curăţenie

Femeile sunt mai tentate să-și înșele partenerii dacă aceştia nu le ajută la treburile casnice

cur??enie
Bărbaţii care nu-şi ajută partenerele la treburile casnice riscă să aibă probleme în relaţie


Acesta ar putea fi un motiv de îngrijorare pentru mulți bărbați francezi care devin recalcitranți când vine vorba de treburile din gospodărie. Conform unui sondaj efectuat anul trecut de agenția franceză de statistică INSEE, pe umerii femeilor din Franța încă revin două treimi dintre responsabilitățile casnice, chiar dacă în ultima vreme s-a observat o îmbunătățire.

În Marea Britanie, bărbații se ocupă de 31% dintre treburile din gospodărie, potrivit unor cifre recente.

Ei petrec circa șase ore gătind, făcând curățenie, spălând vase și călcând, în comparație cu femeile care alocă 14 ore acestor activități. S-a observat, însă, că bărbații britanici de culoare sunt mai harnici, realizând circa 40% dintre responsabilitățile casnice.

Conform unui sondaj Ifop, realizat în 2014, 55% dintre bărbații din Franța și 32% dintre femeile din această țară sunt necredincioși partenerului de viață, iar infidelitatea este în creștere, însă francezii sunt campioni la iertat, mai arată sursa citată de Agerpres.



Foto: Hepta, Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod