Femeile pe cont propriu au nevoie de bărbați adevărați

Este destul de greu pentru bărbați să iasă cu femeile pe care le plac, chiar dacă își petrec cea mai mare parte a timpului în preajma femeilor care sunt singure.
Este ușor să ne imaginăm cât de dificil este pentru bărbați să aibă succes cu femeile pe cont propriu. 

Iată care sunt motivele pentru care femeile pe cont propriu au nevoie de bărbați adevărați!

Este în natura umană să ne simțim singuri, mai ales după o despărțire. Dar dacă reușești să treci peste perioada de câteva luni fără a te implica în altă relație, aceste sentimente și emoții pot dispărea. Dacă poți ajunge până în punctul în care îți aduci aminte toate lucrurile pe care voiai să le faci când erai într-o relație, dar pur și simplu nu aveai timp, atunci vei începe să le faci pe cont propriu.
Curând după aceea, căutarea activă a unui partener poate deveni aproape inexistentă.

Atunci când se ajunge la această etapă, sentimentele și emoțiile autentice pot fi recunoscute, acceptate și eliberate fără teamă sau anxietate. Cu toate acestea, această nouă deschidere, onestitate și libertate înseamnă că orice potențial partener va trebui să accepte calitățile și caracteristicile pentru a fi luat în considerare. Atunci când o femeie este obișnuită să fie pe cont propriu, orice partener nou trebuie să fie dispus să o asculte, să o audă și să aibă încredere în ea.
Pentru aceste femei, partenerii trebuie să se poată conecta pe deplin cu ele la nivel fizic, mental și emoțional, mai ales în situațiile și circumstanțele incomode și dificile.

Este important să îți dai seama cum femeile pe cont propriu au aceste dorințe, pasiuni și nevoi și de ce le au. Privind din această perspectivă, oamenii pot fi fericiți, liniștiți și independenți. Desigur, orice ființă înțeleaptă este deschisă spre o fericire sporită alături de un partener, indiferent de gradul actual de mulțumire.
Cu toate acestea, deși o relație cu o femeie pe cont propriu merită, nu înseamnă că este și ușoară. Dacă bărbatul a trecut deja printr-o transformare proprie asemănătoare, atunci are mai multe șanse să facă relația să meargă. Dacă nu, lupta va fi mai intensă. Există nenumărate motive pentru care bărbaților li se pare dificil să fie într-o relație cu femeile independente, dar la fel de multe motive există și pentru care aceștia își doresc să construiască un viitor alături de femeile pe cont propriu.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod