Femeile care fac aceste lucruri nu vor fi niciodată singure

Femeile care fac aceste lucruri nu vor fi niciodată singure

În general, oamenii sunt subiectivi, iar bărbaţii au gusturi variate când vine vorba despre femei. Totuşi, oamenii de ştiinţă spun că există câteva trăsături comune care există în subconștient şi pe care fiecare bărbat le caută în femeia de lângă el.
Îţi arătăm lucrurile pe care un bărbat le observă la o femeie şi care îl pun pe jar. Iată care sunt cele mai atractive lucruri pe care un bărbat le vede la o femeie.

Machiajul


Dacă nu ştiai deja, bărbaţii preferă femeile cu puţin machiaj. Deşi iubeşti să foloseşti zeci de produse, acest obicei doar va pune partenerul pe fugă. Bărbații apreciază un look natural, scos în evidenţă de un machiaj discret.

Culoarea părului


Bărbaţii preferă blondele? Clar, nu e doar un mit. Un studiu a demonstrat că cele mai curtate femei sunt cele cu părul blond.
Studiul a presupus participarea roşcatelor, brunetelor şi blondelor la o ieşire în oraş, pentru a vedea care vor fi cele mai abordate. Blondele au câştigat detaşat.

Lungimea picioarelor


Bărbaţii sunt în mod evident atraşi de femeile cu picioare lungi, dar asta nu înseamnă că trebuie să ai înălţime de supermodel. Mai important este raportul dintre picioare şi restul corpului. Un corp armonios va atrage, cu siguranţă, toate privirile. Citește continuarea pe divahair.ro



divahairro
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MonicaN pe 6 Mai 2020, 15:03
    Femei singure

    Este mult mai bine singura decat intr-o relatie care nu te implineste pe toate planurile, care nu îți aduce satisfacțiile pe care ți le dorești și pe care le meriți. Eu una nu aș exclude nici online datingul, mai ales că acum există foarte multe comparatoare de site-uri de acest gen https://www.lovino.ro/ ! Recenziile și experiențele împărtășite de utilizatorii înscriși precum și interacțiunea lor site-ul sau aplicația respectivă ne pot scuti de mult timp pierdut și dezamăgiri dar oferă și șanse mari celor care sunt singuri să-și găsească sufletul pereche.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod