Gelozie: 6 trucuri ca să-l urmăreşti fără să-şi dea seama

Când suspectezi partenerul de infidelitate, dar nu vrei să-l confrunţi fără dovezi, ai nevoie de o confirmare cât mai rapidă. Încearcă cele mai simple modalităţi de a verifica dacă partenerul te înşală cu adevărat.
Când suspectezi partenerul de infidelitate, dar nu vrei să-l confrunţi fără dovezi, ai nevoie de o confirmare cât mai rapidă. Încearcă cele mai simple modalităţi de a verifica dacă partenerul te înşală cu adevărat.

De la o simplă schimbare în comportament până la teste ADN, ai la dispoziție numeroase moduri de a-i urmări comportamentul partenerului pentru a te convinge că te înșală sau pentru a confirma că este nevinovat și nu te minte.

Analizează-i libidoul și comportamentul față de tine

Primele lucruri la care este important să fii mai atentă atunci când bănuiești ceva sunt libidoul și comportamentul partenerului. Dacă există o scădere bruscă în dorința lui de a face sex, infidelitatea este o cauză posibilă.

Cei mai mulți bărbați oferă indicii în mod subconștient cu privire la propria infidelitate.
Cel mai evident dintre ele este chiar gelozia. Dacă partenerul nu a fost gelos la începutul relației, dar devine tot mai posesiv și chiar te acuză că îl înșeli, ar putea fi vorba de proiecția asupra ta a vinovației pe care o simte.

Cultivă relații bune cu prietenii și colegii lui

Apropierea de prietenii și colegii lui poate fi o armă importantă pentru momentele în care vrei să-l prinzi cu minciuna. Cei mai apropiați prieteni ai lui îi vor acoperi probabil infidelitatea, dar poți descoperi schimbări în comportamentul lor față de tine.

Dacă te împrietenești cu colegii sau colegele lui de muncă, poți afla mai ușor dacă ți-a spus adevărul când a susținut că are de lucru până târziu.
Nu-i folosi ca informatori cărora le adresezi întrebări directe, discută pur și simplu ca între prieteni "Ce mai e nou?" și poți afla informații utile.

Verifică-i telefonul

Te-ai decis să îi încalci complet dreptul la intimitate pentru a confirma posibila aventură? Verifică-i telefonul pentru o activitate suspicioasă și convinge-l și că are nevoie de factura detaliată, pe care o poți consulta apoi și tu.

Analizează-i conturile

Dacă ai acces la serviciile de online banking folosite de el, poți trage cu ochiul pentru a verifica diferite cheltuieli suspicioase. A cheltuit mulți bani în magazine de haine într-o călătorie de serviciu, dar ție nu ți-a adus nimic? Poate fi un indiciu.
Nu uita însă că acest lucru este ilegal dacă nu este vorba de conturi comune.

Verificarea activității online

Conturile din rețelele sociale îți pot oferi detalii cu privire la posibila infidelitate a partenerului. Verifică-i mesajele personale pe Facebook și Twitter, dar asigură-te că nu interpretezi greșit comunicarea lui online. Dacă le utilizează pe telefon, nu uita să închizi aplicațiile odată ce le-ai verificat, pentru a șterge urmele. În cazul în care ai deschis mesaje noi de email, caută întotdeauna opțiunea "Mark as unread", pentru a nu-i lasă indicii care îi arată că îl urmărești.

Test ADN de infidelitate

Pentru o confirmare de netăgăduit poți apela la un laborator specializat în teste ADN.
Aproape toate laboratoarele care oferă teste de paternitate, pun la dispoziția cliențiloe și teste ADN de infidelitate.

Poți testa un obiect vestimentar atunci când ești suspicioasă, iar laboratorul îți poate confirma ce ADN descoperă de la persoane de sex feminin. Poți apoi și confirma dacă ADN-ul nu îți aparține, dar pregătește-te pentru o cheltuială serioasă, de sute de euro, pentru asemenea teste de laborator.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana pe 3 Iun 2013, 17:53
    mai bn renunti

    mai bine renunti decat sa fii mereu obsedata ca te insala,asta deja nu mai e viata nici pt tine , si nici pt voi , ca si cuplu.

    5
    1

  • roxana pe 3 Iun 2013, 09:34
    In nici un caz !!

    o femeie nu trebuie sa procedeze asa. E cea mai buna cale de a-ti transforma relatia si viata intr-o lupta continuua cu ...gelozia, suspiciunea . . nelinistea . Comportamentul acesta te plaseaza in categoria femeilor nesigure , indezirabile . E ok. sa fii atenta la feedback-ul partenerului , sa fii atenta la unele intarzieri, fara sa comentezi , dar sa il urmaresti obsedata..nu e o solutie, pentru nici unul.Si, trebuie avut in vedere , proverbul batranesc , care spune ca un barbat..."cu cat alergi mai mult dupa el, cu atat fuge mai tare ".

    9
    2

  • opt trucuri sase metode pe 3 Iun 2013, 07:52
    copy paste

    E cam plictistor sa citesti articolele astea cu 8 motive sau sase poante copiate din presa britanica de senzational... bloaaa

    3
    1

  • roxanel pe 3 Iun 2013, 07:11
    ce porcarie

    acesta e partener pe care trebuie sa il urmaresti? sau ceva curvar cu care mai bine nu te incurci?

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod