Există reguli care pot transforma o relație. Află care sunt acestea!

Majoritatea oamenilor cred că în relații nu există reguli, că iubirea vine pe nepregătite, cu bune și rele, și, ori merge de la sine, ori renunțăm la prima problemă care apare în cale. Mai credem că cel de lângă noi trebuie să ne iubească așa cum suntem, indiferent de comportamentul nostru.

Astfel vine o relație, și încă una, o dezamăgire, apoi mai multe și apoi ne întrebăm dacă mai putem găsi iubirea adevărată, dacă mai putem întâlni un partener așa cum dorim. Și totuși, de ce sunt oameni care nu învață din greșeli, de ce repetă aceleași comportamente în relații așteptând ca data viitoare să fie mai bine? De cele mai multe ori, manifestăm același cerc vicios, repetitiv, în relații pentru că suntem convinși că noi nu trebuie să schimbăm nimic, pentru că nu am găsit încă acel om care ni se potrivește ca o mănușă.

Violeta Moisă este Life & Relationship Coach, expert în relații, dezvoltare personală și feminitate, absolventă a Şcolii de Relationship Coaching
Se poate schimba o relație aplicând reguli? Idealiștii ar spune ca nu. Eu spun că orice formă de parteneriat – și o relație de iubire este o formă de parteneriat până la urmă - ar trebui să aibă câteva reguli clare.

Astăzi  îți prezint patru reguli pe care le poți aplica în relația cu partenerul tău. Când le aud pentru prima oară, cele mai multe femei se revoltă. Și este normal, înțeleg, pentru că le cer să renunțe la tot ceea ce au făcut déjà în relații până acum. Le cer să renunțe la control. Pare o nebunie să renunți la control în orice tip de relație, mai ales într-una de iubire. Știu că pare ciudat, dar vei vedea că este o metodă care funcționează. Pentru că îți cere să renunți la controlul asupra celuilalt și să preiei controlul asupra ta.
violeta-mois
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod