Fericirea este singurul lucru pe care putem să îl oferim fără să îl avem!

Mi-a luat ceva timp să îmi dau seama că poți face lucururile ca la carte și tot să fii nemulțumit.
Să spui toate lucrurile potrivite, să faci exact așa cum îți spun oamenii care au reușit să facă ce visezi și tu, să o iei pe urmele celor care promovează strategia lor de reușită și jură că e calea succesului, și totuși să ajungi mai confuz decât atunci când ai pornit, asta pentru că nu ai ales o clipă să te asculți pe tine. 

Cel mai bun lucru pe care l-am făcut până astăzi a fost să ascult ceea ce îmi doresc de fapt.
 
Când am început să înec toate sfaturile și must-urile promovate atât de răsunător peste tot, unele chiar și impuse de cele mai apropiate persoane. 
Trebuie să realizăm că secretul de a reuși stă în fiecare dintre noi, nu în cei din jurul nostru.
Când realizăm ce ne dorim noi, nu ce își doresc alții sau ce promovează ceilalți, pentru că așa e bine. 
 

Când am pornit la drum am făcut greșeli pe care nu le voi uita niciodată.

 
Am rănit oameni pe care i-am iubit cu toată ființa mea. Să te descoperi cu adevărat nu este un proces prea confortabil. Este dificil uneori să începi să faci lucrurile diferit și să nu fii ca toți ceilalți, dar în același timp este cel mai mare cadou pe care poți să ți-l dăruiești. Când începi să îți descoperi varianta proprie a fericirii și când îți dai seama ce contează cu adevărat pentru tine. 
 
Adu-ți aminte din când în când cine ești, în ciuda problemelor.
Ele nu te definesc pe tine ca om. Sunt doar întâmplări. Nu trebuie să crezi vreodată că definiția ta ca și om este dată de problemele tale. 
 
Toți râvnim la fericirea deplină din filme și poate stăm câteodată să o căutăm atât de asiduu, încât ajugem să ne pierdem pe noi în această căutare. Când de fapt fericirea este peste tot, în fiecare dintre noi, în fiecare moleculă a corpului nostru. Chiar dacă noi nu o vedem, ea există, și putem să o dăm și altora. 

Amintirile cele mai frumoase țin de fapte făcute din suflet, țin de iubirea de orice natură, nicidecum de rochia de la mall după care râvnești atât de mult.
Nu îți mai aglomera mintea cu lucruri care nu contează, fă în așa fel încât faptele și cuvintele tale să conteze. Și să vezi atunci ce fel de om începi să devii și cum va ieși la suprafață fericirea pe care o cauți atât de mult. Trebuie doar să vrei. 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alex pe 27 Mar 2018, 11:07
    Legat de fericire

    Consider ca fericirea sta in deciziile noastre. Nimic nu ar trebui sa stea in calea ei, sa ii puna piedici. Mi-s dori din tot sufletul sa mai avem o sansa la fericire. Trebuie doar sa spunem ce simtim si sa ne dorim asta. Eu cred cu toat fiinta mea ca tu esti fericirea mea. As vrea sa ma lasi sa fiu fericit. Cred ca e timpul sa ne bagam picioarele in acest destin care ne tot tine la distanta, sa ii dam peste nas. Am sperat si voi spera mereu...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod