Femeile infidele trăiesc mai mult

O viaţă mai lungă cum multă dragoste se ţine
Dacă la bărbaţi excesul sexual cu mai multe partenere poate duce duce la îmbătrânire precoce, în cazul femeilor, fenomenul este invers: infidelele trăiesc mai mult. Staţi! Nu aruncaţi cu pietre, pentru că totul este dovedit ştiinţific.
 
Ziaristul american de origine cehă Frantisek Bonec a cercetat statistic legătura dintre comportamentul conjugal şi durata vieţii şi a concluzionat faptul că femeile care sunt neloiale partenerilor au o viaţă mai lungă.
 
Pentru a ajunge la această concluzie, au fost chestionate 872 de femei trecute de 85 de ani, iar dintre acestea, 812 au recunoscut că au "călcat strâmb" în timpul căsniciei. Se pare că aceste aventuri extraconjugale le-a stabilit tonusul ideal şi cu ajutorul acestuia, organismul s-a menţinut tânăr mai mult timp şi a rezistat tuturor "intemperiilor" vieţii.

 
Dar cum există şi reversul medaliei, existenţa unui amant se plăteşte, uneori chiar foarte scump: femeia infidelă simte o încordarea nervoasă care îi tulbură funcţionarea organismului, începând cu sistemul nervos şi până la cel digestiv şi endocrin. Şi dacă mai punem la socoteală şi sentimentul de vinovăţie, ruşinea, teama de a fi prinsă şi chiar dezgustul de propria persoană.... parcă nu mai rentează să trăieşti mult şi fără satisfacţii depline, nu-i aşa?  
 
Pe de altă parte, ca şi în cazul unor bărbaţi, există femei care simt nevoia să se simtă atrăgătoare, să-şi consolideze încrederea în propria persoană, recurgând la atenţie din partea altor bărbaţi decât soţii lor.
Multe femei se întrebă: "Oare cum ar fi cu altul?" şi multe chiar trec la acţiune...   
 

Un secret al longevităţii pe care poţi conta?

 
Tu ai recurge la infidelitate pentru a trăi mai mult? Şi cu dragostea cum rămâne? Până la urmă de ce te-ai mai căsători sau de ce ai vrea să zăboveşti lângă o persoană dacă tu vrei să simţi mirosul cearfurilor altui pat de bărbat? Te simţi pregătită să adormi în braţele altuia doar pentru a trăi mai mult? Multe întrebări, dar oare câte răspunsuri?  
 
Trădarea este la fel de amară atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Gândeşte-te! Ce rost are o relaţie bazată pe minciună? Vei putea 'mima' fericire totală la nesfârşit?

Şi oricum, ce mai poţi face la 84 de ani, când nici amintiri frumoase nu ai de depănat, când nu poţi strânge în braţe un trup cald, nu poţi strânge la piept o mână brăzdată de riduri, o mână care ţi-a adus alinarea atunci când ţi-ai dorit-o atât de mult? Ce rost mai are o viaţă lungă atunci când nu poţi bâjbâi pozele îngălbenite de vreme, în care să îl cauţi pe el, şi să le spui nepoţilor: "El este bunicul vostru, omul care m-a învăţat ce este iubirea"? O viaţă mai lungă cu multă dragoste se ţine, iar acea multă dragoste o poţi primi de la un singur om, din moment ce ai hotărât să îi fii alături.
Mizezi pe dragoste şi o viaţă fericită sau pe infidelitate şi o viaţă lungă şi stearpă? Gândeşte-te!
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Luis pe 6 Apr 2013, 09:43
    infidele

    Cred ca acest studiu este facut pentru a spala onoarea femeilor infidele. Am avut si eu o femeie infidela, care l-a sfatul unei rude de-a ei m-a parasit, pt ca era o relatie m-ai ascunsa, si pt ca ea era o infidela nesimtita. Femeile infidele care au soti de treaba si le ofera totul sunt niste nesimtite, fara pic de responsabilitati, intr-un cuvant sunt niste ratate. Si cautati si sinonimul pt infidele unora li se potriveste.

    0
    1

  • virgil pe 30 Nov 2012, 22:36
    pentru danna

    Sfaturile si ideile tale sunt destul de tampite, ati seamana Cum poti fi atat de sigura cand spui ca toti barbatii ansala ,Da e adevarat caci femeile toate sunt infidele voi cautati antotdeauna ceva mai bun :O viata mai buna ,bani si libertate mai multa ,ca sa nu spun si aia mai mare .La voi curiozitatea e mai mare decat la barbati,iar faptul caci cu sotul tau nu ati permiti pervecsiuni le faci cu altul caci asa sunteti voi create vreti tot timpul ceva nou,Sunteti mai rele decat barbati de zece ori.

    0
    0

  • alexandra pe 7 Iul 2011, 12:25
    iubesc un barbat si acela nu este sotul meu

    Sunt casatorita de 15 ani, am doi copii frumosi si un sot' de treaba'.Insa nu am fost niciodata fericita cu adevarat, eu am un temperament vulcanic...iar sotul meu este la polul opus. In pat nu se intampla mare lucru... Acum ceva timp am cunoscut pe cineva care ma face mereu sa zambesc, este opusul sotului meu, ma simt bine in preajma lui, e perfect. Dilema mea este ca mi'as dori sa divortez , insa nu am curaj s'o fac, sunt copiii mei la mijloc si cu toate ca sotul meu este o bestie mi'e mila de el. as vrea sa fiu si eu fericita...oare cer prea mult? nu vreau sa fiu inteleasa gresit insa mereu am tanjit dupa putina fericire. am nevoie de o parere sincera...va rog! ce as putea sa fac? pe de'o parte sunt copii si sotul , pe cealalta parte e barbatul pe care il iubesc si care ma adora. Am incercat sa ma resemnez, sa'mi accept soarta dar toate astea ma macina, suntem 3 persoane nefericite: eu, sotul meu si EL. Am nevoie de parerile voastre sincere, ce sa fac??? multumesc anticipat

    2
    0

  • Deea pe 7 Mai 2011, 09:53
    salut

    eu nu sunt maritata ...se poate zice infidelitate ? ..;)) glumesc...dar privind in situatia mea ...el e la distanta...de 6 luni ...vb la telef periodic ...suntem impreuna de un 1 an ..dar intrun an neam vazut de 4 ori si am stat impreuna de sarbatorile de craciun ....na' imi place fff mult de el dar distanta aceasta ma termina...si shtiu k el ma iubeste...dar sunt si constienta k acolo nu sta el pe tusa...cu toate ca mi-a zis nu are nevoie de nimeni si ca ma asteapta pe mine sa plec la el ...etc..planuri ....dar acum ceva timp un fost prieten de al meu cu care am vb mai bine de un an ....ma contactat ....atractia dintre mine si fostu inca exista ...si s-a intamplat...faza ciudata e ca mintea mea zicea NU ....pe cand corpul meu NU MA ASCULTA....pur si simplu m-am lasat dorita ...si mi-a trezit asa niste fluturasi in stomacel....dar eu m-am despartit de el de acum 2 ani si mai bine chiar......acum ce pot zice k ii sunt infidela actualului ...s-a intamplat odata ....si m-am asigura ca nu se va mai intampla...eu tin f mult la actualu imi place fff mult de el si viceversa ...dar distanta ...si in plus k femeie cum a zis cineva cautam sa fim iubite...alintate...si chiar am simtit nevoia...voi ce parere aveti?......puup fetili....

    0
    0

  • paun oana pe 31 Mar 2011, 10:32
    salut

    ce este drept o aventura ,doua nu strica nimanui :)

    1
    2

  • alegna pe 28 Mar 2011, 11:14
    Femeile infidele trăiesc mai mult

    infidelitate,am trait cu el 4 ani si stiam ca ma inseala dar niciodata nu am vrut sa ma razbun pe el inselindul si sa ma culc cu alt cineva,am hotarit ca sint mai buna si nu am sa cobor la nivelul lui niciodata.acum am divortat de 7 luni deja,am multi admiratori si as putea avea si relatii serioase dar deja asta nu e pentru mine,acum fac ce vreau cu ei si e bine,a inceput sa-mi placa aventurile si mai ales de fiecare data ceva nou.traitiva viata si bucurativa de satisfactiile ei,oricum nu ne mai asteptam la fidelitate din partea lor cind in jur sunt atitea ispite.

    1
    0

  • 2sweet pe 23 Ian 2011, 13:24
    ..mda ..

    ... ce conteaza daca ai viata mai lunga ,..daca n-ai pe nimeni langa tine ? ..eu votez pt fidelitate ..hai sa nu ne mintim ..toti aspiram la iubirea perfecta ..bla-bla ..asa ca hai sa nu acuzam barbatii, femeile ..pt ca inselatul e la fel ..pt amandoua specii :)) ..asa ca renuntati la viata lungaaaa ..si trista ..plina de resentimente ..pentru viata mai scurta ..dar plina de iubire si sinceritate :d .. ..si apropo ..danna ..mai bine as fi o naiva ..decat sa calc stramb ..asta ar insemna ca nu ma respect si ma mint singura ..poate inca gandesti imatur ..asa cum faceam cand eram mici .. "pai, daca el m-a lovit , eu de ce sa nu-l fi lovit " ..tocmai ..ca esti nesigura ..si vrei sa maschezi asta ..toata chestia este sa "crezi" ..in el ..si sa nu-i dai motive :D daca ti la o persoana .nu-i poti face asa ceva ..mai ales daca nu sti sigur ca te inseala ..si chiar daca sti ..poti face pasul de a-l lasa ..nici decum sa repeti "pacatul" comis de el ..doar pt a-i face-n ciuda ..apoi ..poti avea parte de alta persoana ..fara ca tu ..sa inseli:D

    2
    0

  • Ana pe 9 Dec 2010, 16:38
    de ce la barbati e ok si la noi nu????

    Acum cativa ani daca un alt barbat,,mi-ar fi facut un complimet ma enerva...si comentariile ale despre noi ca sant toate ..la fel...wow luam fok..acum nu ma mai deranjeaza...chiar cred ca sant reale...mai devreme sau mai tarziu cred ca macar din curiozitate inselam....si daca incepe sa ne placa ..asta e...

    2
    0

  • Ariela pe 25 Nov 2010, 12:35
    Nu zau...

    Oare si tipa asta sa spuna tot asa...? http://www.crimetime.ro/international/socant-condamnata-la-moarte-infidela-din-iran-ar-putea-fi-executata-cu-pietre-vineri.html

    0
    0

  • emma pe 23 Nov 2010, 19:07
    infidelitatea

    si eu cred ca cel mai bine e sa ne traim viata...o aventura doua nu strica nimanui, daca lucrurile nu merg...noi femeile de ce sa nu avem voie? traiti-va viata cat sunteti tinere, nu va refuzati nici o placere, fie ea si... carnala... ;) pupici

    3
    0

  • laura pe 23 Nov 2010, 14:46
    Te iubesc, bunicule!

    Mi-as dori sa le pot arata nepotilor poza celui care m-a invatat sa iubesc, sa ma trezesc la viata, sa rad, sa plang, sa sufar si sa iert. As vrea sa imbatranesc langa tine, soarele meu.

    0
    0

  • roxana pe 23 Nov 2010, 12:50
    placerile vietii

    Toata lumea are nevoie de dragoste indiferent de unde vine aceasta,de la parinti,de la prieteni,de la copii dar in primul rand de la jumatatea ta care ti-ai jurat sa fiti impreuna la bine si la greu.Cand simnti ca partenerul nu-ti mai acorda aceesi atentie ca la inceput,cand simti ca nu mai este ca la inceput,cand nu te mai simnti iubita cauti acest sentiment in alta parte si de aici si infidelitatea

    0
    1

  • danna pe 23 Nov 2010, 00:27
    salut

    Viata e prea scurta ca sa ne tot lovim de atatea bariere in societate...si de prejudecati.Noi de ce nu ne am putea bucura de mai multe experiente...decat sa ne plangem amarul ca suntem inselate....ca oricum ei ne insala...Doar naivele ar putea crede ca nu vor fi inselate niciodata.Traiti viata la maxim si nu va refuzati nimik,fiti destepte va pup

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod