odata ce prin natura zodiei, gemeni reprezinta dualitatea.

  2
  2

 • co pe 19 Oct 2012, 09:10
  ea gemeni

  cea mai rea femeie exact cu spune aici azi te iubeste si maine te paraseste

  5
  3

 • roxanel pe 18 Oct 2012, 23:41
  leul

  asa e...sunt f instabili in relatii...nu sunt genul "fidel"...

  4
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod