Femeile puternice fug de narcisiști

Oamenii narcisiști se descurcă foarte bine să preia controlul în viața altcuiva. Vor folosi totul pentru a convinge oamenii să facă ceea ce vor ei. Toată lumea se luptă cu acești narcisiști în felul său, însă femeile puternice au altă abordare. Iată ce fac diferit femeile puternice!

De ce fug femeile puternice de narcisiști?


1. Narcisiștii se pricep la găsirea oamenilor buni


Aceștia au nevoie să fie înconjurați de persoane bune, deoarece vor să se simtă mai bine cu privire la propria persoană. Au nevoie de oameni buni pentru a-și hrăni egoul. Se înconjoară cu astfel de oameni păcălindu-i că sunt la fel. Diferența este că oamenii buni spun lucruri frumoase pe care le cred cu adevărat, pe când narcisiștii o fac doar pentru a te păcăli. Însă femeile puternice nu sunt naive.
Acestea pot observa dacă cineva crede cu adevărat ceea ce spune sau dacă este doar un truc. În clipa în care acestea observă că o persoană din viața lor nu este sinceră cu ele, o alungă.

2. Narcisiștii îi conving pe ceilalți că nu e vina lor


Aceste persoane sunt capabile să dea vina pe altcineva cât ai clipi. Nu acceptă niciodată că au greșit, decât dacă vor să folosească acest lucru pentru a te manipula. Însă femeile puternice nu le permit narcisiștilor să testeze abilitățile lor pe ele.
Acestea își vor recunoaște întotdeauna vina, dar se așteaptă și ca cealaltă parte să facă același lucru. Nu îi vor permite niciodată unui narcisist să dea vina pe ele.

3. Narcisiștii fac promisiuni pe termen lung pe care nu le respectă


Narcisiștii își ademenesc victimele, făcându-le să creadă că au un viitor împreună, iar acestea din urmă își lasă garda jos. Dacă ești victima într-o relație cu un narcisist, vei începe să planifici viitorul comun și nu îți vei da seama că narcisistul te folosește în orice fel poate.
Însă femeile puternice nu lasă garda jos atât de ușor. Acestea nu cred niciodată în cuvinte, așa că se așteaptă ca oamenii să facă acțiuni care să respecte promisiunile lor. Iar un narcisist nu își respectă aproape niciodată promisiunile.

3. Narcisiștii au tendința de a manipula oamenii


Narcisiștii îi controlează pe ceilalți, prin emoții și acțiuni, astfel încât balanța să fie întotdeauna înclinată în favoarea lor. Însă femeile puternice sunt extrem de greu de manipulat.
Dacă au o opinie despre ceva, este foarte puțin probabil ca un narcisist să le facă să se răzgândească.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod