Fotografii de nunți își pot da seama dacă un cuplu o să divorțeze

Fotografii de nunți își pot da seama dacă un cuplu o să divorțeze

Nu m-aș fi gândit vreodată că ce au în comun căsniciile care se destramă ușor poate fi dezvăluit de o lentilă foto profesionistă, de un unghi bun și de un fin observator cu experiență serioasă într-ale iubirii.
Fotografii de nunti stiu mai multe despre sansele reale ale unui cuplu de insuratei decat multi specialisti in domeniu, si au toate dovezile, la cald.

Poate de asta sunt si asa scumpi, nu?

Pentru ca, in fond, treaba lor nu este numai sa ne faca sa aratam bine in cadru, ci si sa umple subtil golurile in relatia noastra atunci cand le sesizeaza.

“Prostii!”, o sa spuneti. Si o sa va ganditi ca in cele 2 ore de shooting cand toata lumea e cu ochii pe tine, si trebuie sa arati toti dintii la camera, nu ai cum sa dai in vileag vreo carenta a relatiei tale.
Cine sta sa se certe in “cea mai fericita zi a vietii sale”? Pana si cu soacra zambesti in poze, deci e vrajeala. Si totusi, de multe ori e mai buna lumina decat chimia dintre parteneri.

Ce semne anunta o despartire, conform fotografilor de nunta?

Partenerul tacut

Teoretic, cea mai frumoasa zi a vietii lor este un motiv de bucurie pentru amandoi mirii, iar asta trebuie sa se vada, intr-un fel sau altul.

Insa, fotografii gasesc de multe ori un partener mai tacut, mai neimplicat, lipsit de emotii.
Daca starea asta se prelungeste si in timpul receptiei, deci nu tine neaparat de sedinta foto care-l face sa se simta inconfortabil, e un semn de urmarit.

Un fotograf povesteste ca in timp ce “mireasa era extrem de emotionata, sociabila si fericita pana la lacrimi, mirele nu a scos mai mult de 10 vorbe toata nunta. Au divortat la nici un an dupa ceremonie”.

Cea mai tare lectie despre despartiri am primit-o de la …. Netflix

Certuri si priviri de gheata


Un alt episod de groaza a inceput cu niste planuri indraznete.

“Ideea era sa facem pozele de logodna in Islanda, pentru niste cadre super romantice si nonconformiste.
Zapada, rochia alba, lumini, un vis. Ajunsi acolo, protagonistii au inceput sa se certe in fata unui minunat ghetar izolat. Cearta a durat 2 ore. Si cam tot atat dupa nunta a rezistat si relatia lor.” 
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod