Femeie care isi manifesta dragostea

Gesturi prin care îl faci să-i fie dor de tine

Fie că eşti într-o relaţie de puţină vreme sau aveţi ani petrecuţi împreună, există anumite gesturi prin care îl faci să-i fie dor de tine şi contează mai mult decât o mie de cuvinte.
Parfumul tău care i-a rămas în minte de la prima întâlnire sau un anumit obiect pe care l-ai lăsat intenţionat la el sunt câteva dintre lucrurile care pot să trezească sentimente puternice atunci când eşti foarte îndrăgostit de persoana cu care le asociezi. Astfel că, pentru ca o relaţie, fie ea la început de drum sau de lungă durată, să fie una împlinită trebuie să simţi că partenerul tău te iubeşte necondiţionat şi că i se face dor de tine atunci când te aştepţi mai puţin.
Sentimentul de dor pe care îl împărtăşeşte cu tine atunci când se află la distanţă este unul sincer şi totodată este un prim semn că te găseşti lângă o persoană care te iubeşte şi te respectă.

Gândeşte-te doar cât de mult te flatează şi cum te face să te simţi în al nouălea cer un simplu telefon pe care ţi-l dă în timpul zilei, când eşti la muncă, şi îţi vorbeşte frumos, spunându-ţi romantic că deja îţi simte lipsa şi că de-abia aşteaptă să vă vedeţi în acea seară.
Exprimarea acestui sentiment nu trebuie să aibă nimic de-a face cu orgoliul, ci dacă este unul sincer vei simţi că trebuie să-l împărtăşeşti cu persoana iubită. Nu ezita să faci şi tu acest lucru atunci când îl simţi!

Gesturile mărunte pot să facă mai mult decât o mie de cuvinte de dragoste, deoarece dacă sunt făcute cu sinceritate atunci ambii parteneri se vor simţi împliniţi în relaţia pe care o au. Iată câteva sugestii de gesturi prin care îl faci să-i fie dor de tine:


1. Mesajul romantic din timpul unei zile stresante


Deoarece ne petrecem toată ziua la muncă, uneori uităm că un simplu telefon sau un mesaj trimis persoanei iubite poate să aibă un efect relaxant, te binedispune şi te va ajuta să te concentrezi mai uşor pentru a termina toată treaba şi a ajunge în braţele partenerului. Ei bine, dacă ţie îţi place acest lucru, poate că ar fi bine să-l întorci şi tu din când în când şi să-l surprinzi cu un telefon când este la muncă şi să-i laşi de înţeles că îi simţi lipsa şi de-abia aştepţi să vă petreceţi seara împreună.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ciobanu Elena pe 17 Mar 2020, 08:20
    Inselat

    Vintila Maria sa stii ca un cont de facebook nu o sa te ajute sa capeti mai multa incredere in el,dimpotriva nu te mai gandi la asta ca iti face rau si o sa stai tot timpul stresata ca te poate insela,ca poate vorbeste si cu altele.Eu am un an si 3 luni cu prietenul meu,am stat sub acelasi acoperis,momentan nu mai stam impreuna,dar continuam sa profitam de fiecare moment ce ne face fericiti si sa petrecem timp impreuna,eram si eu in situatia ta asta pana am vorbit si cu mama lui si am simtit intradevar ca nu e cum gandim noi si ne facem atatea filme.Stai linistita,nu te mai gandi ca iti faci rau,daca vrea sa te insele o va face indiferent de situatie

    0
    0

  • Vintila maria pe 3 Ian 2020, 10:34
    Anselat

    Am.7 luni cu iubitul si simt ca nu am ancredere suficienta an el.ia dat pe facebook cerere la o fata.si nu e prima.pt ca am vazut asta si a schimbat parola .eu nu cred ca face bine mcacrib

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod