Femeia care a suferit prea mult trebuie iubită, dar nu oricum!

Cu toții am avut momente grele în viață. Iar traumele din trecut se pot transforma în depresie. Femeia care a suferit prea mult vede ca o provocare descoperirea unei persoane pe care să o iubească.
Puterea și răbdarea sunt doar câteva dintre calitățile acestui tip de femeie. Dacă simte că persoana de lângă nu o iubește, nu mai acceptă să își piardă timpul. Iată cum trebuie iubită femeia care a suferit prea mult!

De ce trebuie iubită diferit femeia care a suferit prea mult?

Femeia care a suferit mult îl va îndepărta pe partener și îl va testa. Emoțiile sale pot fi imprevizibile. Însă are nevoie de iubire. A fost rănită și îi este frică să nu fie rănită din nou.
Dacă îi explici acest lucru, nu se va schimba nimic. Doar dragostea poate face asta.

Femeia care a suferit mult este de părere că relațiile și singurătatea sunt dificile și ajunge să fie într-un dezechilibru pentru mare parte din viața sa. Deși probabil că nu recunoaște, este nesigură. Câteodată, își dorește ca partenerul să fie alături de ea, iar alteori insistă ca acesta să plece. Dar atunci când încearcă să îl îndepărteze, trebuie înțeles faptul că doar timpul va rezolva problemele.

Experiențele noi reprezintă un subiect delicat pentru ea.
Îi este frică să se deschidă, pentru că nu vrea să fie vulnerabilă sau să fie rănită iar. Iar partenerul nu poate face nimic în acest caz. Într-o zi, ea își va da seama. Dar atunci când este speriată, i se poate răspunde cu dragoste. Este obișnuită să fie abandonată sau să se râdă de temerile ei. Sau, și mai rău, să fie rănită de oamenii care profită de temerile ei. Îi este frică să fie ea însăși, deoarece a suferit în trecut. 

Va simți că nu merită dragostea partenerului.
Însă acesta nu trebuie să îi demonstreze nimic, ci doar să continue să o iubească. Adesea, ea nu va putea să simtă cu adevărat ce este în inima sa. A suferit de atât de multe ori, încât cicatricile nu s-au vindecat încă. Experiențele sale cu dragostea au fost unele neplăcute și se va baza în prezent pe ceea ce s-a petrecut în trecut. Se va aștepta ca partenerul să o părăsească, să o facă să sufere. Și chiar dacă nu o face, va aștepta momentul în care crede că se va întâmpla acest lucru.
Doar iubirea adevărată a partenerului va putea să o vindece.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod